Workshops

 

 

 

Zondag 26 april live online workshop Soul Body Fusion®, het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding en een telefoon met een handsfree stand.

We raden aan om eerst minimaal 2 Soul Body Fusion® (afstand) sessies te doen en daarna pas de workshop te volgen. Meer informatie over (afstand) sessies vind je hier: sessies

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door medium, channel en schrijfster Jonette Crowley uit de VS.

Bij het toepassen van Soul Body Fusion® komt de Zielsenergie van de ontvanger meer in het lichaam van de ontvanger, tot in de cellen!

Omdat Zielsenergie de hoogste frequentie is in ons universum kunnen blokkades op alle niveaus moeiteloos oplossen, voelen mensen zich
Zielsgelukkiger en kunnen zelfs chronische fysieke klachten verdwijnen. Een hele lijst van positieve effecten vind je op deze pagina.

Tijdens de workshop word je met hulp van Soul Body Fusion® leraar Arno van Dijk afgestemd op het Soul Body Fusion® proces, het proces dat de Zielsenergie meer in het lichaam brengt.

Arno van Dijk heeft bij  Jonette Crowley een intensief trainingsprograma met succes afgerond om de workshop te mogen geven.

Na de workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!!!

Tijdens de workshopdag ga je leren om het Soul Body Fusion® proces toe te leren passen
op jezelf, op volwassen, op kinderen en op dieren. Live en op afstand.

Nadat je door het volgen van de Soul Body Fusion® workshop bent afgestemd kun je het proces activeren met een intentie en komt de Zielsenergie meer in het lichaam van de ontvanger.

Je kunt dit simpelweg zittend doen terwijl je je vingertoppen 2×10 minuten op de vingertoppen van de ontvanger legt maar je leert het ook toepassen op afstand zonder fysiek contact.

Dat kan een leven geven met veel meer Flow, kracht, gezondheid en geluk. Arno van Dijk heeft er zelf elke dag een fijnere dag mee als hij s’morgens een paar minuten Soul Body Fusion® toepast. Dat komt mede doordat hij er onmiddelijk van stijgt in frequentie en zijn hoofd er stiller van wordt. Ook heeft hij er al veel mensen mee mogen helpen in hun kracht te komen, te stijgen in frequentie en blokkades te laten verdwijnen.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over hoe het werkt en waar het vandaan komt en daarna helpt Arno van Dijk je het toe leren passen op een mede-cursist en ben je oefenpersoon van dezelfde mede-cursist.
Een Soul Body Fusion sessie duurt slechts 2×10 minuten! Daarna is er weer een stukje uitleg waarin je leert hoe je het op kinderen en dieren toe leert passen en tot slot leer je het toepassen op jezelf. Ook leer je het toepassen op volwassenen, kinderen en dieren op afstand.

Je leert alles dus in 1 dag.

Ik heb een youtube kanaal met ervaringen van mensen over de workshop en over de initiaties die ik geef maar die verder los staan van Soul Body Fusion.

https://www.youtube.com/channel/UCAtDhnOiygyViFzItRqE_3Q

De dag duurt van 10.00 tot 17.00 en na afloop krijg je het internationale Soul Body Fusion® practitioner certificaat.

Je hebt geen vooropleiding nodig om de workshop te volgen, iedereen kan het leren! Lees ervaringen van anderen: Soul Body Fusion ervaringen en gun jezelf het leren van deze techniek waar je de rest van je leven elke dag plezier van kunt hebben.

Wil je de workshop gratis volgen kijk dan hier: gratis workshop

sbf banner international

 

 

 

Effecten die deelnemers melden na het volgen van de Soul Body Fusion® workshopdag.
(Zowel effecten voor zichzelf als effecten bij ontvangers waar ze de techniek op toepasten)

– Gelukkiger
– Meer energie
– Minder stress
– Rust in mijn hoofd
– Meer zelfvertrouwen
– Snelle spirituele groei
– Meer in mijn kracht staan
– Beter grenzen aan kunnen geven
– Beter omgaan met hooggevoeligheid
– Paranormale gaven worden sterker / ontwaken
– Genezing van depressie, kanker, diabetes
– Positieve gedragsveranderingen bij mensen met autisme, ADHD, PDD NOS

De workshop duurt 1 dag en begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30) en duurt tot (ongeveer) 17.00 uur.

Hoe geef je je op voor de workshop:

Je kunt je opgeven door een mail te sturen met je naam, telefoonnumer en de workshopdatum van jouw keuze: info@urpichai.nl. Vermeld ook of je particulier of zakelijk meedoet en de naam die je op het certificaat wilt hebben dat je krijgt na afloop van de workshop. Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. (06-54 797 322) Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden onderaan de pagina.

Workshop data en locaties:

Onderstaande workshops zijn, tenzij anders vermeld, voor particulieren en therapeuten en  tevens erkend als Bijscholing op MBO niveau voor de BATC (categorie Energie) en de NVST. (voor alle andere verenigingen zie bijscholing)

De Soul Body Fusion® workshop duurt 1 dag (vooropleiding niet nodig) en de data van de komende workshops zijn: (in overleg kan de workshop ook bij jou thuis gegeven worden, meer info vind je hier:
Thuisworkshops

2020

Wil je met OV komen? We hebben de mogelijkheid om je op te halen vanaf station Arnhem-Zuid. Laat het weten in je aanmeldingsmail als je van die mogelijkheid gebruik wilt maken.

Zondag 26 april                   Soul Body Fusion® workshop in Arnhem-Zuid (Driel), live online

Zaterdag 9 mei                    Soul Body Fusion® workshop (HBO) in Arnhem-Zuid (Driel)
Zondag 10 mei                    Groeimiddag* in Arnhem-Zuid (Driel)
Vrijdag 15 mei                     Soul Body Fusion® workshop in Drachtstercompagnie (Friesland)
Zondag 24 mei                   Soul Body Fusion® workshop in Arnhem-Zuid (Driel)
Zondag 31 mei                   Soul Body Fusion® workshop in Arnhem-Zuid (Driel)

Zaterdag 13 juni                  Soul Body Fusion® workshop (HBO) in Arnhem-Zuid (Driel)
Zondag 21 juni                    Soul Body Fusion® workshop in Beekbergen.

*: De Groeimiddag is ook voor mensen die de Soul Body Fusion® workshop niet gedaan hebben, zie ook meer info (Deze middag staat dus los van Soul Body Fusion®, bijdrage € 79,-)

Nieuwe data worden nog aangevuld zodra bekend.

De workshops in Beekbergen worden gegeven bij centrum Bronkracht.

Tenzij anders aangegeven zijn er nog plaatsen voor de workshop beschikbaar.

De bijdrage voor de Soul Body Fusion® workshop is: (alle tarieven vrijgesteld van btw)
(Het certificaat is bij de prijs inbegrepen)

€ 175,- voor mensen die Soul Body Fusion zakelijk gaan gebruiken of zakelijk aftrekken
€ 125,- kortingstarief voor particuliere deelname (mensen die alleen gratis sessies gaan geven)
€ 99,- voor sociale minima die alleen gratis sessies gaan geven (met minder dan € 1000,- spaargeld)

Als je als particulier aan de workshop deelneemt mag je na de workshop altijd vragen stellen of advies vragen over sessies die je gratis geeft. Je krijgt een naamloze kwitantie.
Als je zakelijk deelneemt mag je na de workshop ook vragen stellen of advies vragen bij behandeling van betalende cliënten. Je krijgt een factuur op naam.

Herhaling van de Soul Body Fusion® workshop

Je leert alles over Soul Body Fusion de eerste keer dat je de workshop volgt en de meeste mensen ervaren een transformatie na de workshop. Door de workshop te herhalen kun je die transformatie nog verdiepen en bekrachtigen.

Als je de workshop herhaalt en je neemt iemand mee die de workshop voor de 1e keer volgt dan betaal je zelf slechts € 79,- ipv € 125,-. De extra deelnemer betaalt het normale tarief (zie boven).

