SBF® Workshops en meer

  • Hoe geweldig de energetische Soul Body Fusion® techniek is blijkt uit de reacties:

“Het volgen van de Soul Body Fusion® workshop is een verrijking voor een mensenleven. Ik pas de energetische techniek dagelijks toe en ervaar daardoor meer energie en balans tussen mijn ziel, lichaam en geest. Sinds ik de practitioner opleiding heb gevolgd en ik 1 op 1 sessies mag faciliteren, ervaar ik een onmetelijke rust, gevoelens van geaard zijn, een dieper (niveau van) begrip, verhoogde concentratie en een verruiming van mijn bewustzijn. De wijze waarop Arno & Anneke het Soul Body Fusion® proces doceren is pragmatisch: doelgericht, effectief, realistisch en praktisch uitvoerbaar. Soul Body Fusion® toepassen levert concreet en meetbaar resultaat.”

Bovenstaande reactie van Limke delen we graag met jou en we leren je graag
Soul Body Fusion® toepassen in onze workshop!


In de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je
sessies ‘geven’ aan jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt de ontvanger 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat de ontvanger naar een hogere trilling brengt.  Terwijl de ontvanger in dit veld zit komt de energie van het hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in het lichaam.
Het effect van een sessie is een meetbare sprong in je bewustzijnsfrequentie (trilling) en vaak buitengewone healing. Dat maakt Soul Body Fusion® wellicht de krachtigste en meest veelzijdige energetische techniek van deze tijd.

Samengevat: Na de Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en kun je deze techniek direct gebruiken in een (toekomstige) praktijk of om beter te functioneren in je dagelijks leven, thuis én op je werk. Soul Body Fusion® heeft wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing. Uit Amerikaans onderzoek blijkt tevens dat je bewustzijnsfrequentie (trilling) een meetbare sprong omhoog maakt.

Heb je de ervaringen van workshopdeelnemers al gelezen? Die vind je hier: Ervaringen!, in onze blog en op ons YouTube kanaal.

De Soul Body Fusion® Practitioner workshop duurt 1 dag van 9.45 uur tot 17.00 uur. Na deze workshop ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certifciaat. De workshop wordt gegeven door Soul Body Fusion® (Master) Teachers Arno van Dijk & Anneke Meijer.

Heb je vragen over wat je leest op deze pagina? Je kunt ons altijd mailen op arno-anneke@urpichai.nl of bellen via 06-54 797 322.

Workshop data en andere events: (opgave via een e-mail naar arno-anneke@urpichai.nl)
Tenzij anders aangegeven is er nog plaats voor jou bij de workshop.

SOUL BODY FUSION® PRACTITIONER WORKSHOPS & LERARENOPLEIDING & Ascensie Spirituele Groei-avonden

2024
Februari
Zondag 25  februari: Soul Body Fusion® practitioner workshop in Arnhem-Zuid (Driel) in onze verwarmde yurt. Aanmelden niet meer mogelijk.

Maart
Donderdag 14 maart: Ascensie Spirituele Groei-avond Online via Zoom. Nog plekken beschikbaar. Meer info en aanmelden

Zondag 24 maart: Soul Body Fusion® practitioner workshop in Arnhem-Zuid (Driel) in onze verwarmde yurt. Nog plekken beschikbaar.

April
Donderdag 18 april: Ascensie Spirituele Groei-avond Online via Zoom. Nog plekken beschikbaar. Meer info en aanmelden

Mei
Zaterdag 25 mei: Soul Body Fusion® practitioner workshop in Arnhem-Zuid (Driel) in onze verwarmde yurt.Nog plekken beschikbaar.

Juni
Zondag 30 juni: Soul Body Fusion® practitioner workshop in Arnhem-Zuid (Driel) in onze verwarmde yurt. Nog plekken beschikbaar.

November
Zondag 3, maandag 4, dinsdag 5, zaterdag 9 en zondag 10 november: Soul Body Fusion® lerarenopleiding. Zie lerarenopleiding. Nog plekken beschikbaar.

Nieuwe data worden nog aangevuld zodra bekend.

Prijzen:
De bijdrage voor de Soul Body Fusion® Practitioner workshop is (inclusief certificaat):
€ 179,- (btw vrijgesteld). Betalen in termijnen is mogelijk.
Kortingstarief: € 149,- (
btw vrijgesteld) per persoon als je met 2 of meer personen komt. Betalen in termijnen is mogelijk.

Wil je graag meedoen met een workshop of lerarenopleiding maar is in 1 keer betalen op dit moment niet mogelijk voor je, neem dan alsjeblieft contact met ons over het betalen in termijnen. (arno-anneke@urpichai.nl)

De bijdrage voor de Soul Body Fusion® lerarenopleiding is:
€2497,- (btw vrijgesteld) bij opgave t/m 14 februari (inclusief €200,- vroegboekkorting)
€2697,- (btw vrijgesteld) bij opgave na 14 februari

Hoe geef je je op voor een workshop:
Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en de workshopdatum van jouw keuze naar Centrum Arno & Anneke via: arno-anneke@urpichai.nl. Geef het in je mail aan als je de workshop wilt volgen als geaccrediteerde bijscholing (Zie bijscholing).
Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. (06-54 797 322).

Nadat je mail ontvangen is stuurt Centrum Arno & Anneke je een inschrijfformulier en onze algemene voorwaarden. Na ontvangst van je getekende inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van je deelname. De algemene voorwaarden vind je ook op deze website via deze link: Algemene voorwaarden.

