SBF® Workshops en meer

“Sinds de workshop (een maand geleden) heb ik elke ochtend een sessie bij mezelf gedaan als eerste na het wakker worden en dat is super fijn. Het lijkt wel alsof mijn leven een boost heeft gekregen!
Voorheen voelde het leven als strijd en had ik geen tijd en energie om ook nog ‘oude zooi’ op te ruimen. Zo ervaar ik het, haha! Ik ben nu aan het leven in plaats van overleven. Ik zie het al bijna als een nieuw ‘normaal’, heerlijk is het!
Ik ben zo dankbaar en blij dat ik Soul Body Fusion ben tegengekomen, of dat het mij heeft gevonden ;). Het voelt echt als het missende stukje waar ik naar zocht en tegelijkertijd als een nieuw begin, een frisse start.” (De ervaring van Renee een maand na deelname aan de Soul Body Fusion® Practitioner workshop)

In de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je
sessies ‘geven’ aan jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt de ontvanger 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat de ontvanger naar een hogere trilling brengt.  Terwijl de ontvanger in dit veld zit komt de energie van het hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in het lichaam.
Het effect van een sessie is een meetbare sprong in je bewustzijnsfrequentie (trilling) en vaak buitengewone healing. Dat maakt Soul Body Fusion® wellicht de krachtigste en meest veelzijdige energetische techniek van deze tijd.

Samengevat: Na de Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en kun je deze techniek direct gebruiken in een (toekomstige) praktijk of om beter te functioneren in je dagelijks leven, thuis én op je werk. Soul Body Fusion® heeft wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing. Uit Amerikaans onderzoek blijkt tevens dat je bewustzijnsfrequentie (trilling) een meetbare sprong omhoog maakt.

Wil je alleen Soul Body Fusion® op jezelf leren toepassen? Dat kan in de ‘Soul Body Fusion® voor jezelf’ workshop. In de ‘Soul Body Fusion® voor jezelf’ workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je sessies ‘geven’ aan jezelf.

Heb je vragen over wat je leest op deze pagina? Je kunt me (Arno) altijd mailen op arno@urpichai.nl of bellen via 06-54 797 322.

Heb je de ervaringen van workshopdeelnemers al gelezen? Die vind je hier: Ervaringen!

De Soul Body Fusion® Practitioner workshop duurt 1 dag van 9.45 uur tot 17.00 uur. Na deze workshop ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certifciaat.
De ‘Soul Body Fusion® voor jezelf workshop is 1 dagdeel van 9.45 tot 13.00 uur. Na deze workshop ontvang je geen certificaat.

Zielsgelukkige deelnemers in de workshop yurt, na de workshop Soul Body Fusion®

De prachtige workshop yurt

Het Soul Body Fusion® certificaat ontvang je na de Practitioner workshop!

Workshop data en andere events: (opgave via een e-mail naar arno@urpichai.nl)
Tenzij anders aangegeven is er nog plaats voor jou bij de workshop.

2022

September
Zondag 18                                 Soul Body Fusion® Practitioner workshop,  in Arnhem-Zuid (Driel) in een prachtige yurt  (9.45 uur – 17.00 uur) vol, plaatsing op wachtlijst mogelijk

Vrijdag 30                                  Soul Body Fusion® Practitioner workshop,  in Arnhem-Zuid (Driel) in een prachtige yurt  (9.45 uur – 17.00 uur)

Oktober
Dinsdag 4                                   Soul Body Fusion® Practitioner workshop,  in De Krim (Overijssel, tussen Hoogeveen en Coevorden)  (9.45 uur – 17.00 uur)
21,22,23,29,30                           Soul Body Fusion® lerarenopleiding, zie ook leer zelf workshops geven

November
Zondag 13                                  Soul Body Fusion® Practitioner workshop,  in Arnhem-Zuid (Driel) in een prachtige yurt  (9.45 uur – 17.00 uur)

Nieuwe data worden nog aangevuld zodra bekend.

