Ervaringen


Voor v
ideo’s met ervaringen van deelnemers over de workshop klik op: video reviews
Voor ervaringen van mensen die Soul Body Fusion® techniek hebben toegevoegd aan hun eigen praktijk klik op: Soul Body Fusion® in je eigen praktijk
Voor interviews klik op youtube kanaal van Centrum Arno & Anneke: https://www.youtube.com/channel/UCAtDhnOiygyViFzItRqE_3Q

Hieronder vind je ervaringen na het volgen van de workshop. Voor ervaringen na sessies klik op: Sessies

Als je Soul Body Fusion® op jezelf toepast kun je je krachtiger, gezonder en gelukkiger gaan voelen en je kunt het ook toepassen op volwassenen, dieren en kinderen!

T. S. uit O. (een maand na de workshop):
 “Wat héééérrrrrrrlijk, zoals deze energie werkt! Ik ben er voor
 mezelf elke dag mee bezig en voel hoe oude trauma’s gaan oplossen: mijn
 hoofd wordt helderder, mijn lichaam transformeert oude blokkades , ik 
slaap beter, enz. Wonderlijk wat er in een paar weken allemaal kan
 gebeuren.”

aaa reactie Mandy

aaa reactie wieteke

aaaa reactie Chantal

reactie Alexandra HSP en SBF

Klik op de foto voor een vergroting

Klik op de foto voor een vergroting

L.G. uit T. :”Elke dag begin ik met een SBF (=Soul Body Fusion) voor mijzelf. Ik begin de dag dan echt een stuk beter. Meestal heb ik koffie nodig om op te starten maar na een zelfbehandeling is het geen must meer. Ik ben vrolijker en meer in vrede met mezelf. heel fijn gevoel ik ben er erg blij mee.”

reactie Dini

 

 

 

 

 

W.B: In Febr heb ik de cursus S.B. F gedaan  en bedank jou nog heel hartelijk. In mijn geval ben ik al heel dikwijls blij geweest dat ik me zo goed kon aarden! Zeer zeker als je in ontwikkeling bent, en het soms heel moeilijk is was S.B.F de beschermengel! Nog steeds gebruik ik het iedere dag omdat het zo gemakkelijk is, maar het ook duidelijk voelt dat er iets met je gebeurt. Iedereen kan ik het aanraden!!!”

A. uit R.: “Beste Arno, Ik wil je bedanken voor de workshop. Het heeft bij mij veel effect. Ik voel me thuis in mijn huis en mijn lichaam voelt weer als een geheel aan. Wel bijzonder. Ook mijn zoontje, die op afstand behandeld is, voelt zich heerlijk. Ik ben erg dankbaar voor dit gevoel. Ik voelde me vaak niet thuis in mijn eigen huis. Dit is voor mij een grote verandering!”

M. P. uit L.S.: “Ik geef mijzelf dagelijks SBF en ik ben er blij mee dit te doen. Wat ik vooral zo prettig vind is dat het zo eenvoudig toepasbaar is en zo duidelijk “werkt”. Ik voel me vrijer en blijer; het is natuurlijk niet helemaal duidelijk waar iets precies door komt; maar sinds de SBF ervaar ik meer positiviteit. Ik ervaar het dat er mag gebeuren wat op dit moment van toepassing is. Ook heb ik SBF gegeven aan een vriendin en na de behandeling is zij zichtbaar veranderd. Mooi om te zien! Zelf is zij hier ook heel blij mee en ervaart verschil met Reiki (zij geeft zelf Reiki behandelingen).”

Schermafbeelding 2014-12-09 om 10.33.43

N.H. uit Utrecht “Wat een heerlijk inzicht en kado! Dank je wel, hiervoor, lieve Arno, ik gun nog veel meer andere mensen deze prachtige ervaringen! Soul Body Fusion voor iedereen!! “

F.H. uit Amsterdam “Voel me zo blij en ruim en gelukkig na zaterdag.”

R.K. uit Groningen: ” De SBF heeft mij gehecht, zo voelde ik het letterlijk, in mijn buik. De verbinding is hersteld en ik voel me tweemaal zo lang, wat ook logisch is, heel ipv twee helften.”

M. uit A.: “Al met al…super ervaring….en ik hoop dat ik kinderen en volwassenen hier heel blij mee kan maken!!!

H. uit D.:” Ik heb op vrijdag, toen ik het Talentenspel met iemand afrondde, een SBF bij deze persoon gedaan. Het had onmiddellijk effect. Ik ben heel blij dat ik de workshop met jullie heb mogen doen, ik ervaar het als een groot geschenk dat SBF nu deel uitmaakt van mijn leven.”

E. uit W.: ” Ik voel me zelf echt goed geaard en ik zit heel goed in mijn vel. Ik geef mezelf elke dag SBF. Ik heb ook een vriendin zondagmiddag een sessie gegeven en dat had ook onmiddellijk resultaat. Bedankt voor alle fijne groepssessies en ook ik ben heel blij dat ik samen met jullie van Arno deze methode heb mogen leren. Arno super bedankt voor de mail en alle info.”

