Reactie na de workshop

Ik heb even gewacht met het delen van mijn ervaringen met betrekking tot Soul Body Fusion, omdat ik even wilde kijken of het nou echt iets met me deed. Ik moet eerlijk zeggen dat ik tijdens de cursus een beetje een sceptische blik had op Soul Body Fusion. Ik dacht het zal misschien een beetje effect hebben of helemaal geen. Maar na een week dagelijks Soul Body Fusion te hebben gedaan merkte ik dat ik ongelijk had. Ik ben echt blij verrast van het effect, het is ongelooflijk maar ik voel me daadwerkelijk vrolijker en fitter. Het voelt ook een beetje alsof ik alleen in het heden kan zijn, ik pieker daadwerkelijk minder. Ik heb nog wel meer positieve ervaringen van de Soul Body Fusion, ik kan soms gewoon niet geloven dat Soul Body Fusion mij deze positieve dingen heeft gebracht en nog steeds brengt. Ik vind het zo raar allemaal. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik naar jouw cursus ben geweest, erg bedankt!

Reacties zijn gesloten.