Ascensie Spirituele Groei-avond (online via Zoom)

Een bijzondere, bewustzijnsfrequentie verhogende en leuke avond!!!!

Twee ervaringen van de vorige avond:
Karin: “De Ascensie Spirituele Groei-avond was er een met geweldige energie.  De groepssessie die Arno gaf was krachtig. Maar de Ashtatara initiatie die Anneke gaf, was nog veel sterker. In bed voelde ik alle cellen in mijn lichaam nog natrillen.”

Leonora: “Met de initiatie van Ashtatara via Anneke ging ik heel ver weg en zag allemaal prachtige doorschijnende regenboog kleuren en voelde mij zielsgelukkig.”

We vertellen je graag alvast iets meer over de activatie van Ashtatara die onderdeel is van deze avond. Ashtatara was de Koningin van Atlantis en haar transformerende energie wordt doorgegeven via Soul Body Fusion® Master Teacher Anneke: Voor sommigen brengen Ashtarara’s energieveld en haar woorden een vloedgolf van emoties, gewaarwordingen en veranderingen teweeg. Maar we beloven je dat ook als je niets voelt, er een diepgaande verandering kan plaatsvinden. Als de activatie eenmaal gegeven is, verspreid hij zich door de menselijke matrix en bekrachtigd ieder van ons om lichtwezens te worden. Ook wordt je DNA geactiveerd zodat het meer van je licht kan bevatten.

Tijdens deze avond:

  • Ontvang je een Soul Body Fusion® sessie (een deelnemer aan een vorige groepssessie zei dat hij nog nooit zo’n krachtige Soul Body Fusion® sessie had meegemaakt) van Soul Body Fusion® Master Teacher Arno van Dijk. Deze sessie verhoogt je bewustzijnsfrequentie en zorgt ervoor dat je lichaam op celsniveau afgestemd wordt op het hoogste licht dat het kan bevatten;
  • Wisselen we ervaringen uit en kun je vragen stellen;
  • Ontvang je een activatie van Ashtatara, de Koningin van Atlantis, via Soul Body Fusion® Master Teacher Anneke;
  • Ontvang je een energetische transmissie van de Hathors via Soul Body Fusion® Master Teacher Arno. Deze krachtige lichtwezens werden al in het oude Egypte vereerd als Godin. Zij werken sinds enige jaren samen met Arno, om via hem hun codes te delen met de mensen die op zoek zijn naar spirituele groei. Hun transmissie brengt je op een diep niveau in contact met oude kennis uit je Egyptische levens en voegen daar nieuwe codes aan toe.

Een bijzondere, bewustzijnsfrequentie verhogende en leuke avond!!!!

  • Voor iedereen die spiritueel wil groeien
  • Datum: donderdagavond 18 april
  • Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur (via Zoom)
  • Investering: € 47 per avond (BTW-vrijgesteld)

We hopen dat je samen met de andere deelnemers een nieuwe sprong in bewustzijn komt maken!

Vul de gegevens hieronder in en klik vervolgens op Versturen om jezelf aan te melden:
iDeal is voor betaling met een Nederlandse bankrekening
Bancontact is voor betaling met een Belgische bankrekening

Totaal
De slapende godin op Malta.

Reacties zijn gesloten.