Thuisworkshops of besloten workshops

 

Thuisworkshop bij Praktijk Change in Woerden

Thuisworkshop bij Praktijk Change in Woerden

Thuisworkshops:

Heb jij een groep van minimaal 4 personen (jezelf meegerekend) en heb je een ruimte (bijvoorbeeld je woonkamer of praktijk) waar ik de workshop (van 10.00 tot 17.00) kan geven, en kun je ook de koffie/thee verzorgen, dan kan ik de workshop bij jou thuis geven zodat je niet hoeft te reizen. Je betaalt zelf het normale deelnemerstarief.

Heb je een groep van minimaal 5 personen (jezelf meegerekend) dan krijg je korting op het deelnametarief en betaal je zelf maar € 79,-.

Heb je een groep van minimaal 6 personen (jezelf meegerekend) dan mag je de workshop zelf (maximaal 1 persoon) gratis bijwonen.

Het tarief voor de andere personen is € 125,-* per persoon inclusief  het Soul Body Fusion Practitioner certificaat. Ik vermeld de workshop ook op mijn website zodat, naast de deelnemers die je zelf bijeen brengt, meer mensen de workshop kunnen volgen als je ruimte dit toelaat.

Besloten workshops: (voor bijvoorbeeld een vriendengroep of oefengroep)

Heb je een groep van minimaal 6 personen (jezelf meegerekend) en wil je de workshop met alleen je eigen groep volgen zonder dat mensen van buitenaf zich aan kunnen melden dan kan ik de workshop ook bij jou thuis geven maar dan betaal je zelf het normale deelnemerstarief. Dit kan ook in mijn eigen yurt (Arnhem-Zuid).

Mocht je graag meedoen maar is het niet mogelijk om de bijdrage in 1 keer te voldoen dan kan (in overleg) in delen betaald worden.

Meer info via info@urpichai.nl of telefonisch op 06-54 797 322. Dit aanbod geldt voor een ruimte binnen Nederland en van maandag tm zondag. Andere landen gaan in overleg.

*  De kosten voor de workshop zijn:

€ 175,- excl. btw voor zakelijke deelname
€ 125,- incl. btw voor particuliere deelname
€ 95,- incl. btw voor sociale minima (met minder van € 1000,- spaargeld)

Als je als particulier aan de workshop deelneemt mag je na de workshop altijd vragen stellen of advies vragen over sessies die je gratis geeft. Je krijgt een naamloze kwitantie zonder btw vermelding.
Als je zakelijk deelneemt mag je na de workshop ook vragen stellen of advies vragen bij behandeling van betalende cliënten. Je krijgt een factuur op naam met btw vermelding.

Schermafbeelding 2013-10-25 om 14.12.28