Initiaties

Initiaties door Arno van Dijk (online of in onze praktijk in Arnhem-Zuid)

“Als je je aangetrokken voelt tot deze initiaties en je weet misschien niet eens waarom, dan is het zeker iets voor jou.”

Dat is mijn antwoord op de vraag: “Zijn deze initiaties iets voor mij?” Initiaties  zijn een snelle en makkelijke manier om spiritueel te groeien. Bij elke initiatie is het alsof er een deur wordt geopend die je toegang geeft tot nieuwe delen van jouw nog ongebruikte potentieel. Een beter en overvloediger leven is het effect dat ik terughoor en zie bij iedereen die deze initiaties ontvangen heeft.  Samen met mijn gidsen geef ik onderstaande groeisessies met initiatie waarmee jij versneld spiritueel gaat groeien. Belangrijk in deze tijd van transformatie en ascensie!

WAT ONTVANG JE BIJ EEN PERSOONLIJKE GROEISESSIE:

– een download van de SUN DISCS codes
– een channeling van de energie van de Atlantische Godin Ashtatara
– een channeling van de energie van de Egyptische Godin Sekhmet
en
– 1 van onderstaande 6 initiaties: 
We raden aan om de initiaties te doen in onderstaande volgorde. (De opeenvolgende initiaties worden gegeven met tussenpozen van minimaal 4 weken.)

  • CODES OF TRANSFORMATION INITIATIE
  • POWER AND MASTERY INITIATIE (Codes of Transformation initiatie is een voorvereiste)
  • QUANTUM CONSCIOUSNESS INITIATIE (Codes of Transformation initiatie is een voorvereiste; de Power & Mastery initiatie is geen voorvereiste, maar versterkt het effect van de Quantum Consciousness initiatie)
  • COSMIC HEART INITIATIE  (de Codes of Transformation initiatie is geen voorvereiste maar versterkt het effect van de Cosmic Heart initiatie)
  • COSMIC LIGHT INITIATIE  (Codes of Transformation initiatie is een voorvereiste; het ontvangen van bovenstaande 4 initiaties versterkt het effect van de Cosmic Light initatie)
  • CODES OF AWAKENING INITIATIE (Codes of Transformation initiatie is een voorvereiste; het ontvangen van bovenstaande 5 initiaties versterkt het effect van de Codes of Awakening initiatie)

+ NIEUW: Als toevoeging op bovenstaande ontvang je nu ook een channeling van de Hathor energie tijdens een groeisessie! Wil je een sessie met alleen Hathor energie, boek dan een Hathor healing sessie. Meer informatie daarover vind je hier: Hathor healing sessie.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Tarieven:
Persoonlijke groei sessie telefonisch/online (Skype/FaceTime/Zoom): € 79,- (btw vrijgesteld)
Persoonlijke groei sessie live, in onze praktijk in Driel: € 99,- (btw vrijgesteld)
Een persoonljke groei sessie duurt ongeveer 45 minuten.
(Een sessie telefonisch of online  is even krachtig als in onze praktijk.)
Aanmelden: Stuur een e-mail naar arno@urpichai.nl en vermeld welke initiatie je wilt ontvangen en of je een voorkeursdag van de week en/of een voorkeurstijd hebt. Ik stuur je dan een of meerdere opties waarop we de sessie kunnen doen.

AANVULLENDE INFORMATIE
Een initiatie geeft je een directe verruiming van je bewustzijn en voegt extra informatie toe aan je energetische systeem, waarmee je verder kunt groeien.

Godin-energie: Deze energie  wordt vaak gevoeld als een bad van licht.
Martine: “Ik voelde stroming in mijn lichaam, even een band rondom mijn voorhoofd, kriebelingen aan mijn kruinchacra. Veel rust ook. ik zat goed in mijn lichaam.”

Sun Disc Codes: Voor Atlantis had je een grote beschaving die Lemurië heette. Toen de aarde in frequentie daalde werden hun zonneschijven ( Sun Discs) met al hun spirituele kennis naar het etherische (niet fysieke) niveau gebracht zodat er geen misbruik van gemaakt kon worden. Voor het doorgeven van de Sun Disc Codes stem ik mij af op de zonneschijven en via mij komen de codes waar je aan toe bent in jouw energetische systeem.
Martine: “Hier werd het veld rondom mij uitgebreid en heel licht van kleur, het werd als het
ware een grote zon helemaal rondom. Het was ook nog krachtiger. Het was of er energie via mijn kruin werd binnen gegoten. Ik was nog steeds goed geaard, voelde wervelingen rondom mijn hart en en zag ook een Egyptische vrouwenfiguur op haar zijkant, met op haar hoofd het Hathor symbool.
Daarna draaide ze zich naar voor naar mij en wandelde toen weg.
Ik ervaarde heel veel stroming in mijn lichaam.”

