Advanced Soul Body Fusion®

Vrijdag 3 oktober 2014 heb ik de Advanced Soul Body Fusion® workshop gevolgd bij Jonette Crowley.

Het was een hele bijzondere dag waarin ik een upgrade heb mogen ontvangen: ‘Quantum Soul Body Fusion.’ Het was zo’n bijzonder gevoel om te ervaren hoeveel meer spiritueel licht en kracht er in het lichaam kwam van de ontvanger tijdens de Soul Body Fusion® sessie die ik afgelopen vrijdag mocht geven na de “upgrade”.

quantum Soul Body Fusion

Iedereen die nu bij mij de workshop volgt of herhaald krijgt deze upgrade! Je zult krachtiger Fusions ervaren dan ooit te voren en nog meer bewustzijn vast kunnen houden. 

Vernieuwde energie met dezelfde naam

 Om het voor iedereen makkelijk en duidelijk te houden blijft de naam Soul Body Fusion® gebruikt worden voor workshops en sessies. Er komen op verzoek van Jonette Crowley geen aparte Quantum Soul Body Fusion® workshops en sessies. Het natuurlijk wel zo dat als je na 3 oktober 2014 de workshop volgt of herhaald je in feite een Quantum Soul Body Fusion® practitioner wordt en geen “normale” Soul Body Fusion® practitioner! (Er komt op verzoek van Jonette Crowley geen nieuw certificaat voor het volgen of herhalen van de workshops)

De data en locaties waar je nog dit jaar de vernieuwde Soul Body Fusion® workshop kunt volgen of herhalen: (en je kunt altijd een thuisworkshop organiseren en dan kom ik naar jou toe)

Zaterdag 18 oktober                                 Woerden
Zaterdag 25 oktober                                 Breda

Woensdag 5 november                            Oss
Zaterdag 15 november                             Eindhoven
Zondag 23 november                               Ermelo

Vrijdag  12 december                              Breda
Zondag 14 december                              Renkum
Vrijdag 19 december                               Zwolle

Reacties zijn gesloten.