Zo levensveranderd kan de Soul Body Fusion® zijn!

De Soul Body Fusion® workshop is heel bijzonder en het mooie is dat iedereen het in 1 dag kan leren! Hoe levensveranderend dat kan zijn lees je in de ervaring die Liesbet naar ons mailde:
Graag deel ik even mijn ervaringen na deze fantastische workshop Soul Body Fusion®.
Eigenlijk zo goed als meteen voelde ik een shift tijdens en kort na de workshop.
Het viel me zeer snel op, dat prikkels niet meer zo diep binnen kwamen als aanvankelijk.
Voor deze workshop gevolgd te hebben, waren er af en toe wel periodes dat ik meer in mijn lichaam aanwezig was en heel veel flow en fun, maar dit voelde eerder wat willekeuriger aan.
Een enorm groot verschil nu, is dat ik bewust dit gevoel nu kan oproepen, dankzij Soul Body Fusion!
Nu loop ik moeiteloos winkels, openbare plaatsen, binnen zonder de emoties van anderen te absorberen of uit balans te geraken als de vibraties iets lager staan in een bepaalde omgeving.
Ook is het nu zeer duidelijk dat zelfs bij sommige collega’s waar de relatie wat stroever verliep, ze nu veel vriendelijker zich opstellen en er een zekere moeiteloosheid aanwezig is.
Of bij mensen die wat dominanter zich opstellen, laat ik me niet zomaar meer van mijn stuk brengen.
Ik voel me veel meer gecentreerd en in mijn lichaam, slaap dieper, en kan precies meer vanop een afstand kijken naar thema’s waar ik nog in kan groeien in plaats van me te laten meevoeren in emoties.
En.. een van de grootste frappante dingen: ik start vanaf oktober een bijberoep op, waar ik eerst schrik van had om te beginnen. De klik vloeide heel snel. Oude hobbies die ik liet liggen opnieuw opgepikt zoals sitar lessen en daadkrachtiger ermee oefenen en aan de slag gaan.
Om af te sluiten: ik heb ook scoliose (een S curve aan mijn ruggenwervel) van meer dan 40 graden.
Hierdoor ben ik eigenlijk een 5tal centimeter kleiner dan ik zou moeten zijn.
Sinds kort merkte ik, dat bepaalde mensen die oorspronkelijk iets groter leken te zijn dan ikzelf, nu even groot zijn!! Ik stond hier niet zo bij stil, liet het wat naast me liggen, tot dat ik op medisch onderzoek moest voor mijn werk. Het moment dat ik volgroeid was, had ik van lengte 165 cm. Vorige week kwam ik uit op 166,5 centimeter, wat mijn vaststelling dat ik nu even groot ben als bepaalde personen bevestigt, wat wilt zeggen uiteindelijk dat mijn rug begint rechter te worden!
Ik ben enorm enthousiast en wou dit heel graag met jullie delen.. Wat voel ik me dankbaar dat Arno en Anneke deze prachtige workshop verspreiden en op die manier mensen echt versterken.. Dank jullie wel,
Veel warme groetjes,
Liesbet
PS: Op www.urpichai.nl/workshops vind je data en locaties voor de Soul Body Fusion® workshop. Hartegroet Arno & Anneke

Reacties zijn gesloten.