Soul Body Fusion® healing werkt ook bij dieren!

Van dierentolk Maddy (www.dierentolkmaddy.nl) kreeg ik een inspirerend verhaal over haar gebruik van Soul Body Fusion®.
Maddy: “In februari kreeg ik de vraag om met Max, een prachtig konijn, contact te maken. Max is altijd bang en gromt als er bv hooi in zijn kooi wordt gelegd, zijn personen willen graag dat Max weer lekker in zijn vel komt te zitten. Waarom is Max zo bang en wat kunnen zij doen om Max weer happy te maken?

Max geeft o.a. aan in het geprek dat hij zich enorm klein voelt in deze grote wereld, nou kan ik dat natuurlijk niet ontkennen, hij is tenslotte ook klein in deze grote wereld. Maar tussen klein zijn en je zo klein voelen dat je er bang van wordt, zit natuurlijk nog wel een verschil.

Max en ik hebben een goed gesprek gehad. Hij heeft mij verteld hoe hij over de dingen denkt en ik heb hem uitgelegd hoe het zit. Zo ook dat Max niet meer hoeft te grommen, dat ze weten dat hij het eng vindt en dat de boodschap duidelijk is.

Uiteraard heb ik ook de personen van Max uitgelegd hoe Max in het leven staat en wat zij kunnen doen om Max te helpen.

Aanvullend heb ik Max een healing gegeven (Soul Body Fusion). Het is een energie die hem helpt om beter ‘in je kracht te komen’ zoals men dat altijd zo mooi zegt. Het geeft je o.a. meer zelfvertrouwen, je wordt gelukkiger, je zit lekkerder in je vel en het sterkt je. Deze healing heb ik in de weken erna nog een paar keer herhaald. Omdat ik deze healing nog nooit eerder aan een konijn heb gegeven, heb ik gevraagd of ze mij op de hoogte wil houden van eventuele veranderingen.

“Met Max gaat het supergoed. We maken veel contact met elkaar en we hebben zeker het idee dat hij zich ook fijn en sterk voelt. Op de foto een moment die we ons eerder nooit voor konden stellen.”

Wil je zelf in 1 dag leren om Soul Body Fusion® toe te passen bij dieren, jezelf, volwassenen en kinderen? Kijk dan hier: Workshops Een vooropleiding is niet nodig!

max na sbf

Reacties zijn gesloten.