De 1e Soul Body Fusion® ontmoetingsdag!

De 1e Soul Body Fusion® ontmoetingsdag komt eraan! Geef het door!

Lijkt het je ook fijn om gelijkgestemden te ontmoeten die net als jij heel blij zijn met Soul Body Fusion® in hun leven? Om ervaringen uit te wisselen en geïnspireerd te worden? Heb je vragen over Soul Body Fusion® die je altijd al had willen stellen aan je Soul Body Fusion® Master Teachers? Of wil je heel graag kennismaken met Jonette Crowley en van haar een initiatie ontvangen?

Speciaal voor jou organiseren wij, Soul Body Fusion® Master Teachers Arno en Anneke, daarom samen met de stichting Soul Body Fusion® Nederland, de 1e ontmoetingsdag voor Soul Body Fusion® practitioners en teachers op zondag 2 juni in Conferentieoord de Poort in Groesbeek.

Wat kun je op deze dag verwachten?

  • Je bent samen met andere Soul Body Fusion® practitioners en teachers de hele dag ondergedompeld in het Soul Body Fusion® veld.
  • Er is ruimte voor het stellen van vragen aan de Master Teachers en het uitwisselen van Soul Body Fusion® ervaringen.
  • Er is ook tijd om gezellig bij te praten en eventueel een wandeling te maken in de mooie omgeving.
  • We luisteren samen naar een channeling van de godin Ashtatara die speciaal gericht is aan Soul Body Fusion® teachers en practitioners.
  • Tevens ontvangen wij, via een live zoom verbinding, van Jonette Crowley een initiatie om onze spirituele groei te ondersteunen.

Kortom, een heerlijke en inspirerende dag met gelijkgestemden!

Het aantal deelnameplaatsen voor deze dag is beperkt, dus geef je snel op via onderstaande link.

Voor deelname aan deze dag wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van €60,  inclusief lunch en diner. Eet je ‘s avonds niet mee dan bedragen de kosten €40 voor deze dag inclusief lunch (overnachten behoort tot de mogelijkheden: zie de aanmeld-link hieronder),

Deze dag is alleen voor gecertificeerde Soul Body Fusion® practitioners en teachers uit Nederland en België. Wil je ook gecertificeerd practitioner worden dan ben je van harte welkom bij onze Soul Body Fusion® workshop! Workshopoverzicht

Praktisch:
Waneer:  op zondag 2 juni
Waar:  in Conferentieoord de Poort in Groesbeek
Tijden: het programma start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en duurt tot ongeveer 17.00 uur. (Het daarna aanschuiven aan het diner is optioneel.)
Aanmelden: Je kunt je, zolang er nog plek is, maar uiterlijk tot 23 mei, opgeven via deze link: https://forms.gle/t9kF2JpfSfCJ4UCXA

We zien je graag!

Conferentiecentrum de Poort in Groesbeek.

Reacties zijn gesloten.