Codes of Transformation initiatie: Als je je bewustzijn voorstelt als een traag geworden computer dan is het duidelijk dat je alleen kunt groeien als alles flink wordt opgeruimd. Dit doen de Codes of Transformation. Elke keer dat je ze ontvangt ruimen ze meer op zodat je verder kunt groeien. Om deze codes door te geven channel ik mijn gidsen. Mijn ervaring is dat deze initiatie je op een hoger bewustzijnsniveau brengt (zie de video hieronder) én dat het je energetische “bedrading” vernieuwd, zodat er veel meer energie door je heen kan stromen (en dat is nodig voor de Power and Mastery initiatie zie onder). Veel mensen melden na het ontvangen van de Codes of Transformation dat hun energetische werk sterker wordt.
Sylvia: “Ik voel me positief, licht en energiek”,
René: “Het directe effect was dat ik buiten de omgeving er mooier vond uitzien” (Uitleg van Arno: Dat is het effect van een hoger bewustzijn)

In de korte video hieronder vertelt Jos zijn ervaring met de Codes of Transformation.

Power and Mastery initiatie: Deze initiatie zet je op een hoger niveau op je pad naar meesterschap en is enorm krachtig en transformerend. Ik verbind me met deze energie en met behulp van mijn gidsen anker ik deze energie bij je voor de rest van je leven. Al je energetische werk waarbij je een kanaal bent voor energie wordt sterker na deze initiatie!
Sandra: “Ik was na de tijd erg moe en ben die avond heel vroeg naar bed gegaan, ook de volgende dag was ik wat moe. Verder voelde ik me een beetje tintelend (sprankelend noemde jij het geloof ik haha..) en de eerste paar keren dat ik energetisch bezig was kreeg ik erg hete handen en kon ik de energie ook veel beter voelen stromen, ik denk dus echt dat er wat veranderd is qua kracht. Ik gaf mijn dochter Reiki en ze zei: mama zo heet zijn je handen nog nooit geworden, het doet bijna pijn zo warm zijn ze! Ik denk dat mijn lichaam zich nu wat meer aan begint te passen, het word nu wat beter/minder warm. Nogmaals bedankt voor de initiatie!

Barbara: “Inmiddels is het 1,5 week geleden dat ik de Power and Mastery initiatie heb mogen ontvangen. Het voelt goed,  veel aan het dromen. Nu het gevoel alsof er meer ‘licht’ in mijn cellen zit. Het voelt krachtiger van binnen uit. Moeilijk om er woorden aan te geven.”

Quantum Consiousness initiatie: De Quantum Consciousness Initiatie verbindt je bewustzijn met de 8e dimensie (even ter vergelijking, de Reiki Master symbolen zitten in de
5e dimensie) en is een enorme verruiming van je bewustzijn. Ik verbind me met deze energie en met behulp van mijn gidsen anker ik deze energie bij je voor de rest van je leven.

Cosmic Heart initiatie: Bij deze initiatie wordt je hartchakra verbonden met je zonnevlechtchakra. Dit zorgt ervoor dat je hart zich opent naar een hoger bestaansniveau en helpt je met het ontwikkelen van een multidimensionaal bewustzijn.

Cosmic Light initiatie: Deze initiatie zorgt ervoor dat je op een hoger bewustzijnsniveau komt en meer licht uit gaat stralen naar je omgeving om het collectieve bewustzijn te verhogen.
Een belangrijke activatie waardoor je meer kunt doen voor wereld in deze turbulente periode van verandering. Het was en is in een woord geweldig en ik voelde mij geweldig na die activatie heb nog nooit zo heftig een activatie mee gemaakt!
Ans: “Ik zelf vond deze geweldig! Het voelde goed en er waren heel veel gidsen, engelen of lichtwezens of wat het ook was! Voelde mij helemaal verlicht en in de energie gezet! Ik heb echt dagen lopen stralen, op die dag zelf en er na!

Codes of Awakening initiatie: Door deze initiatie kun je meer en meer gaan ervaren dat de jij waarmee je ego zich identificeert in werkelijkheid een avatar is van je Overziel.

Wil je ook je spirituele groei versnellen?
Voel je je aangetrokken tot bovenstaande initiaties?
Stuur dan een e-mail naar arno@urpichai.nl en vermeld welke initiatie je wilt ontvangen en of je een voorkeursdag van de week en/of een voorkeurstijd hebt. Ik stuur je dan een of meerdere opties waarop we de sessie (live in onze praktijk of online) kunnen doen.

Reacties zijn gesloten.