Thuisworkshops of besloten workshops

 

Thuisworkshop bij Praktijk Change in Woerden

Thuisworkshop bij Praktijk Change in Woerden

Thuisworkshops:

Heb jij een groep van minimaal 6 personen (jezelf meegerekend) en heb je een ruimte met plek voor minimaal 10 workshopdeelnemers  (bijvoorbeeld je woonkamer of praktijk) waar wij de workshop (van 9.45 tot 17.00 uur) kunnen geven, en kun je ook de koffie/thee verzorgen, dan kunnen wij de workshop bij jou thuis geven zodat je niet hoeft te reizen. Je mag zelf gratis meedoen.

De thuisworkshops kunnen ook online middels het programma Zoom, dan heb je zelfs niet eens een ruimte nodig maar alleen een groepje mensen!

Het tarief voor de andere personen is vanaf € 129,-* per persoon (zie uitleg onderaan) inclusief het Soul Body Fusion Practitioner certificaat. Ik vermeld de workshop ook op mijn website zodat, naast de deelnemers die je zelf bijeen brengt, meer mensen de workshop kunnen volgen voor zover je ruimte dit toelaat.

Besloten workshops: (voor bijvoorbeeld een vriendengroep of oefengroep)

Heb je een groep van minimaal 6 personen (jezelf meegerekend) en wil je de workshop met alleen je eigen groep volgen zonder dat mensen van buitenaf zich aan kunnen melden dan kunnen wij de workshop ook bij jou thuis geven zodat je niet hoeft te reizen. Je betaalt zelf €129,-. Dit kan ook in onze eigen yurt (Arnhem-Zuid) of online in onze eigen besloten Zoom groep.

Mocht je graag meedoen maar is het niet mogelijk om de bijdrage in 1 keer te voldoen dan kan (in overleg) in delen betaald worden.

Meer info via arno-anneke@urpichai.nl of telefonisch op 06-54 797 322. Dit aanbod geldt voor een ruimte binnen Nederland. Andere landen gaan in overleg.

*  De kosten voor een thuisworkshop zijn:
€ 179,- standaard tarief (btw vrijgesteld)
€ 129,- (btw vrijgesteld) kortingstarief (voor deelnemers die geen- of alleen gratis sessies (gaan) geven en/of de workshop niet zakelijk aftrekken én/of Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vragen we je om de gekregen korting alsnog te voldoen.
NB: Het certificaat is bij zowel het standaard- als het kortingstarief inbegrepen bij de practitoner  workshop.