Nieuwetijds kinderen

Nieuwstijdskinderen en Soul Body Fusion®

soul body fusion

De kinderen die de laatste jaren geboren worden zijn nieuwetijdskinderen. Kinderen met een veel hoger bewustzijn dan de generaties voor hen.

Kenmerk van deze kinderen is dat ze veel gevoeliger, bewuster en wijzer zijn dan hun (groot-)ouders.
Ze hebben als uitdaging om hun hogere bewustzijn verbonden te houden met hun lichaam dat een lagere trilling heeft.
De moeilijkheden die dit geeft krijgen vaak een stempel als: autisme, ADD, ADHD, PDD-NOS etc.

Het goede nieuws is dat er een nieuwe energetische techniek is waar hele goede resultaten mee behaald worden bij nieuwetijdskinderen.
Met deze techniek wordt hun bewustzijn beter verbonden met hun lichaam met vaak revolutionaire resultaten.
De naam van deze snelle en makkelijk toe te passen techniek? Soul Body Fusion® (afgekort SBF).

Iedereen kan deze techniek in 1 dag leren toepassen op kinderen door het volgen van de dagworkshop. Arno van Dijk en Anneke Meijer (www.urpichai.nl) hebben al veel (groot-)moeders deze techniek leren toepassen op hun (klein-)kinderen.

Hieronder het resultaat bij één van de moeders:

“Hierbij mijn bevindingen over wat Soul Body Fusion® heeft gedaan voor Milan ( 11 jaar oud) Milan is een hoogbegaafde jongen, gediagnosticeerd met ADHD. Toen Milan een jaar of 7 was werd hij volgens school een probleemgeval, in de zin dat hij constant maar om zich heen zat te kijken, storend gedrag vertoonde, niet stil zat en vooral niet op zat te letten. Begrijpelijk voor mij als moeder, aangezien ik dit herkende. Maar ook pijnlijk dat de school er niet voor openstond om hem aan te bieden wat hij nodig had. Zowel op leerniveau als het sociale aspect!  De school gaf op een gegeven moment aan dat als er niets veranderen zou, Milan beter op zoek zou kunnen gaan naar een andere school. Ze konden niets met hem beginnen.
In overleg, na de tweede diagnose ADHD, zijn we toen gestart met Ritalin. Dat was een erg moeilijke stap voor ons, aangezien we geen voorstander zijn van medicatie en ook begrepen dat zijn hooggevoeligheid een rol hierin speelde. Om voor nu mee te kunnen draaien in de maatschappij was het echter wel nodig. We zijn gestart met 3,5 tabletjes op een dag. We zagen zeer zeker verandering, maar op sociaal en emotioneel vlak in negatieve zin. De leuke, gekke en grappige Milan werd heel timide en dat was ongelooflijk jammer!!
Als Reikimaster heb ik toen Reiki op Milan toegepast. Vooral voor het in slaap te kunnen komen ( wat door een rebound effect van de medicatie vrij moeilijk is ). Dit hielp hem uitstekend! Tot ik de workshop Soul Body Fusion® bij Arno ben gaan volgen en allereerst voor mezelf ervoer wat het met mij deed, het gaf mij zoveel!! Vooral ook rust in mijn hoofd, wat voor mij altijd al een uitdaging is geweest.
Toen ben ik direct gestart met Milan SBF te geven. Op mijn manier heb ik hem het uitgelegd wat het is en of hij daar voor openstond. Hij vond het allemaal wel interessant zei hij mij. Wat ik direct bemerkte bij hem was het verminderen van zijn woede aanvallen, ook dit gebeurd vaak door de ADHD. Hij leek steeds meer zijn woede onder controle te hebben, prachtig! Tegelijkertijd kon hij steeds beter zijn emoties uiten, huilde hij en stelde hij zich kwetsbaar op. Maar hij werd ook rustiger, dit gaf hij ook aan. ” Het is niet meer zo druk in mijn hoofd Mama ” Dat raakte mij enorm. Milan begon ook opeens uit zichzelf aan te geven dat hij zich met zijn Ritalin “raar” voelde, niet zichzelf zei hij. Dat was voor mij de ommekeer om zijn medicatie af te bouwen! Allereerst hebben we een afspraak gemaakt met de behandeld specialist, ook die was onder de indruk dat het zo goed ging met Milan en gaf toestemming om zijn Ritalin af te gaan bouwen. In een vrije korte periode slikt Milan nu nog maar 2 tabletjes op 1 dag en niets in de weekenden of in de vakanties. Buiten dat sluit hij zijn basisschool periode TOP af en gaat hij  volgend jaar naar het Stedelijke Gymnasium!!”

Wil je deze techniek zelf in 1 dag leren om het daarna op jezelf en anderen toe te passen?
Dan vind je hier alle informatie: workshops

Ook kun je bij ons (Arno of Anneke) alleen of samen met je kind prive sessies krijgen: kijk hiervoor bij persoonlijke sessies

N.B. Doe het afbouwen van medicijnen altijd in overleg met je arts of behandelaar!

Reacties zijn gesloten.