‘Boost je Body en Bewustzijn’ event

Deze zomer organiseren wij in juni, juli en augustus wekelijks online een ‘Boost je Body en Bewustzijn met Soul Body Fusion®’ event. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere, snelle en krachtige Soul Body Fusion® groepssessies! (Groepssessies zijn even krachtig als 1 op 1 sessies maar heb je toch liever een 1 op 1 sessie scroll dan verder naar beneden op deze pagina.)

Je kunt online live (via Zoom) meedoen met de sessie maar je kunt ook gewoon je naam opgeven en dan een afstandssessie ontvangen. Vrienden/familie/huisdieren kun je ook opgeven voor een afstandssessie.

INSCHRIJFFORMULIER 

(Praktische informatie en uitleg vind je onder het inschrijfformulier.)In ongeveer 45 minuten (uitleg, 2 sessie-delen van 10 minuten en ervaringen uitwisselen / vragen stellen) kun je de kracht van een Soul Body Fusion® groepssessie ervaren. Het ‘geheim’ van de sessie is dat Soul Body Fusion® Master teacher Arno en/of Anneke ervoor zorgt dat jouw eigen zielsenergie meer in jouw body (tot op celniveau) komt én in jouw bewustzijn. Dit heeft wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing maar doet veel meer dan dat.  “Meestal voelen mensen zich geweldig na de Soul Body Fusion® sessie. Ze zeggen zich meer aanwezig te voelen in hun lichaam dan ooit tevoren. Ze hebben het over eindelijk ‘thuis’ zijn. Ze voelen zich krachtig, licht, vol energie, verliefd op zichzelf, stralend en gelukkig.” (Uit het boek ‘Soul Body Fusion®, het ontbrekende stuk voor healing en meer’ van Jonette Crowley.)

N.B. Een bonus is dat de sessie in de dagen erna doorwerkt, als je nog iets op te ruimen hebt kan dat een ‘gootsteenontstoppereffect geven’ in het tempo dat voor jou perfect is, omdat jouw eigen zielsenergie weet wat jij nodig hebt.

Wanneer: Elke dinsdagavond in juni/juli/augustus van 19.30 uur – 20.15 uur
Kosten: €9.97 per deelnemer/ontvanger (je kunt naast jezelf ook vrienden, familie, huisdieren opgeven)
Waar: Online via Zoom of als afstandssessie. (Bij een afstandssessie kun je zelf gewoon je dagelijkse activiteiten blijft doen).

Aanvulling: Jouw bewustzijn heeft een waarde van 1 tot 1000 op de Dr. Hawkingsschaal. Een Soul Body Fusion® sessie geeft vaak een stijging van meer dan 200 punten.

 

 

Bron wikipedia: “De bewustzijnsniveaus (van Dr. Hawking) lopen op van een schaal van 1 tot 1000, van een “laag bewustzijn” naar een “hoog bewustzijn”. De schaal is verdeeld in zeventien lagen, waarbij de bovenste laag staat voor het ultieme bewustzijn en de onderste laag voor het laagste bewustzijn.[3] Elk bewustzijnsniveau zou correleren met specifieke gedachten, emoties, gedrag, overtuigingen, attitudes en wereldbeelden. Iedere verhoging op de bewustzijnsschaal zou meer gevoel van kracht, welzijn en geluk geven en zou alles radicaal in iemands leven kunnen veranderen.”

 

Wil je zelf leren om 1 op 1 Soul Body Fusion® sessies te ‘geven’ aan jezelf, volwassenen, kinderen en dieren? Dat leren we je graag in 1 dag in de Soul Body Fusion® practitioner workshop. Data vind je: hier

Wil je zelf leren om groepssessies Soul Body Fusion® te geven? Dat leren we je graag in de 5 daagse Soul Body Fusion® lerarenopleiding. Data vind je: hier

Heb je vragen over wat je leest op deze pagina? Je kunt ons (Arno & Anneke) altijd mailen op arno-anneke@urpichai.nl of bellen via 06-54 797 322 of stuur een Whatsapp via de Whatsapp-knop rechtsonder.

Bron: Paravisie Magazine, juni 2021.

Hoe drie (telefonische) Soul Body Fusion® sessies je leven kunnen veranderen zie je in 1 minuut in deze video:

 

Tarieven Soul Body Fusion® sessies:

Persoonlijke 1 op 1 sessie(s):
Losse sessie : € 79,- euro (in onze yurt/online/telefonisch)
Pakket van 2 afstandssessies € 130,- euro.
Pakket van 3 afstandsessies: € 185,- euro (meest gekozen).
Pakket van 5 afstandsessies: € 310,- euro.
Pakket van 10 afstandsessies: € 600,- euro.
Pakket van 1 praktijk live sessie en 2 afstandsessies: € 197,- euro.
Pakket van 2 praktijk live sessie en 1 afstandsessie : €  217,- euro.
Pakket van 3 praktijk live sessies: € 227,- euro.

Een sessie duurt tussen de 30-45 minuten. (Alle tarieven zijn btw vrijgesteld).

Alle sessies kunnen telefonisch of via Skype, Facetime, Whatsapp Video, Zoom, of live in onze praktijkruimte in Arnhem-Zuid (Driel).
Aanmelden voor een sessie(pakket): Stuur een mail naar arno-anneke@urpichai.nl

yurt sbf sessie 1024 x 768

De praktijkruimte in Arnhem-Zuid (Driel)

Het is na de sessies aan te raden om ook de Soul Body Fusion® workshop te volgen zodat je zelf leert hoe je Soul Body Fusion® op jezelf, kinderen, dieren en volwassenen kunt toepassen.
De workshopdata vind je hier: workshopdata

images

Uitleg over de sessie:
Na een stuk uitleg beginnen we met de sessie.
Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je tegenover mij of stel ik me voor dat je tegenover me zit. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Soul Body Fusion® sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Soul Body Fusion® is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

 

Reacties zijn gesloten.