De bijdrage voor het herhalen van de Soul Body Fusion® workshop is: (alle tarieven zijn vrijgesteld van btw)

€ 79,- bij herhaling van de workshop (particulier, je neemt een extra deelnemer mee)
€ 79,- bij herhaling van de workshop (zakelijk, je neemt een extra deelnemer mee)
€ 125,- bij herhaling van de workshop (particulier)
€ 175,- bij herhaling van de workshop (zakelijk)

Je kunt het effect van de workshop nog versterken door voor de workshop 1 of meer persoonlijke sessies bij mij te doen. Zie Persoonlijke sessies.

Na de workshop kun je desgewenst voor € 45,- per jaar een vermelding krijgen op
de nationale www.soulbodyfusion.nl website als gecertificeerd practitioner.

Wil je de workshop graag volgen maar is in 1 keer betalen een probleem voor je dan is het bij wijze van uitzondering mogelijk om delen te betalen. Zet het er even bij in de aanmeldingsmail als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Tevens workshops, vanaf 5 personen, in de yurt van Urpi Chai Centrum  voor Bewustwording. Datum in overleg (kan ook doordeweeks).

Als de workshop bij jou thuis gehouden kan worden is het mogelijk om de workshop zelf gratis te volgen. Kijk voor alle voorwaarden: Gratis workshop Soul Body Fusion.

sbf banner international

Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je op erg korte termijn (bijv. 1 á 2 dagen) voor een workshop wil inschrijven, dan is het beter om even telefonisch contact met ons op te nemen: 06-54 797 322

Inschrijfvoorwaarden

 • Je kunt je voor een workshop alleen inschrijven door een mail te sturen naar info@urpichai.nl. Je inschrijving beschouwen we als bindend.
 • Na de inschrijving ontvang je uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop een kwitantie of factuur voor deelname aan de betreffende workshop
 • Je wordt verzocht uw betaling na ontvangst van de kwitantie of factuur over te maken op rekeningnummer NL80 INGB 0007 6238 47 t.n.v. Soul Body Fusion centrum Arno van Dijk, Driel o.v.v. uw naam en workshopdatum
 • Betaling dient te geschieden binnen 30 dagen na factuurdatum (voor zover van toepassing) en minimaal 8 dagen voor aanvang van de workshop. Indien aanmelding binnen 8 dagen voor aanvang van de workshop geschiedt dan dient de kwitantie of factuur per omegaande te worden overgemaakt
 • Je recht op deelname is pas gegarandeerd zodra de kwitantie of factuur betaald is
 • Uitzonderingen alléén in overleg.
 • Urpi Chai behoudt zich het recht voor de workshop te annuleren bij onvoldoende belangstelling. Ingeschreven deelnemers ontvangen hiervan zo spoedig mogelijk schriftelijk of mondeling bericht, waarna hun verplichtingen vervallen. Aan hen worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht. In overleg kan de inschrijving verplaatst worden naar een volgende workshop

Annuleringsvoorwaarden

Het kan gebeuren dat u door dringende omstandigheden van uw inschrijving moet afzien. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden er wel kosten in rekening gebracht. Na inschrijving zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

 • Meer dan 10 dagen voor de workshop worden u 35 euro administratiekosten in rekening gebracht
 • Binnen 5–10 dagen voor de workshop restitutie van 75% – minus 35 euro administratiekosten
 • Binnen 4 dagen voor de workshop restitutie van 50% – minus 35 euro administratiekosten
 • In gevallen van overmacht kunnen we uw deelname verschuiven naar een andere datum
 • Overmacht ter beoordeling Urpi Chai Centrum voor Bewustwording en aanvraag daarvoor alléén telefonisch
 • Deelname is persoonlijk. Bij verhindering is het echter wel mogelijk een vervanger te laten deelnemen, maar indien er een wachtlijst is, zullen de mensen op de wachtlijst voorgaan. Neem hiervoor contact met ons op