Informatie over Arno van Dijk

Mijn naam is Arno van Dijk en ik ben geboren in 1970. Ik ben al van kinds af aan geïnteresseerd in spiritualiteit en heb op mijn ontwikkelingsweg vele workshops gevolgd, tientallen inwijdingen mogen krijgen en leraren, meesters, avatars en krachtplekken bezocht over de hele wereld. In 2012 heb ik Centrum Arno van Dijk opgericht met als missie het delen en onderwijzen van energetische kennis en tools. Hiermee wil ik mensen helpen om hun kracht, liefde en levensvreugde te laten terugvinden die ze altijd in potentie hebben gehad én mensen opleiden die anderen hiermee kunnen helpen. Op 21-08-2022 is hij getrouwd met Anneke Meijer, tevens Soul Body Fusion® Master Teacher. Vanaf 01-01-2023 hebben zij samen de Vof Bewustzijnscentrum Arno & Anneke opgericht.

Sinds 2009 ben ik, Arno, Soul Body Fusion® Practitioner en geef ik Soul Body Fusion® sessies. Sinds 2012 ben ik Soul Body Fusion® Teacher en geef ik ook Soul Body Fusion® workshops.  Sinds 2020 ben ik Soul Body Fusion® Master Teacher en leid ik ook nieuwe Soul Body Fusion® leraren op.

Sinds mei 2020 ben ik als bestuurslid verbonden aan de Stichting Soul Body Fusion® Nederland. De stichting heeft als doel om bekendheid te geven aan de Soul Body Fusion® techniek en om practitioners en teachers te ondersteunen in het toepassen van deze techniek in hun praktijk.

Reacties zijn gesloten.