Soul Body Fusion® Workshops

“Het volgen van de Soul Body Fusion® workshop is een verrijking voor een mensenleven. Ik pas de energetische techniek dagelijks toe en ervaar daardoor meer energie en balans tussen mijn ziel, lichaam en geest. Sinds ik de practitioner opleiding heb gevolgd en ik 1 op 1 sessies mag faciliteren, ervaar ik een onmetelijke rust, gevoelens van geaard zijn, een dieper (niveau van) begrip, verhoogde concentratie en een verruiming van mijn bewustzijn. De wijze waarop Arno & Anneke het Soul Body Fusion® proces doceren is pragmatisch: doelgericht, effectief, realistisch en praktisch uitvoerbaar. Soul Body Fusion® toepassen levert concreet en meetbaar resultaat.”
Bovenstaande reactie van Limke delen we graag met jou en we leren je graag
Soul Body Fusion® toepassen in onze workshop!


In de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je
sessies ‘geven’ aan jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt de ontvanger 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat de ontvanger naar een hogere trilling brengt.  Terwijl de ontvanger in dit veld zit komt de energie van het hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in het lichaam.

Het effect van een sessie is een meetbare sprong in je bewustzijnsfrequentie (trilling) en vaak buitengewone healing. Dat maakt Soul Body Fusion® wellicht de krachtigste en meest veelzijdige energetische techniek van deze tijd.

Samengevat: Na de Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en kun je deze techniek direct gebruiken in een (toekomstige) praktijk of om beter te functioneren in je dagelijks leven, thuis én op je werk. Soul Body Fusion® heeft wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing. Uit Amerikaans onderzoek blijkt tevens dat je bewustzijnsfrequentie (trilling) een meetbare sprong omhoog maakt.

Heb je de ervaringen van workshopdeelnemers al gelezen? Die vind je hier: Ervaringen!, in onze blog en op ons YouTube kanaal.

De Soul Body Fusion® Practitioner workshop duurt 1 dag van 9.45 uur tot 17.00 uur. Na deze workshop ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certifciaat. De workshop wordt gegeven door Soul Body Fusion® (Master) Teachers Arno van Dijk & Anneke Meijer.

Heb je vragen? Rechtsonder bereik je ons via Whatsapp. Je kunt ons ook altijd mailen op arno-anneke@urpichai.nl of bellen via 06-54 797 322.

Onze workshoplocatie in Arnhem-Zuid (Driel)

Workshop data en andere events: Tenzij anders aangegeven is er nog plaats om mee te doen!

SOUL BODY FUSION® PRACTITIONER WORKSHOPS & LERARENOPLEIDING

2024

Juli
Zondag 28 juli: Soul Body Fusion® practitioner workshop Online via Zoom. Plaatsing op wachtlijst mogelijk.

Augustus
Zondag 25 augustus: Soul Body Fusion® practitioner workshop in Arnhem-Zuid (Driel). Nog plekken beschikbaar.

September
Vrijdag 13 september: Soul Body Fusion® practitioner workshop in Arnhem-Zuid (Driel). Nog plekken beschikbaar.

Oktober
Zondag 13 oktober: Soul Body Fusion® practitioner workshop in Arnhem-Zuid (Driel). Nog plekken beschikbaar.

November
Zondag 3, maandag 4, dinsdag 5, zaterdag 9 en zondag 10 november: Soul Body Fusion® lerarenopleiding. Klik hier voor meer info en aanmelding. Nog plekken beschikbaar.

Nieuwe data worden nog aangevuld zodra bekend.

Workshopbijdrage:
De bijdrage voor de Soul Body Fusion® Practitioner workshop is (inclusief certificaat):
€ 179,- (btw vrijgesteld). Betalen in termijnen is mogelijk.
Kortingstarief: € 149,- (
btw vrijgesteld) per persoon als je met 2 of meer personen komt. Betalen in termijnen is mogelijk

Hoe geef je je op voor een workshop:
Vul onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met je naam, telefoonnummer en de workshopdatum van jouw keuze naar Centrum Arno & Anneke via: arno-anneke@urpichai.nl. Als je de workshop wilt volgen als geaccrediteerde bijscholing geef ons dan je beroepsvereniging door (Zie bijscholing). Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. (06-54 797 322).

Nadat onderstaand contactformulier of e-mail ontvangen is stuurt Centrum Arno & Anneke je een inschrijfformulier en onze algemene voorwaarden. Na ontvangst van je getekende inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van je deelname. De algemene voorwaarden vind je ook op deze website via deze link: Algemene voorwaarden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Soul Body Fusion® Practitioner workshop: informatie en voorvereisten:
De doelstelling van de workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een 1 op 1 Soul Body Fusion® sessie conform de richtlijnen van Jonette Crowley. In de workshop leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand) én leer je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt.
De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). Ook voor degenen die deze techniek toe willen passen in hun (toekomstige) praktijk.
Er zijn geen vooropleidingseisen voor deze workshop (tenzij je de workshop als geaccrediteerde bijscholing volgt . Zie bijscholing.)
De workshopdag is van 9.45 uur tot 17.00 uur. De studiebelasting is 6 uur (tenzij je de workshop als geaccrediteerde bijscholing volgt . Zie bijscholing.)
Je ontvangt tijdens de workshop (bij de online workshop ontvang je deze vooraf per e-mail) een handout met informatie over het faciliteren van een Soul Body Fusion® sesssie.
Het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” lezen na de workshop wordt aangeraden en is verkrijgbaar bij Centrum Arno & Anneke of elke boekhandel. (tenzij je de workshop als geaccrediteerde bijscholing volgt, dan is lezen van dit boek een vereiste. Zie bijscholing.)
Na het volgen van de workshop en het doen toekomen aan Centrum Arno & Anneke van de door jou ondertekende Soul Body Fusion® Practitioner richtlijnen van Jonette Crowley ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat.[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Reacties zijn gesloten.