Thuisworkshops of besloten workshops

 

Thuisworkshop bij Praktijk Change in Woerden

Thuisworkshop bij Praktijk Change in Woerden

Thuisworkshops:

Heb jij een groep van minimaal 6 personen (jezelf meegerekend) en heb je een ruimte met plek voor minimaal 10 workshopdeelnemers  (bijvoorbeeld je woonkamer of praktijk) waar ik de workshop (van 9.45 tot 17.00) kan geven, en kun je ook de koffie/thee verzorgen, dan kan ik de workshop bij jou thuis geven zodat je niet hoeft te reizen. Je mag zelf gratis meedoen.

De thuisworkshops kunnen ook online middels het programma Zoom, dan heb je zelfs niet eens een ruimte nodig maar alleen een groepje mensen!

Het tarief voor de andere personen is vanaf € 129,-* per persoon (zie uitleg onderaan) inclusief  het Soul Body Fusion Practitioner certificaat. Ik vermeld de workshop ook op mijn website zodat, naast de deelnemers die je zelf bijeen brengt, meer mensen de workshop kunnen volgen voor zover je ruimte dit toelaat.

Besloten workshops: (voor bijvoorbeeld een vriendengroep of oefengroep)

Heb je een groep van minimaal 6 personen (jezelf meegerekend) en wil je de workshop met alleen je eigen groep volgen zonder dat mensen van buitenaf zich aan kunnen melden dan kan ik de workshop ook bij jou thuis geven maar en krijg je zelf €50,- korting op het voor jou geldende deelnemerstarief. Dit kan ook in mijn eigen yurt (Arnhem-Zuid) of online in onze eigen besloten Zoom groep.

Mocht je graag meedoen maar is het niet mogelijk om de bijdrage in 1 keer te voldoen dan kan (in overleg) in delen betaald worden.

Meer info via info@urpichai.nl of telefonisch op 06-54 797 322. Dit aanbod geldt voor een ruimte binnen Nederland en van maandag tm zondag. Andere landen gaan in overleg.

*  De kosten voor de workshop zijn: (btw vrijgesteld)

€ 179,- standaard tarief
€ 129,- kortingstarief (voor mensen die geen- of alleen gratis sessies (gaan) geven en de workshop niet zakelijk aftrekken én Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vragen we je om de gekregen korting alsnog te voldoen.

Schermafbeelding 2013-10-25 om 14.12.28