Energetische hanger met veel effect

De Soul Body Fusion® hanger is niet zo maar een mooi sierraad. Het heeft een diepgaande werking en houd je energie meer in je lichaam en geeft je meer balans en kracht. De hanger wordt door mij geprogrammeerd met Soul Body Fusion® energie voor de diepgaande werking en kan door mij zelfs (gratis) worden afgestemd op jouw energieveld zodat de hanger je nog meer ondersteund.

Het symbool is afkomstig uit Egypte en Egyptische goden als Hathor en Isis worden er mee afgebeeld. De buitenkant van het symbool (in het oude Egypte weergegeven door koeiehoorns) staat voor ons lichaam en de binnenkant van het symbool (in het oude Egypte weergegeven door de zon) staat symbool voor ons eigen Goddelijke licht.  Samen geeft het symbool weer dat we onze eigen Goddelijkheid weer ervaren als we ons eigen Goddelijke licht meer in ons lichaam brengen en dat is precies wat de hanger doet! Jonette Crowley kreeg niet voor niets helderziend door dat dit symbool het symbool moest worden van de Soul Body Fusion® healingtechniek.

Hieronder een selectie uit de ervaringen van gebruikers na het dragen van de hanger:

C. C. uit H. “Ik ben er heel erg mee bezig en ben onder de indruk van de kracht van SBF. Ik heb de ketting achteraf bij Arno gekocht nadat deze in een droom verscheen. Deze draag ik nog niet de hele dag omdat hij zo krachtig is. Ongelooflijk.  Ik doe elke ochtend SBF voor mezelf en eigenlijk ben ik continu bewust van SBF, zeker met die ketting om. Ik heb inmiddels enkele fusions gegeven bij mensen en wat een krachtig gebeuren is dit, ook op afstand.
IN reactie merk ik dat ik meer geaard ben, dichter bij mezelf, minder denk, meer in mn lichaam en in balans.”
Angela uit Breda:
Ik heb ook de ketting gekocht via Arno. Een fijn gevoel en fijne ondersteuning. Ik
draag ‘m zelfs ‘s nachts omdat ik dan beter slaap en fitter wakker wordt.
Omdat de ketting voor mij wat te lang was, heb ik deze korter laten maken.
Daardoor was ik de ketting wel een weekje kwijt. Voor mij was zeer opvallend dat
ik binnen een dag na het afgeven van de ketting, meer pijn voelde en dat ik het
moeilijker vond om positief te blijven. Het werd lastiger dingen langs me heen
te laten gaan, ik trok me weer meer aan van sferen/emoties van anderen. Ik
voelde me minder stabiel.
Wederom opvallend was dat na het weer omdoen van de ketting een week later, ik
binnen een dag me weer positiever voelde en sferen/emoties van anderen weer
makkelijk van me af kon laten glijden. Ook mijn lichamelijke klachten leken weer
minder pijnlijk.
Ingrid uit Renkum:
Ik heb de hanger op zaterdag jl. ontvangen, dank je wel. Ik ervaar het als erg prettig en ontzettend sterk, erg wonderlijk.
Mag ik vragen hoe je hebt afgestemd?
Hilda uit S.:
Ha die Arno,nou ik heb de hanger binnen en gelijk omgedaan.
Er kwam een enorme rust over mij heen,dank je wel.
Je kunt de hanger bestellen via de webshop: Webshop

SBFboek

Godin Isis met Kroon

Godin Isis met Kroon

hanger met boek

hanger met zakje

Reacties zijn gesloten.