Energetische Codes & Initiaties

Persoonlijke groei sessies / Groeimiddag

Tijdens een persoonlijke groei sessie (telefonisch, facetime, Skype of live in mijn yurt)
of tijdens een groeimiddag kun je een een initiatie en/of energetische codes ontvangen.
De initiaties en codes staan compleet los van Soul Body Fusion®.

Hieronder meer info over de codes en initiaties:

Hieronder vind je de naam van de code/activatie/initiatie, mijn uitleg, persoonlijke ervaringen van mensen na het ontvangen en wanneer je het kunt ontvangen.

DNA activatie, die krijg je bij elke persoonlijke groei sessie en bij de groeimiddag.

Voor het doorgeven van de DNA activatie channel ik de godin Ashtatara. Haar energie komt dan via mij in jouw energetische systeem en activeert je DNA op een hoger niveau. Dit zorgt ervoor dat je meer bewustzijn vast kunt houden en is een versneller van je spirituele groei.

De beschrijving van Martine:
“Ik voelde stroming in mijn lichaam, even een band rondom mijn voorhoofd, kriebelingen aan mijn kruinchacra. Veel rust ook. ik zat goed in
mijn lichaam.”

Sun Disc Codes, die krijg je alleen bij elke persoonlijke groei sessie

Voor atlantis had je een grote beschaving die Lemurië heette. Toen de aarde in frequentie daalde werden hun zonneschijven met al hun spirituele kennis naar het etherische (niet fysieke) niveau gebracht zodat er geen misbruik van gemaakt kon worden. Voor het doorgeven van de codes waar de ontvanger aan toe is stem ik mij af op de zonneschijven en via mij komen de codes in jouw energetische systeem.

De beschrijving van Martine:
“Hier werd het veld rondom mij uitgebreid en heel licht van kleur, het werd als het
ware een grote zon helemaal rondom. Het was ook nog krachtiger. Het was of er energie via mijn kruin werd binnen gegoten.
Ik was nog steeds goed geaard, voelde wervelingen rondom mijn hart en en zag ook een Egyptische vrouwenfiguur op haar zijkant, met op haar hoofd het Hathor symbool.
Daarna draaide ze zich naar voor naar mij en wandelde toen weg.
Ik ervaarde heel veel stroming in mijn lichaam.”

Torch of Light initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live) of tijdens een groeimiddag.

Deze initiatie zorgt ervoor dat je op een hoger bewustzijnsniveau komt en meer licht uit gaat stralen naar je omgeving om het collectieve bewustzijn te verhogen.
Een belangrijke activatie waardoor je meer kunt doen voor wereld in deze turbulente periode van verandering.

Hier de ervaring van Ans na de Torch of Light initiatie:

Solar Heart initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live, telefonisch, Skype/Facetime) of tijdens een groeimiddag.

Bij deze initiatie wordt je hartchakra verbonden met je zonnevlechtchakra. Dit zorgt ervoor dat je hart zich opent naar een hoger bestaansniveau en helpt je met het ontwikkelen van een multidimensionaal bewustzijn. Ik geef deze initiatie telefonisch, via Skype, live of tijdens een groeimiddag.
Stuur een mail naar arno@urpichai.nl en laat svp weten of je de Solar Heart initiatie tijdens een persoonlijke sessie wilt ontvangen of tijdens een groeimiddag. (bijdrage voor de sessie vind je onderaan deze pagina)

De reactie van Bianca een week na het ontvangen van de Solar Heart initiatie:

Fire Codes of Transformation initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live, telefonisch, Skype/Facetime) of tijdens een groeimiddag.

Als je je bewustzijn voorstelt als een bos met gezonde bomen en
omgevallen stompjes dan is het duidelijk dat je alleen kunt groeien als de omgevallen stompjes worden opgeruimd. Dit doen de Fire Codes, elke keer dat je ze ontvangt ruimen ze meer stompjes op in je bewustzijn zodat je verder kunt groeien. Om deze codes door te geven channel ik het lichtwezen “Deborah”. Mijn ervaring is dat het je energetische “bedrading” vernieuwd zodat je veel meer energie aan kunt. Veel mensen melden daardoor na het ontvangen van de Fire Codes dat hun energetische werk veel sterker wordt.