Prijzen workshops:
De bijdrage voor de ‘Soul Body Fusion® voor jezelf‘ workshop is €99,- (btw vrijgesteld)
De bijdrage voor de Soul Body Fusion® Practitioner workshop is: (alle tarieven vrijgesteld van btw)
€ 179,- standaard tarief
€ 129,- kortingstarief (voor mensen die geen- of alleen gratis sessies (gaan) geven en/of de workshop niet zakelijk aftrekken én/of Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vragen we je om de gekregen korting alsnog te voldoen.
NB: Het certificaat is bij zowel het standaard- als het kortingstarief inbegrepen.

Hoe geef je je op voor een workshop:
Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en de workshopdatum van jouw keuze naar Arno van Dijk via: arno@urpichai.nl.  Geef het in je mail aan als je de workshop wilt volgen als geaccrediteerde bijscholing.
Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. (06-54 797 322).

Nadat je mail ontvangen is stuurt Centrum Arno van Dijk je een inschrijfformulier en onze algemene voorwaarden. Na ontvangst van je getekende inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van je deelname. De algemene voorwaarden vind je ook op deze website via deze link: Algemene voorwaarden.

Soul Body Fusion® Practitioner workshop: informatie en voorvereisten:
De doelstelling van de workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een 1 op 1 Soul Body Fusion® sessie conform de richtlijnen van Jonette Crowley. In de workshop leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand) én leer je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt.
De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). Ook voor degenen die deze techniek toe willen passen in hun (toekomstige) praktijk.
Er zijn geen vooropleidingseisen voor deze workshop (tenzij je de workshop als geaccrediteerde bijscholing volgt voor VBAG / NVST / VIV / VVET / BATC / CAT, dan is een HBO niveau vereist. Zie bijscholing.)
De workshopdag is van 9.45 uur tot 17.00 uur. De effectieve studiebelasting is 6 uur (of 13 uur als je de workshop als geaccrediteerde bijscholing volgt. Zie bijscholing.)
Je ontvangt tijdens de workshop (bij de online workshop ontvang je deze vooraf per e-mail) een handout met informatie over het faciliteren van een Soul Body Fusion® sesssie.
Het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” lezen na de workshop wordt aangeraden en is verkrijgbaar bij Centrum Arno van Dijk of elke boekhandel. (tenzij je de workshop als geaccrediteerde bijscholing volgt, dan is lezen van dit boek een vereiste. Zie bijscholing.)
Na het volgen van de workshop en het doen toekomen aan Centrum Arno van Dijk van de door jou ondertekende Soul Body Fusion® Practitioner richtlijnen van Jonette Crowley ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat.

‘Soul Body Fusion® voor jezelf’ workshop: informatie en voorvereisten:
De doelstelling van deze workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een Soul Body Fusion® sessie op jezelf conform de richtlijnen van Jonette Crowley. In de workshop leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf én leer je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt.
De workshop heeft een HBO niveau en is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk).  Er zijn geen vooropleidingseisen voor deze workshop. De workshopdag is van 9.45 uur tot 13.00 uur.  Je ontvangt tijdens de workshop (bij de online workshop ontvang je deze vooraf per e-mail) een handout met informatie over het faciliteren van een Soul Body Fusion® sesssie.

Herhaling van de Soul Body Fusion® Practitioner workshop

Je leert alles over Soul Body Fusion de eerste keer dat je de workshop volgt en de meeste mensen ervaren een transformatie na de workshop. Door de workshop te herhalen kun je die transformatie nog verdiepen en bekrachtigen.

Als je de workshop herhaalt en je neemt iemand mee die de workshop voor de 1e keer volgt dan krijg je zelf € 50,- korting op het tarief dat voor jou van toepassing is (zie boven). De extra deelnemer betaalt het tarief dat voor hem/haar van toepassing is (zie boven).

Je kunt het effect van de workshop nog versterken door voor of na de workshop 1 of meer persoonlijke sessies bij mij te doen. Zie Persoonlijke sessies.

