Soul Body Fusion® in je eigen praktijk

Wil je nieuwe cliënten voor je praktijk (bijvoorbeeld massage, healing, coaching of voetreflex)
of je bestaande cliënten beter kunnen helpen volg dan de 1-daagse opleiding tot Soul Body Fusion® practitioner en ga vervolgens
Soul Body Fusion® sessies geven aan je cliënten.

Het overzicht met workshop data waarin je deze techniek in 1 dag kunt leren vind je hier:

Workshopagenda

Na de workshop ben je gecertificeerd practitioner en kun je direct sessies gaan geven.

Veel therapeuten gebruiken de techniek slechts een aantal minuten om andere technieken zoals massage, coaching, Bars etc. te versterken, zie ook het filmpje van Esther op deze pagina.

Door de afstemming die het effect is van de workshop ontstaat er tijdens de sessie gedurende 2×10 minuten een energieveld om jou en de ontvanger en wordt middels een intentie de zielsenergie van de ontvanger meer verbonden met zijn of haar lichaam. Dit kan indrukwekkende resultaten geven.

Reiki Master Ger Donkers heeft al meer dan 10 jaar een praktijk en gebruikt na het volgen van de dagworkshop Soul Body Fusion® deze techniek met veel succes in zijn praktijk.


In bovenstaande video vertelt Ger over het gebruik van Soul Body Fusion® bij zware depressie.


In bovenstaande video vertelt Ger over het gebruik van Soul Body Fusion® bij volwassenen.

Een aantal van deze indrukwekkende resultaten vind je op mijn youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCAtDhnOiygyViFzItRqE_3Q

Ook is het mogelijk om aan het eind van je massage of voetreflex even kort Soul Body Fusion toe te passen terwijl de cliënt ligt. Esther
vertelt hierover in bovenstaande video:

Ik raad aan om 45-60 minuten voor een sessie uit te trekken inclusief uitleg en napraten over de ervaringen.

Omdat je een cliënt normaliter altijd 3 sessies geeft heb je na 1 cliënt de investering al terug. (de investering is 175,- en voor 3 sessies in je praktijk is € 215,- een normaal tarief, je bent natuurlijk helemaal vrij om je eigen tarief te bepalen)

Je leert tijdens de opleidingsdag hoe de techniek werkt en tevens oefen je direct in het praktisch toepassen doordat je zelf een sessie geeft. Na afloop ontvang je het internationaal erkende Soul Body Fusion® practititoner certificaat en kun je direct gaan beginnen met het geven van sessies. (op cliënten of op jezelf).

Alle data waarop je mee kunt doen vind je hier: Opleidingsdagen en locaties

De Soul Body Fusion® workshop van Arno van Dijk is door KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor meerdere beroepsverenigingen: https://ktno.nl/zoeken/k7892

Ervaringen van deelnemers die nu Soul Body Fusion® toepassen in hun praktijk:

S.M. uit Z.: “ik gebruik zowel reconnectieve en jassentechniek, maar bij beiden moet ik harder werken of processen door . als ik soulbody fusion geef.. zie en voel ik letterlijk de andere een versneld proces doormaken en loslaten…ja ik ben er happy mee en nog happy’r hoe snel ik anderen in hun licht er mee zet.

Tineke Duys uit Den Haag:(http://www.ruimte-voor-ontwikkeling.nl/soul-body-fusion)

“Al weer een aantal weken geleden jouw dag in Gouda bijgewoond en nu enthousiast in de praktijk ermee aan de gang!
Volgende week ben ik op “de dag buiten de tijd” festival om SBF healingen te geven.
En inmiddels ook op afstand ( via skype!) gewerkt. Mooi, mooi, mooi!”

Mirrian Smits uit Goirle: (www.yo-mismo.nl)

“In mijn praktijk verbaas ik me keer op keer wat SBF doet met mensen, het is zo mooi.”

Maroesja van Den Berg uit Almere: (www.maroesjakristal.nl)

“Gisteren heb ik 2 mensen Soul Body Fusion gegeven. De ene voelde haar ziel heel duidelijk in haar lichaam komen en kreeg mooie boodschappen door. De ander, die nog nooit iets had gevoeld zag allemaal kleuren en voelde zich heel lekker. Ik doe het ook elke dag voor mezelf en dat is elke keer verschillend. Van tintelingen tot diepe ontspanning maar ook inzichten en boodschappen. Mooi om dit te doen!”

F. en E. uit D.H.:

Ik ben blij dat we de workshop gedaan hebben; het geeft ons een mooie extra dimensie met  de reconnection . De effecten lijken er op maar de energie is warmer en zachter.”

fetsje de vos

 

 

Y.T. uit E.: “Punten voor bijscholing weer binnen. Zeer leerzame dag en goed verzorgd, Soul Body Fusion kan ik van harte aanbevelen omdat het je heel blij en gelukkig maakt.”

Hier de video review van coach Agnes over het gebruik van Soul Body Fusion® in haar praktijk:
https://www.urpichai.nl/soul-body-fusion-in-je-eigen-praktijk/

Schermafbeelding 2013-10-25 om 14.12.28