De beschrijving van Martine:
“Het begon met een wervelende energie (vortex) waardoor ik in een snelheid vooruitschoot en de indruk had dat ik in een trein of auto zat en alles aan me voorbij zag flitsen.

Daarna had ik het gevoel dat ik omhoog getild werd, met lichaam en al en in een andere dimensie naar beneden keek, (het was een lichtere kleur boven) en ik had hier een overview. Ik had ook de neiging om te glimlachen.
Mijn linkerkant van mijn gezicht kwam gelijk een beetje naar voren en daarna terug op de normale plaats.”

Lightning Initatie
, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live, telefonisch, Skype/Facetime) of groeimiddag mits je minimaal 4 weken van tevoren de Fire Codes of Transformation ontvangen hebt. Soms is het nodig de Fire Codes te herhalen voordat mensen klaar zijn voor de Lightning initiatie.

De Lightning Initatie zet je op een hoger niveau op je pad naar meesterschap en is enorm krachtig en transformerend. Hieronder de video ervaring van Ger Donkers na het ontvangen van deze initiatie en de facebook reactie van Katja na het ontvangen van deze inititatie. Ik verbind me met deze energie en met behulp van mijn gidsen anker ik deze energie bij je voor de rest van je leven.

Lightning Initatie

Lightning Initatie

Quantum Consiousness initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groeisessie (live, telefonisch, Skype/Facetime) of groeimiddag mits je minimaal 4 weken van tevoren de Fire Codes of Transformation of de Lightning Initiatie ontvangen hebt.
De Quantum Consciousness Initatie verbindt je bewustzijn met de 8e dimensie (Even ter vergelijking, de Reiki Master symbolen zitten in de
5e dimensie) en is een enorme verruiming van je bewustzijn. Ik verbind me met deze energie en met behulp van mijn gidsen anker ik deze energie bij je voor de rest van je leven.

Tarieven: (btw vrijgesteld vanwege deelname KOR 2020)

Persoonlijke groei sessie telefonisch/skype/facetime: € 79,-
Persoonlijke groei sessie live, in mijn mongoolse yurt: € 99,-
Groeimiddag 14.00-17.00 in mijn mongoolse yurt: € 79,- (zie agenda voor datum/data)

Een persoonljke groei sessie duurt gemiddeld tussen de 45-60 minuten.

Je ontvangt tijdens de persoonlijke sessie een download van de SUN DISCS, een DNA ACTIVATIE en naar gelang waar je aan toe bent 1 van
onderstaande 5 codes/initiaties:

  • Solar Heart initiatie
  • Fire Codes initiatie
  • Lightning initiatie
  • Quantum Consciousness initiatie
  • Torch of Light initiatie (alleen live in mijn yurt)

Je ontvangt tijdens de groeimiddag een DNA ACTIVATIE en naar gelang waar je aan toe bent 1 van onderstaande 5 codes/initiaties:

  • Solar Heart initiatie
  • Fire Codes initiatie
  • Lightning initiatie
  • Quantum Consciousness initiatie
  • Torch of Light initiatie

Om alle bovenstaande codes/initiaties te ontvangen zijn er dus minimaal 5 sessies of 5 groeimiddagen nodig maar je kunt het ook combineren. Dus 1 groeimiddag en 4 sessies kan ook of 2 sessies en 3 groeimiddagen etc.

In 2020 is er een groeimiddag gepland op zondag 9 februari (vol, wachtlijst mogelijk), Zaterdag 22 febuari, zondag 8 maart en zondag 10 mei. Nieuwe data worden nog toegevoegd zodra gepland.

Tijdens de groeimiddag die van 14.00 tot 17.00 duurt ontvang je de energie van de
Godin Ashtatara en krijg je de initiatie waar je aan toe bent. Tevens beluisteren we een transformerende White Eagle channeling en wisselen we ervaringen uit. Een inspirerende en transformerende middag!