SBF® Workshops

 

 

 

De workshop wordt zowel online als live gegeven. Bij live workshops uiteraard rekening houdend met 1.5 meter afstand.

Als voorbereiding op de workshop raden we aan om één of meerdere Soul Body Fusion® afstandsessies te doen (telefonisch, Skype, Whatsapp video, Facetime, Zoom).  Meer informatie over (afstand) sessies vind je hier: sessies

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door medium, channel en schrijfster Jonette Crowley uit de VS (www.jonettecrowley.com).

Waarom het juist nu belangrijk is om Soul Body Fusion® te leren gaf Jonette Crowley door op dinsdag 8 september 2020:
“From now until the end of January is a critical time on Earth. It is vital that we are as connected as we can possibly be to our soul, to the higher dimensional energies of the Universe. Jonette and the guide’s are urging you to learn and do Soul Body Fusion so you are balanced, grounded and can be the biggest vessel possible for the light of transformation.” Thank you all!❤️🌈

Bij het toepassen van Soul Body Fusion® komt de Zielsenergie van de ontvanger meer in het lichaam van de ontvanger, tot in de cellen!

Omdat Zielsenergie de hoogste frequentie is in ons universum kunnen blokkades op alle niveaus moeiteloos oplossen, voelen mensen zich
Zielsgelukkiger en kunnen zelfs chronische fysieke klachten verdwijnen. Een hele lijst van positieve effecten vind je op deze pagina.

Tijdens de workshop word je met hulp van Soul Body Fusion® leraar Arno van Dijk afgestemd op het Soul Body Fusion® proces, het proces dat de Zielsenergie meer in het lichaam brengt.

Arno van Dijk heeft in 2012 bij  Jonette Crowley een intensief trainingsprograma met succes afgerond om de workshop te mogen geven. Sindsdien heeft hij al honderden mensen opgeleid tot Soul Body Fusion® practitioner. Sinds 2020 is hij tevens gecertificeerd Soul Body Fusion® Master teacher en kun je bij hem ook de Soul Body Fusion® lerarenopleiding volgen om daarna zelf Soul Body Fusion® workshops te kunnen geven.

Na de Soul Body Fusion® dagworkshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!!!

Tijdens de workshopdag ga je leren om het Soul Body Fusion® proces toe te leren passen
op jezelf, op volwassen, op kinderen en op dieren. Live en op afstand.

Nadat je door het volgen van de Soul Body Fusion® workshop bent afgestemd kun je het proces activeren met een intentie en komt de Zielsenergie meer in het lichaam van de ontvanger.

Je kunt dit simpelweg zittend doen terwijl je je vingertoppen 2×10 minuten op de vingertoppen van de ontvanger legt maar je leert het ook toepassen op afstand zonder fysiek contact.

Dat kan een leven geven met veel meer Flow, kracht, gezondheid en geluk. Arno van Dijk heeft er zelf elke dag een fijnere dag mee als hij s’morgens een paar minuten Soul Body Fusion® toepast. Dat komt mede doordat hij er onmiddelijk van stijgt in frequentie en zijn hoofd er stiller van wordt. Ook heeft hij er al veel mensen mee mogen helpen in hun kracht te komen, te stijgen in frequentie en blokkades te laten verdwijnen.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over hoe het werkt en waar het vandaan komt en daarna helpt Arno van Dijk je het toe leren passen op een mede-cursist en ben je oefenpersoon van dezelfde mede-cursist.
Een Soul Body Fusion sessie duurt slechts 2×10 minuten! Daarna is er weer een stukje uitleg waarin je leert hoe je het op kinderen en dieren toe leert passen en tot slot leer je het toepassen op jezelf. Ook leer je het toepassen op volwassenen, kinderen en dieren op afstand.

Je leert alles dus in 1 dag.

Ik heb een youtube kanaal met ervaringen van mensen over de workshop en over de initiaties die ik geef maar die verder los staan van Soul Body Fusion.

https://www.youtube.com/channel/UCAtDhnOiygyViFzItRqE_3Q

De dag duurt van 10.00 tot 17.00 en na afloop krijg je het internationale Soul Body Fusion® practitioner certificaat.

Lees ervaringen van anderen: Soul Body Fusion ervaringen en gun jezelf het leren van deze techniek waar je de rest van je leven elke dag plezier van kunt hebben.