PJ uit T. “Ik heb afgelopen maandag 8 april de Soul body fusion workshop gedaan bij Arno van Dijk. Het was een hele mooie en bijzondere ervaring. Tijdens de workshop en de sessies heb ik veel mogen voelen. Het is echt heel mooi. Ik voelde direct al verandering, nu voel ik me echt heel anders. Veel positiever, rustiger. Ik heb het gevoel dat er nog veel meer gaat veranderen.”

W. uit I. “In april deed ik bij Urpi Chai de workshop Soul Body Fusion. Ik kon al 8 maanden moeilijk kon zitten vanwege de pijn van een hernia. Na 1 uur workshop  was de pijn bij het zitten weg was en vandaag, 3 weken later, is de pijn bij het zitten nog steeds weggebleven!!!”

M. uit G. “Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne workshop van zaterdag j.l.  Ik ben erg enthousiast, en geef mezelf en anderen elke dag fusions. Geweldig!”

Het maandblad Paravisie over Soul Body Fusion®:

Het maandblad Paravisie heeft een artikel van 4 pagina’s geschreven over Soul Body Fusion®, klik op de afbeelding van het Isis beeld hieronder om het artikel te lezen!

Soul Body Fusion

 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen uit het Soul Body Fusion boek, Het ontbrekende stuk voor healing en meer.

Kjell, Noorwegen: Ik ben al ongeveer vijf jaar healer en gebruik veel verschillende technieken. Maar het leren van Soul Body Fusion veranderde werkelijk mijn inzicht over wat healing kan doen als we onszelf kunnen openen voor de mogelijkheden van de werking van het universum. Het is ongelofelijk dat met zo weinig inspanning de resultaten zo fantastisch kunnen zijn. Ik heb bij veel cliënten dezelfde soort resultaten gezien. Ze beschrijven een geborrel in het bloed en hun lichaam begint helemaal te ontspannen. Langzaam ontspant ook hun denken zich. Het effect is bij velen dat ze minder rimpels beginnen te krijgen, omdat hun hersenen niet langer vol zitten met zo veel gedachten. Geen slecht effect! Ik heb ook gewichtsverlies gezien. Een vriendin verloor vijf kilo nadat ze plotseling dieper ging ademhalen na twee healingsessies met Soul Body Fusion. Ze had jarenlang zonder succes ieder bekend trucje toegepast tot ze deze techniek probeerde.

Øyvind, Noorwegen
Drie jaar geleden kreeg ik de diagnose type 2 diabetes en moest driemaal per dag medicijnen innemen. Na de eerste Fusion had ik geleidelijk aan minder medicijnen nodig. Ik ging zelfs naar de workshop en wij gaven elkaar Fusions. De laatste twaalf dagen heb ik helemaal geen medicijnen geslikt. Ik heb niets veranderd aan mijn voedingspatroon of lichaamsbeweging. Ik was net bij de dokter en hij bevestigde dat ik niet langer diabetes heb! Ik kan hier geen andere verklaring voor bedenken behalve Soul Body Fusion.

Overige Ervaringen wereldwijd: (mijn vertaling van de internationale website, voor het origineel klik hier: www.soulbodyfusion.com)

Het is de eerste keer in mijn leven dat ik echt geluk gevoeld heb.

Ik was depressief, jaloers, boos en geisoleerd. Ik vertrouwde mezelf en anderen niet. In de Fusion sessie werd mijn ziel geaard en alle energie veranderde. Ik had een omwenteling van 180 graden, direct! Zelfs mijn partner veranderde. Hij wist niet wat er gebeurd was. Het is nu makkelijk voor me om mezelf te zijn en weer te focussen. Ik ben eindelijk losgebroken uit mijn beperkingen en ik ben vrij om de echte Jenny te zijn!

De SBF heeft nieuwe deuren voor me geopend. Deuren waarvan ik nooit wist dat ze zelfs bestonden. Voor de eerste keer ooit ervaar ik mezelf als pure onschuld. Elke daad komt alleen vanuit liefde!! Lachen is mijn gezelschap geworden nu ik me realiseer dat ik ben wat ik al mijn hele leven probeerde te zijn. De Soul Body Fusion technologie heeft me in staat gesteld om te zien dat ik al hemel (mijn ziel) op aarde (mijn lichaam) ben. Mijn zelfbeeld is veranderd van een zwak mens naar een fantastisch, krachtig en goddelijk mens…. Gewoon een verbazingwekkende ervaring!

Wil jij zelf een Soul Body Fusion® sessie ontvangen? Kijk dan bij: Persoonlijke sessies

Wil jij zelf Soul Body Fusion® leren om op jezelf en anderen leren toe te passen? Kijk dan bij: Soul Body Fusion Workshops

Als je een workshop bij ons gevolgd hebt en je wilt je ervaring(en) delen op deze website stuur dan een mail met je ervaring(en) naar arno-anneke@urpichai.nl. Geef even aan of je ervaring met initialen en plaatsnaam vermeld mag worden of dat je je ervaring zonder naamsvermelding geplaatst wilt hebben. Met het plaatsen van je ervaring kun je anderen inspireren om ook hun leven te verrijken met Soul Body Fusion®.

Reacties zijn gesloten.