SBF® sessies

 

Soul Body Fusion® sessies en Open avonden:

Een ervaring van 3 Soul Body Fusion sessies:

– D. Den Haag: Ik heb Soul body fusion zeer ondersteunend en positief ervaren. Ik ben Arno heel dankbaar voor deze behandelingen. In het begin wist ik niet zeker wat ik kon verwachten, maar uiteindelijk is het alleen maar positief! Dus ik raad mensen zeker aan dit ook eens te proberen. Ik kan alleen maar zeggen dat zelfs als je er niet in gelooft het zeker de moeite waard is om je door Arno te laten behandelen. Bedankt voor al je inzet en betrokkenheid.

Hierboven een filmpje met de ervaringen na 3 telefonische sessies.

Alle sessies kunnen in mijn praktijk-yurt (zie foto hier onder) in Driel (bij Arnhem-Zuid) of op afstand via Skype of telefonisch. Ik raad aan om minimaal drie sessies te volgen of minimaal één of twee sessies te doen en vervolgens de workshop te volgen. (Nadat je de eerste sessie gedaan hebt volgt de tweede sessie ongeveer een week later.)

yurt sbf sessie 1024 x 768

Tarieven:

Pakket van 2 afstandssessies € 130,- euro.
Pakket van 3 afstandsessies: € 185,- euro.
Pakket van 5 afstandsessies: € 310,- euro.
Pakket van 10 afstandsessies: € 600,- euro.
Pakket van 1 praktijk live sessie en 2 afstandsessies: € 195,- euro.
Pakket van 2 praktijk live sessie en 1 afstandsessie : €  205,- euro.
Pakket van 3 praktijk live sessies: € 215,- euro.
Losse sesssie : € 79,- euro (telefonisch of via Skype, Facetime, Whatsapp Video, Zoom, of live in mijn yurt in Arnhem-Zuid (Driel))

Gratis open avond:
Eerstvolgende datum/data: dinsdag 15 septemberi 19.30 uur. Het programma vind je hier: open avond  

Aanmelden voor een sessie(pakket) of open avond: Stuur een mail naar arno@urpichai.nl

Het is na de sessies aan te raden om ook de Soul Body Fusion® workshop te volgen zodat je zelf leert hoe je Soul Body Fusion op jezelf, kinderen, dieren en volwassenen kunt toepassen.
De workshop data vind je hier: workshopdata

Een sessie duurt tussen de 45 en 60 minuten. Alle tarieven zijn btw vrijgesteld.

Een aantal mogelijke effecten:

– Snelle spirituele groei
– Meer energie
– Meer zelfvertrouwen
– Blijer
– Gelukkiger
– Meer in je kracht staan
– Gezonder
– Paranormale gaven worden sterker of ontwaken
– Beter grenzen aan kunnen geven
– Helemaal in je lichaam zijn
– Kosmisch geaard zijn
– Verbetering van gezondheid
– Beter slapen
– Geactiveerd hartchakra

 

images

* Dit is ook een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten maar nooit een vervanging van een consult met of behandeling door je arts of hulpverlener.
Cognitieve ondersteuning met een hulpverlener als OnOcoaching geeft vaak je met een paar gesprekken al handvatten om op een voor jou betere manier tegen het leven aan te kijken.

Uitleg over de sessie:
Na een stuk uitleg beginnen we met de sessie.
Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je tegenover mij of stel ik me voor dat je tegenover me zit. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.