Webshop

Click here for English version: Webshop English

We  verkopen sinds 7 juni 2024 boeken van Christina von Dreien. Onze favorieten zijn bovenstaande boeken. Ze geven inzicht in hoe de huidige wereld tot stand gekomen is en hoe we samen een betere wereld kunnen scheppen. We raden aan om ze te lezen in deze volgorde: eerst “Uiteindelijk komt alles goed” en daarna “De ongehoorzaamheid van de liefde”.  Bestellen gaat via onderstaand formulier. Alvast heel veel leesplezier gewenst!Totaal


——————————

De Soul Body Fusion® (Solar Grail) hanger inclusief zilveren ketting: Ze zijn weer voorradig! 

De Soul Body Fusion (Solar Grail) hanger wordt in India door ambachtslieden gemaakt en is ontworpen door Jonette Crowley. Het kristal is persoonlijk bekrachtigd door Jonette om de energieën van de zonneschijf en graalcodes vast te houden en daarmee jouw bewustzijnsfrequentie te verhogen.

Uitgevoerd in zilver met bergkristal helpt deze energetisch op jou afgestemde hanger je om meer in je hart te zijn, kan het je energieveld versterken zodat je meer in je kracht komt en kan het je beschermen tegen alle energieën om je heen doordat je frequentie continue verhoogd wordt. Het is meer dan een sieraad, het is (net als de Ankh) een krachtsvoorwerp.

Het is een symbool dat wij mensen onze goddelijkheid laten ontwaken door ons bewustzijn (gesymboliseerd door de zon) te verbinden met ons lichaam. (gesymboliseerd door de omhulling van de zon)

 

 

 

 

 

 

Esther vertelt in onderstaande video hoe enorm krachtig ze de Soul Body Fusion® hanger vindt.

De hanger kost € 119,79,-  (btw vrijgesteld) inclusief verzendkosten voor een Nederlands, Belgisch of Duits adres. Woon je buiten Nederland, België of Duitsland mail ons dan met de vraag wat de verzendkosten zijn). Maak het totaalbedrag over o.v.v. bestelling SBF hanger en je naam  op IBAN rek. nummer NL80 INGB 0007 6238 47 t.n.v. Soul Body Fusion® Centrum A.J. van Dijk te Driel en stuur een e-mail naar arno-anneke@urpichai.nl dat je het overgemaakt hebt, waarin je ook je adres vermeldt.

Over de hanger: Zelf draag ik (Arno van Dijk) hem elke dag en het helpt mij continue om mijn zielsenergie beter verbonden te houden met mijn lichaam, ik vind het een heerlijk gevoelen het geeft me een gevoel van licht, kracht en bescherming.

Als je wilt kan ik, Arno, de hanger speciaal afstemmen op jouw energieveld voor de bijzondere energetische eigenschappen. Dit gaat als volgt: Ik neem de hanger in mijn linkerhand en dan stem ik me af op jouw energieveld en laat ik intuïtief de juiste energie voor jou in de hanger stromen. Hier zijn geen kosten aan verbonden maar geef dit wel even aan in je mail als je de hanger op jouw energieveld afgestemd wilt hebben. (Omdat alles met elkaar verbonden is heb ik genoeg aan de naam van degene die de hanger gaat dragen om contact met jouw/zijn/haar energieveld te maken, dat is het enige wat je door hoeft te geven als je de hanger in de webshop besteld, je kunt dus ook een afgestemde hanger voor iemand anders bestellen)

Esther vertelt hoe ze de energie van de hanger ervaart * vertaald in het nederlands betekent “Soul Body Fusion”: “Versmelting van Ziel en Lichaam” Een  reactie over de hanger in combinatie met Soul Body Fusion®

C. C. uit H. “Ik ben er heel erg mee bezig en ben onder de indruk van de kracht van SBF. Ik heb de ketting achteraf bij Arno gekocht nadat deze in een droom verscheen. Deze draag ik nog niet de hele dag omdat hij zo krachtig is. Ongelooflijk.  Ik doe elke ochtend SBF voor mezelf en eigenlijk ben ik continu bewust van SBF, zeker met die ketting om. Ik heb inmiddels enkele fusions gegeven bij mensen en wat een krachtig gebeuren is dit, ook op afstand.
IN reactie merk ik dat ik meer geaard ben, dichter bij mezelf, minder denk, meer in m’n lichaam en in balans.”
Godin Isis met Kroon
Beeldje van de Godin Isis met het Divinity symbool

Boek

Het Soul Body Fusion® boek van Jonette Crowley is verkrijgbaar in 10 talen waaronder het Nederlands.

Het Nederlandstalige boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” geschreven door Jonette Crowley kun je bestellen voor € 24,95 (btw vrijgesteld) incl. verzendkosten. In dit boek lees je over het ontstaan van Soul Body Fusion® en de wereldwijde ervaringen met deze techniek. Het logo op de voorkant van het boek is speciaal gekozen omdat Soul Body Fusion je helpt je menselijke goddelijkheid te ervaren. Het boek is een goede voorbereiding op Soul Body Fusion sessies en workshops. Maak € 24,95 over o.v.v. bestelling boek SBF en je naam en adres op op IBAN rek. nummer NL80 INGB 0007 6238 47 t.n.v. Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk te Driel en stuur een e-mail naar arno-anneke@urpichai.nl dat je het overgemaakt hebt.

Reacties zijn gesloten.