Zo kom je uit je hoofd en in je kracht

De reactie van Dana-Maria uit Den Haag:

 

“Soul body Fusion doe ik nu sinds ik bij jou de workshop gevolgd heb in maart. Bijna elke dag en daarnaast mediteer ik ook. ( op een ander moment van de dag) Er is een duidelijk verschil tussen Soul Body Fusion en mediteren.

Wat ik met Soul Body Fusion ervaar is dat de ziel/ hoger bewustzijn mij weer in het centrum brengt van mijn lichaam. Tijdens het proces voel ik me als het ware in het midden van mijn lichaam gedrukt worden, op de plek waar ik hoor. In plaats van heel erg in mijn hoofd te zitten of in de toekomst te leven. Daar heb ik namelijk de neiging toe.

Ik voel me daardoor aanwezig, helder en wakker en geaard.

Ook voel ik duidelijk een helend effect, er is energie aan het werk om mij te helen.”

blije mensen na soul body fusion

Reacties zijn gesloten.