Healer Wieteke uit Amsterdam over Soul Body Fusion® in vergelijking met andere healing technieken

Hier is de beschrijving van healer Wieteke uit Amsterdam over Soul Body Fusion®:

” Inmiddels gebruik ik SBF dagelijks voor mijzelf en ben ik het in mijn werk als life-coach ook met mijn cliënten gaan gebruiken. Ik heb jarenlange ervaring met verschillende soorten energiewerk, door ontvangen (o.a. reconnective) en geven (chakra allignments/aura-cleansing). SoulBodyFusion deed tot mijn verassing sneller en efficiënter datgene waar de andere soorten energiewerk waarmee ik bekend was zoveel langer over deden. Voor iedereen in het algemeen maar vooral voor energie-gevoelige mensen een aanrader. Een techniek die ‘aardt’ en ‘de frequentie verhoogt’ tegelijkertijd, zeer rustgevend, centrerend, uplifting, en tevens een catalysator van innerlijke processen. Een geweldig gereedschap als je al echt met jezelf aan het werk was of wilt gaan. Dingen komen in een stroomversnelling van verwerking. Als je er vol voor gaat kun je met SBF flinke sprongen maken in je innerlijke groei. Ik zou het niet meer willen missen en ben dan ook ongelooflijk dankbaar dat deze techniek via Arno op mijn pad is gekomen.”

logo nieuw website

Reacties zijn gesloten.