Soul Body Fusion® Practitioner workshop: informatie en voorvereisten:
De doelstelling van de workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een 1 op 1 Soul Body Fusion® sessie conform de richtlijnen van Jonette Crowley. In de workshop leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand) én leer je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt.
De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). Ook voor degenen die deze techniek toe willen passen in hun (toekomstige) praktijk.
Er zijn geen vooropleidingseisen voor deze workshop (tenzij je de workshop als geaccrediteerde bijscholing volgt . Zie bijscholing.)
De workshopdag is van 9.45 uur tot 17.00 uur. De studiebelasting is 6 uur (tenzij je de workshop als geaccrediteerde bijscholing volgt . Zie bijscholing.)
Je ontvangt tijdens de workshop (bij de online workshop ontvang je deze vooraf per e-mail) een handout met informatie over het faciliteren van een Soul Body Fusion® sesssie.
Het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” lezen na de workshop wordt aangeraden en is verkrijgbaar bij Centrum Arno & Anneke of elke boekhandel. (tenzij je de workshop als geaccrediteerde bijscholing volgt, dan is lezen van dit boek een vereiste. Zie bijscholing.)
Na het volgen van de workshop en het doen toekomen aan Centrum Arno & Anneke van de door jou ondertekende Soul Body Fusion® Practitioner richtlijnen van Jonette Crowley ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat.

Herhaling van de Soul Body Fusion® Practitioner workshop

Je leert alles over Soul Body Fusion de eerste keer dat je de workshop volgt en de meeste mensen ervaren een transformatie na de workshop. Door de workshop te herhalen kun je die transformatie nog verdiepen en bekrachtigen.

Je kunt het effect van de workshop nog versterken door voor of na de workshop 1 of meer persoonlijke sessies bij ons te doen. Zie Persoonlijke sessies.

Als je betaalde sessies gaat geven dan kun je na de workshop, als gecertificeerd practitioner, desgewenst voor € 45,- per jaar een vermelding van je praktijk krijgen op de website van Stichting Soul Body Fusion® Nederland. Informatie daarover vind je op de nationale website www.soulbodyfusion.nl.

Wil je een workshop graag volgen maar is in 1 keer betalen een probleem voor je, dan is het bij wijze van uitzondering mogelijk om in delen te betalen. Zet het er even bij in de aanmeldingsmail als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Tevens geven wij privé workshops, met je eigen groep, vanaf 6 personen. Datum in overleg (kan ook doordeweeks).

Als de workshop bij jou thuis gehouden kan worden is het mogelijk om de workshop zelf gratis te volgen. Kijk voor alle voorwaarden: Gratis workshop Soul Body Fusion.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door medium, channel en schrijfster Jonette Crowley uit de VS (www.jonettecrowley.com).

Waarom het juist in deze tijd belangrijk is om Soul Body Fusion® te leren gaf Jonette Crowley door op dinsdag 8 september 2020:
“It is vital that we are as connected as we can possibly be to our soul, to the higher dimensional energies of the Universe. Jonette and the guide’s are urging you to learn and do Soul Body Fusion so you are balanced, grounded and can be the biggest vessel possible for the light of transformation.” Thank you all!❤️🌈

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood)  schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands bewustzijnsniveau. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Arno van Dijk heeft in 2012 bij  Jonette Crowley een intensief trainingsprograma met succes afgerond om de Soul Body Fusion® Practitioner workshop te mogen geven. Anneke Meijer heeft deze training gevolgd in 2017. Sinds 2020 zijn Arno van Dijk en Anneke Meijer tevens gecertificeerd Soul Body Fusion® Master teacher en mogen ze ook de 5-daagse Soul Body Fusion® lerarenopleiding geven om mensen te leren hoe ze zelf Soul Body Fusion® workshops kunnen geven.

Na de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!!!

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshopdag ga je leren om het Soul Body Fusion® proces toe te leren passen
op jezelf, op volwassen, op kinderen en op dieren. Live en op afstand.

Nadat het volgen van de Soul Body Fusion® Practitioner workshop kun je het Soul Body Fusion® proces activeren met een intentie en komt de Zielsenergie meer in het lichaam van de ontvanger.

Je kunt dit simpelweg zittend doen terwijl je je vingertoppen 2×10 minuten op de vingertoppen van de ontvanger legt maar je leert het ook toepassen op afstand zonder fysiek contact.

Dat kan een leven geven met veel meer flow, kracht, gezondheid en geluk. Arno van Dijk heeft er zelf elke dag een fijnere dag mee als hij ‘s morgens een paar minuten Soul Body Fusion® toepast. Dat komt mede doordat hij onmiddellijk ervan stijgt in frequentie en zijn hoofd er stiller van wordt. Ook heeft hij er al veel mensen mee mogen helpen in hun kracht te komen, te stijgen in frequentie en blokkades te laten verdwijnen.

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshop krijg je uitleg over hoe het werkt en waar het vandaan komt en daarna helpen Arno & Anneke je het toe leren passen op een mede-cursist en ben je oefenpersoon van dezelfde mede-cursist.
Een Soul Body Fusion sessie duurt slechts 2×10 minuten! Daarna is er weer een stukje uitleg waarin je leert hoe je het op kinderen en dieren toe leert passen en tot slot leer je het toepassen op jezelf. Ook leer je het toepassen op volwassenen, kinderen en dieren op afstand.

Je leert alles dus in 1 dag.

Wij hebben een youtube kanaal met ervaringen van mensen over de workshop en over de initiaties die Arno geef maar die verder los staan van Soul Body Fusion®.

https://www.youtube.com/channel/UCAtDhnOiygyViFzItRqE_3Q

De dag duurt van 9.45 uur tot 17.00 uur en na afloop kun je het  Soul Body Fusion® practitioner certificaat ontvangen.

Lees ervaringen van anderen: Soul Body Fusion ervaringen en
gun jezelf het leren van deze techniek
waar je de rest van je leven elke dag plezier van kunt hebben!