Wil je de workshop gratis volgen kijk dan hier: gratis workshop

sbf banner international

 

 

 

Effecten die deelnemers melden na het volgen van de Soul Body Fusion® workshopdag.
(Zowel effecten voor zichzelf als effecten bij ontvangers waar ze de techniek op toepasten)

– Gelukkiger
– Meer energie
– Minder stress
– Rust in mijn hoofd
– Meer zelfvertrouwen
– Snelle spirituele groei
– Meer in mijn kracht staan
– Beter grenzen aan kunnen geven
– Beter omgaan met hooggevoeligheid
– Paranormale gaven worden sterker / ontwaken
– Genezing van depressie, kanker, diabetes
– Positieve gedragsveranderingen bij mensen met autisme, ADHD, PDD NOS

De workshop duurt 1 dag en begint om 9.45 uur (inloop vanaf 9.30) en duurt tot (ongeveer) 17.00 uur.

Om optimale aandacht te geven aan iedereen is het aantal deelnemers per workshop beperkt én is er een ervaren workshopassistente aanwezig.

Standaard en HBO workshops:

Er zijn standaard Soul Body Fusion® workshops waaraan iedereen mee kan doen en er zijn  Soul Body Fusion® workshops op HBO niveau. De Soul Body Fusion® workshops op HBO niveau voldoen aan de bijscholingseisen van verschillende beroepsverenigingen (Zie accreditaties). Alleen als je bij de workshop “(HBO)” ziet staan dan is een aantoonbaar HBO niveau vereist om je aan te melden bij de workshop maar je hoeft geen therapeut te zijn.

Hoe geef je je op voor de workshop:

Je kunt je opgeven door een mail te sturen met je naam, telefoonnumer en de workshopdatum van jouw keuze: arno@urpichai.nl. Vermeld of je voor het standaardtarief of kortingstarief meedoet en de naam die je op het certificaat wilt hebben dat je kunt krijgen na afloop van de workshop. Vermeld alleen bij de HBO workshops welke afgronde HBO / WO opleiding te hebt gevolgd of onderbouw je HBO niveau. Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. (06-54 797 322) Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden onderaan de pagina.

De Soul Body Fusion® workshop duurt 1 dag en de data van de komende workshops zijn: (in overleg kan de workshop ook bij jou thuis gegeven worden, meer info vind je hier:
Thuisworkshops

2020

Alle workshops zijn in het Nederlands tenzij anders aangegeven.

Wil je met OV komen? We hebben de mogelijkheid om je op te halen vanaf station Arnhem-Zuid zodra de 1.5 regel niet meer geldt. Laat het weten in je aanmeldingsmail als je van die mogelijkheid gebruik wilt maken.

Workshop data, open avonden en locaties:

Woensdag 21 oktober     Gratis online open avond (19.30 uur – 20.30 uur), zie open avonden
Zondag 25 oktober          Soul Body Fusion® workshop (standaard)  Wageningen

Zondag 8 november        Soul Body Fusion® workshop (standaard) in Arnhem-Zuid (Driel)

Zondag 13 december      Soul Body Fusion® workshop (HBO) in Arnhem-Zuid (Driel)

Nieuwe data worden nog aangevuld zodra bekend. Wil je de workshop nog dit jaar volgen, maar staat er geen datum bij waarop je kunt of staat er geen standaard workshop waar je aan mee kunt doen, geef ons dat dan door per e-mail. Dan kijken we of we een extra datum kunnen plannen waarop je wel kunt.

Tenzij anders aangegeven zijn er nog plaatsen voor de workshop beschikbaar.

De bijdrage voor de Soul Body Fusion® workshop is: (alle tarieven vrijgesteld van btw)
(Het certificaat is altijd bij de prijs inbegrepen)

€ 175,- standaard tarief (voor mensen die betaalde sessies willen geven of de workshop zakelijk aftrekken)
€ 125,- kortingstarief (voor mensen die geen- of alleen gratis sessies gaan geven)
€ 99,- kortingstarief voor sociale minima die alleen gratis sessies gaan geven (met minder dan € 1000,- spaargeld)

Als je als voor een kortingstarief aan de workshop deelneemt mag je na de workshop altijd vragen stellen of advies vragen over sessies die je gratis geeft. 
Als je deelneemt voor het normale tarief mag je na de workshop ook vragen stellen of advies vragen over sessies van betalende cliënten. 

