Webshop

De Soul Body Fusion* hanger: Let op, momenteel uitverkocht!

De Soul Body Fusion hanger wordt in India door ambachtslieden gemaakt en is ontworpen door Jonette Crowley.

Uitgevoerd in zilver met bergkristal helpt deze energetisch op jou afgestemde hanger je om meer in je hart te zijn, kan het je energieveld versterken zodat je meer in je kracht komt en kan het je beschermen tegen alle energieën om je heen doordat je frequentie continue verhoogd wordt. Het is meer dan een sieraad, het is (net als de Ankh) een krachtsvoorwerp.

Het is een symbool dat wij mensen onze goddelijkheid laten ontwaken door ons bewustzijn (gesymboliseerd door de zon) te verbinden met ons lichaam. (gesymboliseerd door de omhulling van de zon)

 

 

 

 

 

 

 

De hanger is momenteel uitverkocht, stuur svp een mail om jezelf op de wachtlijst te laten zetten. Het kan enkele maanden duren voordat de hanger weer voorradig is.

Wil jij ook een Soul Body Fusion hanger, maak dan zodra de hanger weer voorradig is € 99,- (btw vrijgesteld) over o.v.v. bestelling Divinity hanger (€ 90,- voor de hanger en € 9,- als bijdrage in de verzend- en administratiekosten voor een Nederlands adres, woon je buiten Nederland mail ons dan met de vraag wat de verzendkosten zijn) en je naam en adres over op IBAN rek. nummer NL80 INGB 0007 6238 47 tnv A.J. van Dijk te Driel en stuur een e-mail naar arno@urpichai.nl dat je het overgemaakt hebt.

Als je de hanger graag wilt ontvangen maar is in één keer betalen niet mogelijk voor je dan is het mogelijk om in 2 termijnen van € 49,50 of in 3 termijnen van € 33,- te betalen. Maak in dat geval € 49,50 of € 33,- over als 1e termijn en zet bij je gegevens (zie boven) ook “1e termijn” er bij. De 2e termijn mag je dan binnen 30 dagen na ontvangst van de hanger overmaken. De 3e termijn als je in drie keer wilt betalen mag je dan binnen 60 dagen na ontvangst van de hanger overmaken.

Over de hanger: Zelf draag ik (Arno van Dijk) hem elke dag en het helpt mij continue om mijn zielsenergie beter verbonden te houden met mijn lichaam, ik vind het een heerlijk gevoelen het geeft me een gevoel van licht, kracht en bescherming.

Als je wilt kan ik de hanger speciaal afstemmen op jouw energieveld voor de bijzondere energetische eigenschappen. Dit gaat als volgt: Ik neem de hanger in mijn linkerhand en dan stem ik me af op jouw energieveld en laat ik intuïtief de juiste energie voor jou in de hanger stromen. Hier zijn geen kosten aan verbonden maar geef dit wel even aan in je mail als je de hanger op jouw energieveld afgestemd wilt hebben. (Omdat alles met elkaar verbonden is heb ik genoeg aan de naam van degene die de hanger gaat dragen om contact met jouw/zijn/haar energieveld te maken, dat is het enige wat je door hoeft te geven als je de hanger in de webshop besteld, je kunt dus ook een afgestemde hanger voor iemand anders bestellen)

Esther vertelt hoe ze de energie van de hanger ervaart * vertaald in het nederlands betekent “Soul Body Fusion”: “Versmelting van Ziel en Lichaam” Een  reactie over de hanger in combinatie met Soul Body Fusion®

C. C. uit H. “Ik ben er heel erg mee bezig en ben onder de indruk van de kracht van SBF. Ik heb de ketting achteraf bij Arno gekocht nadat deze in een droom verscheen. Deze draag ik nog niet de hele dag omdat hij zo krachtig is. Ongelooflijk.  Ik doe elke ochtend SBF voor mezelf en eigenlijk ben ik continu bewust van SBF, zeker met die ketting om. Ik heb inmiddels enkele fusions gegeven bij mensen en wat een krachtig gebeuren is dit, ook op afstand.
IN reactie merk ik dat ik meer geaard ben, dichter bij mezelf, minder denk, meer in mn lichaam en in balans.”
Godin Isis met Kroon
Beeldje van de Godin Isis met het Divinity symbool

Boek

Het Nederlandstalige Soul Body Fusion boek

Het Nederlandstalige Soul Body Fusion boek

Het nederlandstalige boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” geschreven door Jonette Crowley kun je bestellen voor € 22,95 (btw vrijgesteld) incl. verzendkosten. In dit boek lees je over het ontstaan van Soul Body Fusion healing en de wereldwijde ervaringen met deze techniek. Het logo op de voorkant van het boek is speciaal gekozen omdat Soul Body Fusion je helpt je menselijke goddelijkheid te ervaren. Het boek is een goede voorbereiding op Soul Body Fusion sessies en workshops. Maak € 22,95 over o.v.v. bestelling boek SBF en je naam en adres op op IBAN rek. nummer NL80 INGB 0007 6238 47 tnv A.J. van Dijk te Driel en stuur een e-mail naar arno@urpichai.nl dat je het overgemaakt hebt.

 

 

De Soul Body Fusion® kadobon kadobon sbfJe kunt een vriend of vriendin blij maken met de Soul Body Fusion kadobon. De bon geeft 1 gratis deelname aan een Soul Body Fusion workshop en is 14 maanden geldig na uitgiftedatum. Een origineel kado!!! Maak € 99,- over o.v.v. bestelling kadobon sbf en je naam en adres op op IBAN rek. nummer NL80 INGB 0007 6238 47 tnv A.J. van Dijk te Driel en stuur een e-mail naar arno@urpichai.nl dat je het overgemaakt hebt. Je kunt uiteraard ook meerdere kadobonnen bestellen, maak in dat geval het juiste bedrag over (99 * het aantal bonnen) en vermeld het totaal aantal kadobonnen  in de e-mail.

De Urpi Chai Kadobon Je kunt een vriend of vriendin blij maken met de Urpi Chai kadobon. De ontvanger kan het bedrag van de workshop besteden bij Urpi Chai Centrum voor bewustwording. Als betaling of aanbetaling voor bijvoorbeeld een sessie, workshop of divinity hanger. De bon  is éénmalig geldig, binnen 14 maanden na uitgiftedatum. Een origineel kado!!! kadobon urpi chai Maak een zelf gekozen bedrag van minimaal € 25,- over o.v.v. bestelling kadobon Urpi Chai en je naam en adres op op IBAN rek. nummer NL80 INGB 0007 6238 47  tnv A.J. van Dijk te Driel en stuur een e-mail naar arno@urpichai.nl dat je het overgemaakt hebt.

 

 

Healing Wetenschappelijk bewezen:

In de VS heeft wetenschapper Bill Bengston bewezen dat healing kanker kan genezen!
Hij heeft er een boek over geschreven dat nu ook in het Nederlands vertaald is.
Je kunt het boek bestellen door te klikken op onderstaande foto van het boek: