Initiaties

Persoonlijke groei sessies bij Arno van Dijk (online of in onze praktijk in Arnhem-Zuid)

Van mijn gidsen heb ik, Arno, inmiddels 6 initiaties doorgekregen waarmee mensen zoals jij versneld spiritueel kunnen groeien. Belangrijk in deze tijd van transformatie! Tijdens een persoonlijke groeisessie (telefonisch, facetime, Zoom, Skype of live in onze praktijk) kun je een initiatie ontvangen. De initiaties zijn zo krachtig dat je er maar 1 per sessie  kunt ontvangen.
Mijn gidsen helpen me om deze initiaties aan jou te geven. (Deze initiaties staan compleet los van Soul Body Fusion®). Het ontvangen van deze
initiaties op afstand (telefonisch, facetime, Zoom, Skype) is even krachtig als live in onze praktijk.

Je ontvangt bij elke persoonlijke groeisessie:

– een download van de SUN DISCS codes
– een channeling van de energie van de Atlantische Godin Ashtatara
– een channeling van de energie van de Egyptische Godin Sekhmet
en
– 1 van onderstaande 6 initiaties: 
We raden aan om de initiaties te doen in onderstaande volgorde

  • CODES OF TRANSFORMATION INITIATIE
  • POWER AND MASTERY INITIATIE (Codes of Transformation initiatie is een voorvereiste)
  • QUANTUM CONSCIOUSNESS INITIATIE (Codes of Transformation initiatie is een voorvereiste; de Power & Mastery initiatie is geen voorvereiste, maar versterkt het effect van de Quantum Consciousness initiatie)
  • COSMIC HEART INITIATIE  (de Codes of Transformation initiatie is geen voorvereiste maar versterkt het effect van de Cosmic Heart initiatie)
  • COSMIC LIGHT INITIATIE  (Codes of Transformation initiatie is een voorvereiste; het ontvangen van bovenstaande 4 initiaties versterkt het effect van de Cosmic Light initatie)
  • CODES OF AWAKENING INITIATIE (Codes of Transformation initiatie is een voorvereiste; het ontvangen van bovenstaande 5 initiaties versterkt het effect van de Codes of Awakening initiatie)

+ Nieuw: Als toevoeging op bovenstaande ontvang je nu ook een channeling van de Hathor energie tijdens een groeisessie! Wil je een sessie met alleen Hathor energie, boek dan een Hathor healing sessie. Meer informatie daarover vind je hier: Hathor healing sessie.

Tarieven:
Persoonlijke groei sessie telefonisch/skype/facetime: € 79,- (btw vrijgesteld)
Persoonlijke groei sessie live, in onze praktijk in Driel: € 99,- (btw vrijgesteld)
Een persoonljke groei sessie duurt ongeveer 45 minuten.
Aanmelden: Stuur een e-mail naar arno@urpichai.nl en vermeld welke initiatie je wilt ontvangen en of je een voorkeursdag van de week en/of een voorkeurstijd hebt. Ik stuur je dan een of meerdere opties waarop we de sessie kunnen doen.

 Hieronder meer info over mijn initiaties / Godin energie / Sun Disc Codes:

Een initiatie geeft je een directe verruiming van je bewustzijn en voegt extra informatie toe aan energetische systeem, waarmee je verder kunt groeien.
Hieronder vind je de naam van de initiatie, mijn uitleg, persoonlijke ervaringen van mensen na het ontvangen.

Godin-energie: Deze energie  wordt vaak gevoeld als een bad van licht en is een voorbereiding op de initiatie of codering die je ontvangt tijdens de groei sessie.

De beschrijving van Martine na het ontvangen van deze energie:
“Ik voelde stroming in mijn lichaam, even een band rondom mijn voorhoofd, kriebelingen aan mijn kruinchacra. Veel rust ook. ik zat goed in
mijn lichaam.”

Sun Disc Codes: Voor Atlantis had je een grote beschaving die Lemurië heette. Toen de aarde in frequentie daalde werden hun zonneschijven met al hun spirituele kennis naar het etherische (niet fysieke) niveau gebracht zodat er geen misbruik van gemaakt kon worden. Voor het doorgeven van de codes waar de ontvanger aan toe is stem ik mij af op de zonneschijven en via mij komen de codes in jouw energetische systeem.

De beschrijving van Martine:
“Hier werd het veld rondom mij uitgebreid en heel licht van kleur, het werd als het
ware een grote zon helemaal rondom. Het was ook nog krachtiger. Het was of er energie via mijn kruin werd binnen gegoten.
Ik was nog steeds goed geaard, voelde wervelingen rondom mijn hart en en zag ook een Egyptische vrouwenfiguur op haar zijkant, met op haar hoofd het Hathor symbool.
Daarna draaide ze zich naar voor naar mij en wandelde toen weg.
Ik ervaarde heel veel stroming in mijn lichaam.”

Codes of Transformation initiatie: Als je je bewustzijn voorstelt als een traag geworden computer dan is het duidelijk dat je alleen kunt groeien als alles flink wordt opgeruimd. Dit doen de Codes of Transformation, elke keer dat je ze ontvangt ruimen ze meer op zodat je verder kunt groeien. Om deze codes door te geven channel ik mijn gidsen. Mijn ervaring is dat deze initiatie je op een hoger bewustzijnsniveau brengt (zie de video hieronder) én dat het je energetische “bedrading” vernieuwd zodat je veel meer energie aan kunt en dat is nodig voor de Power and Mastery initiatie (zien onder). Veel mensen melden na het ontvangen van de Codes of Transformation dat hun energetische werk sterker wordt.

Een aantal ervaringen een week na het ontvangen van de Codes of Transformation initiatie:
Sylvia “Ik voel me positief, licht en energiek”, René “Het directe effect was dat ik buiten de omgeving er mooier vond uitzien” (Uitleg van Arno: Dat is het effect van een hoger bewustzijn)

In de korte video hieronder vertelt Jos zijn ervaring met de Codes of Transformation.

Power and Mastery initiatie: Deze initiatie zet je op een hoger niveau op je pad naar meesterschap en is enorm krachtig en transformerend. Ik verbind me met deze energie en met behulp van mijn gidsen anker ik deze energie bij je voor de rest van je leven. Al je energetische werk waarbij je een kanaal bent voor energie wordt sterker na deze initiatie!

Sandra’s ervaring met de Power and Mastery initiatie:
Ik was na de tijd erg moe en ben die avond heel vroeg naar bed gegaan, ook de volgende dag was ik wat moe. Verder voelde ik me een beetje tintelend (sprankelend noemde jij het geloof ik haha..) en de eerste paar keren dat ik energetisch bezig was kreeg ik erg hete handen en kon ik de energie ook veel beter voelen stromen, ik denk dus echt dat er wat veranderd is qua kracht. Ik gaf mijn dochter Reiki en ze zei: mama zo heet zijn je handen nog nooit geworden, het doet bijna pijn zo warm zijn ze! Ik denk dat mijn lichaam zich nu wat meer aan begint te passen, het word nu wat beter/minder warm. Nogmaals bedankt voor de initiatie!

De ervaring van Barbara: Inmiddels is het 1,5 week geleden dat ik de Power and Mastery initiatie heb mogen ontvangen. Het voelt goed,  veel aan het dromen. Nu het gevoel alsof er meer ‘licht’ in mijn cellen zit. Het voelt krachtiger van binnen uit. Moeilijk om er woorden aan te geven.

Quantum Consiousness initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groeisessie (live, telefonisch, Skype/Facetime) mits je minimaal 4 weken van tevoren de Codes of Transformation initiatie of de Initiatie van Power and Mastery ontvangen hebt.
De Quantum Consciousness Initatie verbindt je bewustzijn met de 8e dimensie (Even ter vergelijking, de Reiki Master symbolen zitten in de
5e dimensie) en is een enorme verruiming van je bewustzijn. Ik verbind me met deze energie en met behulp van mijn gidsen anker ik deze energie bij je voor de rest van je leven.

Cosmic Heart initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live, telefonisch, Skype/Facetime).
Bij deze initiatie wordt je hartchakra verbonden met je zonnevlechtchakra. Dit zorgt ervoor dat je hart zich opent naar een hoger bestaansniveau en helpt je met het ontwikkelen van een multidimensionaal bewustzijn. Ik geef deze initiatie telefonisch, via Skype, of live.
Stuur een mail naar arno@urpichai.nl en laat svp weten of je de Cosmic Heart initiatie tijdens een persoonlijke sessie wilt ontvangen  (bijdrage voor de sessie vind je onderaan deze pagina)

Cosmic Light initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live, telefonisch, Skype/Facetime).
Deze initiatie zorgt ervoor dat je op een hoger bewustzijnsniveau komt en meer licht uit gaat stralen naar je omgeving om het collectieve bewustzijn te verhogen.
Een belangrijke activatie waardoor je meer kunt doen voor wereld in deze turbulente periode van verandering.

Hier de ervaring van Ans na de Cosmic Light initiatie:

Codes of Awakening initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live, telefonisch, Skype/Facetime).
Door deze initiatie kun je meer en meer gaan ervaren dat de jij waarmee je ego zich identificeert in werkelijkheid een avatar is van je Overziel.