Thuisworkshops of besloten workshops

 

Thuisworkshop bij Praktijk Change in Woerden

Thuisworkshop bij Praktijk Change in Woerden

Thuisworkshops:

Heb jij een groep van minimaal 6 personen (jezelf meegerekend) en heb je een ruimte met plek voor minimaal 10 mensen (bijvoorbeeld je woonkamer of praktijk) waar wij de workshop (van 9.45 tot 17.00 uur) kunnen geven, en kun je ook de koffie/thee verzorgen, dan kunnen wij de workshop bij jou thuis geven zodat je niet hoeft te reizen. Je mag zelf gratis meedoen.

De thuisworkshops kunnen ook online middels het programma Zoom, dan heb je zelfs niet eens een ruimte nodig maar alleen een groepje mensen!

Het tarief voor de andere personen is €179 of € 149,-* per persoon (zie uitleg onderaan) inclusief het Soul Body Fusion Practitioner certificaat. Ik vermeld de workshop ook op mijn website zodat, naast de deelnemers die je zelf bijeen brengt, meer mensen de workshop kunnen volgen voor zover je ruimte dit toelaat.

Besloten workshops: (voor bijvoorbeeld een vriendengroep of oefengroep)

Heb je een groep van minimaal 6 personen (jezelf meegerekend) en wil je de workshop met alleen je eigen groep volgen zonder dat mensen van buitenaf zich aan kunnen melden dan kunnen wij de workshop ook bij jou thuis geven zodat je niet hoeft te reizen. Jijzelf en de overigen deelnemers betalen €149,- per persoon. Dit kan ook in onze woonboerderij  (Arnhem-Zuid) of online in onze eigen besloten Zoom groep.

Mocht je graag meedoen maar is het niet mogelijk om de bijdrage in 1 keer te voldoen dan kan (in overleg) in delen betaald worden.

Meer info via arno-anneke@urpichai.nl of telefonisch op 06-54 797 322. Dit aanbod geldt voor een ruimte binnen Nederland. Andere landen gaan in overleg.

*  De kosten voor een thuisworkshop zijn (inclusief certificaat):
€ 179, (btw vrijgesteld).
Kortingstarief:
€ 149,- (btw vrijgesteld) per persoon als iemand met 2 of meer personen komt. Betalen in termijnen is mogelijk.

Reacties zijn gesloten.