Soul Body Fusion® toepassen verandert je leven!

Wij leren je graag  Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen én dieren. Data en locaties vind je op www.urpichai.nl/workshops

“De workshopdag bij Soul Body Fusion® Centrum Arno & Anneke was voor mij een wonderlijke en aangename ervaring! In de top 3 van workshops die ik heb gevolgd, omdat het zo direct toepasbaar is.

Je leert vertrouwen op je lichaam & ziel, die energetisch ‘weten’ wat te doen, zonder dat je daar je brein of hoofd bij nodig hebt. Wat is dat heerlijk.
Tijdens de dag en het oefenen nodigen Arno en Anneke je uit tot overgave aan het proces van Soul Body Fusion® . Dat is wat zij bij mij tijdens die workshop weer wakker maakten. Het weer leren.. zijn..en ervaren ipv ‘iets doen’.
De workshop doet veel in je energie. Ik ging met een fantastisch gevoel en nieuw vertrouwen terug naar huis.
Soul Body Fusion® geeft rust, brengt je terug in contact met je lijf en ziel. Je dagelijkse APK zou je kunnen zeggen ;o)
Een waardevolle dag, met humor, en liefdevol begeleid door Arno en Anneke.
Dank jullie wel en heel graag tot een volgende!”
Petra xx

Bovenstaande reactie is van Soul Body Fusion® workshop deelneemster Petra. Zij is één van de vele mensen wiens leven is veranderd door Soul Body Fusion®. Soul Body Fusion® is de krachtigste energetische techniek die wij ooit zijn tegen gekomen en wij leren jou deze techniek graag in 1 dag toepassen op jezelf én op kinderen, dieren en volwassenen. Alle informatie vind je op onze website www.urpichai.nl/workshops. Je bent van harte welkom!

N.B. Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS (www.jonettecrowley.com)

Hartegroet,

Anneke Meijer & Arno van Dijk
Soul Body Fusion® Master Teachers

Reacties zijn gesloten.