Jonette Crowley in oktober in Nederland

Programma in Nederland

2014

woensdag 1 oktober Heiloo – bij Alkmaar

Oracle evening

Wil je deze tijd en de situatie in de wereld vanuit een hoger perspectief bekijken?

Zou je een meditatie willen doen die je hart opent en je uit angst haalt?

Heb je een vraag waarop je graag een Orakel antwoord wilt hebben?

Jonette heeft zoveel te delen, in het bijzonder over wat er nu energetisch gebeurt in de wereld!

locatie: Openbare Bibliotheek Heiloo

tijd: 19.30 – 21.30 uur

toegang: €20 bij vooraanmelding, €25 aan de zaal

aanmelden: formulier

donderdag 2 oktober Elspeet

Oracle evening

Wil je deze tijd en de situatie in de wereld vanuit een hoger perspectief bekijken? Zou je een meditatie willen doen die je hart opent en je uit angst haalt?
Heb je een vraag waarop je graag een Orakel antwoord wilt hebben?
Jonette heeft zoveel te delen, in het bijzonder over wat er nu energetisch gebeurt in de wereld!

locatie: conferentiecentrum Mennorode, www.mennorode.nl
tijd: 19.30 – 21.30 uur
toegang: €20 bij vooraanmelding, €25 aan de zaal

aanmelden: formulier

vrijdag 3 oktober Elspeet*

Special/Advanced Soul Body Fusion® dagworkshop
locatie: conferentiecentrum Mennorode, www.mennorode.nl
tijd: 9.30 – 17.00 uur

N.B deze workshop is toegankelijk voor wie al een Soul Body Fusion® workshop heeft gevolgd bij Jonette of bij een gecertificeerde teacher.

Rond het weekend van 20-21 september vindt het unieke Landelijke Soul Body Fusion weekend plaats, waaraan veel erkende teachers meewerken:

je kunt op een aantal plaatsen in Nederland en Belgie de Basis workshop volgen: voor het volledige programma met alle locaties zie www.soulbodyfusion.nl

De Advanced Soul Body Fusion® op 3 oktober met Jonette geeft ons de gelegenheid om dieper te duiken in de transformerende aspecten van Soul Body Fusion. Het brengt ons onder andere de energieen van de godin Ashtatara en een ruimte van Inwijding waarin je meer van je ziel kunt ontvangen en …houden dan je je voor kon stellen – we noemen dit wel ‘Quantum Soul Body Fusion.’ Het stelt ons in staat om de razendsnel uitbreidende energieen van deze tijd te gebruiken voor onze eigen groei, healing en welzijn. Je zult krachtiger Fusions ervaren dan ooit te voren. We zullen ook werken met het samenbrengen van universele energieen naar Moeder Aarde. Deze dag brengt altijd onverwacht magische ervaringen.

Locatie: Conferentiecentrum Mennorode, Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet,www.mennorode.nl

Jouw bijdrage: 175€ incl lunchbuffet.
aanmelden: door naar de registratiepagina
information in English/registration: follow link

Contactpersoon: Jeanine Landheer jeanine@bodysoultuning.nl

zaterdag 4 en zondag 5 oktober Elspeet*

weekendworkshop Mark
locatie: conferentiecentrum Mennorode, www.mennorode.nl
tijd: beide dagen ca. 9.30 – 17.00 uur

‘ Creatie is het ultieme van de ontwaakte mens. Je wordt tot Goden en Godinnen. Het Universum creëert door JOU!… Wonderen zijn er ongeacht je imperfecties! Stel je voor dat Creatie zo groot is dat Creatie JOU creëert, in plaats van dat jij besluit om iets te creëren? Het gaat hier niet alleen om wat je produceert in je leven maar hoe je grootse Leven jouw groot(s)ere Zelf produceert. Dat produceert op zijn beurt weer een grootsere wereld.’ MARK

  1. •Wil je een krachtiger schepper worden van je eigen leven?
  2. •Verandert je leven zo snel dat je persoonlijkheid moeite heeft om het bij te houden?
  3. •Heb je het gevoel dat je op een hoger niveau van bewustzijn moet handelen, maar weet je niet hoe?

Maak met ons een start met Mark, gechanneld door Jonette Crowley, voor een krachtige transformerende ervaring. Meditaties en channeling zullen je helpen om helderheid te verkrijgen, obstakels te verwijderen en om je hoogste potentieel echt te laten ontvouwen.

Je zult duidelijkheid ervaren in hoe je het allerbeste van jezelf kunt uitdrukken. Verruim je potentieel en mogelijkheden. Leer te leven en navigeren in een wereld zonder grenzen – wees deelgenoot van de transitie van deze wereld naar een betere toekomst voor allen!

MARK is een kosmisch wezen dat Jonette al 25 jaar channelt. Marks werk is op het scherpst van de snede op het gebied van bewustzijn. Het transporteert je gemakkelijk naar hogere staten van ontwaakt gewaarzijn. Je ervaart zelf de transformerende energieen van het quantumbewustzijn van de 8e dimensie. Ontvang je eigen wijsheid en inzichten die tot diepgaande verandering leiden. Afgelopen 3 jaar werkten Jonette en Mark met de energieen van Liefde, Wijsheid en Kracht (Power) – die alledrie samen leiden tot CREATIE.

  1. •We zullen leren hoe je Schepper kunt zijn, waarmee je je opent voor grootsere mogelijkheden in je leven
  2. •de uitkomst is een staat van persoonlijke kracht (power) waarin je meer op je gemak bent met het leven, waardoor het gehele Universum je kan dienen zoals nooit te voren!
  3. •Je zult gelukkiger zijn, meer afgestemd en vervuld in deze tijden van grote veranderingen in het collectieve bewustzijn van de wereld
  4. •Dit is veel meer dan ‘creatief zijn’, het gaat om je herinneren dat je de Oorzaak bent van je leven, niet het Effect.

Onderzoek samen met Jonette de hogere niveaus van bewustzijn die je boven oude grenzen verheffen. Deze workshop ontstaat in het moment, afgestemd op degenen die deelnemen. We weten nooit wat er zal gebeuren. Om kennis te maken met Mark’s unieke gechannelde meditaties is een aantal gratis meditaties beschikbaar in de Listening Room op www.Jonette.Crowley.com

Jouw bijdrage: 330€ incl lunchbuffet.

Locatie: Conferentiecentrum Mennorode, Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet,www.mennorode.nl

Er is een beperkt aantal kamers beschikbaar in het conferentiecentrum voor de nacht van zaterdag op zondag (en eventueel de voorovernachting op vrijdag). Dit kan (nu al) direct bij Mennorode geboekt worden onder vermelding van ‘Jonette Crowley’. Prijzen: € 80 per persoon per nacht + toeristenbelasting bij 1 persoons-gebruik, € 67 per persoon per nacht + toeristenbelasting bij 2 persoons-gebruik. Ontbijtbuffet is inbegrepen.

aanmelden: door naar de registatiepagina

information in English/registration: follow link

Contactpersoon: Jeanine Landheer, jeanine@bodysoultuning.nl

dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen (bron: www.jonettecrowley.nl)

soulbodyfusion teacher training

Reacties zijn gesloten.