Herhaling van de Soul Body Fusion® workshop

Je leert alles over Soul Body Fusion de eerste keer dat je de workshop volgt en de meeste mensen ervaren een transformatie na de workshop. Door de workshop te herhalen kun je die transformatie nog verdiepen en bekrachtigen.

Als je de workshop herhaalt en je neemt iemand mee die de workshop voor de 1e keer volgt dan betaal je zelf slechts € 79,- ipv € 125,-. De extra deelnemer betaalt het normale tarief (zie boven).

De bijdrage voor het herhalen van de Soul Body Fusion® workshop is: (alle tarieven zijn vrijgesteld van btw)

€ 79,- bij herhaling van de workshop (particulier, je neemt een extra deelnemer mee)
€ 79,- bij herhaling van de workshop (zakelijk, je neemt een extra deelnemer mee)
€ 125,- bij herhaling van de workshop (particulier)
€ 175,- bij herhaling van de workshop (zakelijk)

Je kunt het effect van de workshop nog versterken door voor de workshop 1 of meer persoonlijke sessies bij mij te doen. Zie Persoonlijke sessies.

Als je betaalde sessies gaat geven dan kun je na de workshop desgewenst voor € 45,- per jaar een vermelding krijgen op de nationale www.soulbodyfusion.nl website als gecertificeerd practitioner.

Wil je de workshop graag volgen maar is in 1 keer betalen een probleem voor je dan is het bij wijze van uitzondering mogelijk om delen te betalen. Zet het er even bij in de aanmeldingsmail als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Tevens workshops, vanaf 5 personen, in de yurt van Urpi Chai Centrum  voor Bewustwording. Datum in overleg (kan ook doordeweeks).

Als de workshop bij jou thuis gehouden kan worden is het mogelijk om de workshop zelf gratis te volgen. Kijk voor alle voorwaarden: Gratis workshop Soul Body Fusion.

sbf banner international

Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je op erg korte termijn (bijv. 1 á 2 dagen) voor een workshop wil inschrijven, dan is het beter om even telefonisch contact met ons op te nemen: 06-54 797 322

Inschrijfvoorwaarden

 • Je kunt je voor een workshop alleen inschrijven door een mail te sturen naar info@urpichai.nl. Je inschrijving beschouwen we als bindend.
 • Na de inschrijving ontvang je uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop een kwitantie of factuur voor deelname aan de betreffende workshop
 • Je wordt verzocht uw betaling na ontvangst van de kwitantie of factuur over te maken o.v.v. uw naam en workshopdatum
 • Betaling dient te geschieden binnen 30 dagen na factuurdatum (voor zover van toepassing) en minimaal 8 dagen voor aanvang van de workshop. Indien aanmelding binnen 8 dagen voor aanvang van de workshop geschiedt dan dient de kwitantie of factuur per omegaande te worden overgemaakt
 • Je recht op deelname is pas gegarandeerd zodra de kwitantie of factuur betaald is
 • Uitzonderingen alléén in overleg.
 • Urpi Chai behoudt zich het recht voor de workshop te annuleren bij onvoldoende belangstelling. Ingeschreven deelnemers ontvangen hiervan zo spoedig mogelijk schriftelijk of mondeling bericht, waarna hun verplichtingen vervallen. Aan hen worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht. In overleg kan de inschrijving verplaatst worden naar een volgende workshop

Annuleringsvoorwaarden

Het kan gebeuren dat u door dringende omstandigheden van uw inschrijving moet afzien. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden er wel kosten in rekening gebracht. Na inschrijving zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

 • Meer dan 10 dagen voor de workshop worden u 35 euro administratiekosten in rekening gebracht
 • Binnen 5–10 dagen voor de workshop restitutie van 75% – minus 35 euro administratiekosten
 • Binnen 4 dagen voor de workshop restitutie van 50% – minus 35 euro administratiekosten
 • In gevallen van overmacht kunnen we uw deelname verschuiven naar een andere datum
 • Overmacht ter beoordeling Urpi Chai Centrum voor Bewustwording en aanvraag daarvoor alléén telefonisch
 • Deelname is persoonlijk. Bij verhindering is het echter wel mogelijk een vervanger te laten deelnemen, maar indien er een wachtlijst is, zullen de mensen op de wachtlijst voorgaan. Neem hiervoor contact met ons op