Als je betaalde sessies gaat geven dan kun je na de workshop desgewenst voor € 45,- per jaar een vermelding krijgen op de nationale www.soulbodyfusion.nl website als gecertificeerd practitioner.

Wil je een workshop graag volgen maar is in 1 keer betalen een probleem voor je dan is het bij wijze van uitzondering mogelijk om delen te betalen. Zet het er even bij in de aanmeldingsmail als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Tevens privé workshops, met je eigen groep, vanaf 6 personen. Datum in overleg (kan ook doordeweeks).

Als de workshop bij jou thuis gehouden kan worden is het mogelijk om de workshop zelf gratis te volgen. Kijk voor alle voorwaarden: Gratis workshop Soul Body Fusion.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door medium, channel en schrijfster Jonette Crowley uit de VS (www.jonettecrowley.com).

Waarom het juist nu belangrijk is om Soul Body Fusion® te leren gaf Jonette Crowley door op dinsdag 8 september 2020:
“It is vital that we are as connected as we can possibly be to our soul, to the higher dimensional energies of the Universe. Jonette and the guide’s are urging you to learn and do Soul Body Fusion so you are balanced, grounded and can be the biggest vessel possible for the light of transformation.” Thank you all!❤️🌈

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood)  schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands bewustzijnsniveau. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Arno van Dijk heeft in 2012 bij  Jonette Crowley een intensief trainingsprograma met succes afgerond om de workshop te mogen geven. Sindsdien heeft hij al honderden mensen opgeleid tot Soul Body Fusion® practitioner. Sinds 2020 is hij tevens gecertificeerd Soul Body Fusion® Master teacher en kun je bij hem ook de Soul Body Fusion® lerarenopleiding volgen om daarna zelf Soul Body Fusion® workshops te kunnen geven.

Na de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!!!

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshopdag ga je leren om het Soul Body Fusion® proces toe te leren passen
op jezelf, op volwassen, op kinderen en op dieren. Live en op afstand.

Nadat het volgen van de Soul Body Fusion® Practitioner workshop kun je het Soul Body Fusion® proces activeren met een intentie en komt de Zielsenergie meer in het lichaam van de ontvanger.

Je kunt dit simpelweg zittend doen terwijl je je vingertoppen 2×10 minuten op de vingertoppen van de ontvanger legt maar je leert het ook toepassen op afstand zonder fysiek contact.

Dat kan een leven geven met veel meer Flow, kracht, gezondheid en geluk. Arno van Dijk heeft er zelf elke dag een fijnere dag mee als hij s’morgens een paar minuten Soul Body Fusion® toepast. Dat komt mede doordat hij er onmiddelijk van stijgt in frequentie en zijn hoofd er stiller van wordt. Ook heeft hij er al veel mensen mee mogen helpen in hun kracht te komen, te stijgen in frequentie en blokkades te laten verdwijnen.

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshop krijg je uitleg over hoe het werkt en waar het vandaan komt en daarna helpt Arno van Dijk je het toe leren passen op een mede-cursist en ben je oefenpersoon van dezelfde mede-cursist.
Een Soul Body Fusion sessie duurt slechts 2×10 minuten! Daarna is er weer een stukje uitleg waarin je leert hoe je het op kinderen en dieren toe leert passen en tot slot leer je het toepassen op jezelf. Ook leer je het toepassen op volwassenen, kinderen en dieren op afstand.

Je leert alles dus in 1 dag.

Ik heb een youtube kanaal met ervaringen van mensen over de workshop en over de initiaties die ik geef maar die verder los staan van Soul Body Fusion.

https://www.youtube.com/channel/UCAtDhnOiygyViFzItRqE_3Q

De dag duurt van 9.45 tot 17.00 en na afloop kun je het  Soul Body Fusion® practitioner certificaat ontvangen.

Lees ervaringen van anderen: Soul Body Fusion ervaringen en gun jezelf het leren van deze techniek waar je de rest van je leven elke dag plezier van kunt hebben.