Een week na de workshop

De reactie van Aletta W. die bij Centrum Arno van Dijk de Soul Body Fusion® workshop heeft gevolgd:

“Het gaat heel erg goed dank je….en ik ben heel erg blij dat ik de workshop heb gedaan…ik voel duidelijk verschil met mijn Reiki en het mooie is dat deze energie heel snel werkt…gelijk al ….ik probeer het te vergelijken met alle andere energieen en het verschil is dat dit een hele fijne lichte energie voor mij is die snel werkt en blijft werken….ik doe het 2x per dag…de ochtend en de avond….en tussendoor als ik een beetje moe begint te raken dan doe ik de snelle versie….ik gebruik het ook voor mijn kamers….ik ben nog niet begonnen om het aan  anderen te geven maar dat komt dat het een klein beetje wennen is….ik ben snel geneigd om naar oudere technieken te grijpen maar Soul Body Fusion is bij mij wel de favoriet….”

Reacties zijn gesloten.