Soul Body Fusion® in je eigen praktijk

De reactie van healing-therapeute Wieteke uit Amsterdam over Soul Body Fusion® in haar praktijk:
“Ik heb jarenlange ervaring met verschillende soorten energiewerk. SoulBodyFusion deed tot mijn verrassing sneller en efficiënter datgene waar de andere soorten energiewerk waarmee ik bekend was zoveel langer over deden.”

Je bent na de Soul Body Fusion® workshop, gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner!

Zeven redenen om Soul Body Fusion® toe te voegen aan jouw praktijk:
1. Soul Body Fusion® sessies hebben wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing.
2. Over de wereldwijde ervaringen is een boek verschenen van Soul Body Fusion ‘Founder’ Jonette Crowley, dat al in 10 talen vertaald is waaronder het Nederlands.
3. Je kunt Soul Body Fusion® toepassen met én zonder fysiek contact én online op volwassenen, kinderen én dieren. Snel en effectief.
4. De bewustzijnsfrequentie van een cliënt wordt meetbaar enorm verhoogd.
5. Gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner worden duurt maar 1 dag en daarna kun je direct betaalde sessies geven in je praktijk. Voor diverse beroepsverenigingen geldt de workshop als geaccrediteerde bijscholing (VBAG / NVST / VIV / VVET / BATC / CAT). Zie bijscholing.
6. Je ontvangt promotiemateriaal voor je website om cliënten te trekken: het logo van Soul Body Fusion®, een banner met het logo van Soul Body Fusion®, Nederlandstalige Soul Body Fusion® flyer en een voorbeeldtekst met de beschrijving van een sessie.
7. Je kunt je als gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner laten vermelden op de website van de Stichting Soul Body Fusion® Nederland zodat cliënten je makkelijk kunnen vinden.

Wil jij ook in 1 dag opgeleid worden tot gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner bij Centrum Arno & Anneke?
Wil jij ook je mensen kunnen helpen en je praktijk succesvoller maken met Soul Body Fusion® sessies?
Kijk dan op  www.urpichai.nl/workshops en stuur me een e-mail (arno-anneke@urpichai.nl) met de workshopdatum waarop je (online) mee wilt doen zodat wij je het inschrijfformulier kunnen mailen. Vermeld het s.v.p. als je de workshop als geaccrediteerde bijscholing wil volgen.

Hieronder vind je een aantal video’s waarin je kennismaakt met de kracht en veelzijdigheid van deze snelle en effectieve techniek.

 


In bovenstaande video vertelt Reiki Master en Therapeut Ger Donker over het gebruik van Soul Body Fusion® in zijn praktijk.


In bovenstaande video vertelt Arno van Dijk over het gebruik van Soul Body Fusion® als ondersteuning bij chemotherapie.


In bovenstaande video vertelt Ger over het gebruik van Soul Body Fusion® bij zware depressie.


In bovenstaande video vertelt Ger over het gebruik van Soul Body Fusion® bij volwassenen.

Een aantal van deze indrukwekkende resultaten vind je op het youtube kanaal van Centrum Arno en Anneke: https://www.youtube.com/channel/UCAtDhnOiygyViFzItRqE_3Q

Wij raden aan om 45-60 minuten voor een sessie uit te trekken inclusief uitleg en napraten over de ervaringen.

Omdat je een cliënt normaliter altijd 3 sessies geeft, heb je na 1 cliënt de investering al terug (de investering is € 179,- en voor 3 sessies in je praktijk is € 227,- een normaal tarief; je bent natuurlijk helemaal vrij om je eigen tarief te bepalen).

Je leert tijdens de opleidingsdag hoe de techniek werkt en tevens oefen je direct in het praktisch toepassen doordat je zelf een sessie geeft. Na afloop ontvang je het Soul Body Fusion® practititoner certificaat en kun je direct gaan beginnen met het geven van sessies (op cliënten en/of op jezelf).

Alle data waarop je mee kunt doen vind je hier: Opleidingsdagen en locaties

De Soul Body Fusion® workshop van Centrum Arno & Anneke is door KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor meerdere beroepsverenigingen: https://ktno.nl/zoeken/k7892

Ervaringen van deelnemers die nu Soul Body Fusion® toepassen in hun praktijk:

S.M. uit Z.: “Ik gebruik zowel reconnectieve healing en jassentechniek, maar bij beiden moet ik harder werken of processen door . Als ik een Soul Body Fusion® geef, zie en voel ik letterlijk de andere een versneld proces doormaken en loslaten…. Ja ik ben er happy mee en nog happy’r hoe snel ik anderen in hun licht er mee zet.

Tineke Duys uit Den Haag:(http://www.ruimte-voor-ontwikkeling.nl/soul-body-fusion)

“Al weer een aantal weken geleden jullie workshopdag in Gouda bijgewoond en nu enthousiast in de praktijk ermee aan de gang!
Volgende week ben ik op “de dag buiten de tijd” festival om Soul Body Fusion® sessies te geven.
En inmiddels ook op afstand ( via skype!) gewerkt. Mooi, mooi, mooi!”

Mirrian Smits uit Goirle: (www.yo-mismo.nl)

“In mijn praktijk verbaas ik me keer op keer wat Soul Body Fusion® doet met mensen, het is zo mooi.”

Maroesja van Den Berg uit Almere: (www.maroesjakristal.nl)

“Gisteren heb ik 2 mensen een Soul Body Fusion®sessie gegeven. De ene voelde haar ziel heel duidelijk in haar lichaam komen en kreeg mooie boodschappen door. De ander, die nog nooit iets had gevoeld, zag allemaal kleuren en voelde zich heel lekker. Ik doe het ook elke dag voor mezelf en dat is elke keer verschillend. Van tintelingen tot diepe ontspanning maar ook inzichten en boodschappen. Mooi om dit te doen!”

F. en E. uit D.H.:

Ik ben blij dat we de workshop gedaan hebben; het geeft ons een mooie extra dimensie met de Reconnection . De effecten lijken er op maar de energie is warmer en zachter.”

fetsje de vos

 

 

Y.T. uit E.: “Punten voor bijscholing weer binnen. Zeer leerzame dag en goed verzorgd, Soul Body Fusion® kan ik van harte aanbevelen omdat het je heel blij en gelukkig maakt.”

 

 

Reacties zijn gesloten.