Initiaties

Persoonlijke groei sessies (Online & Live) & groeimiddagen

Van mijn gidsen heb ik inmiddels 6 initiaties doorgekregen waarmee mensen zoals jij versneld spiritueel kunnen groeien. Belangrijk in deze tijd van
transformatie! Tijdens een persoonlijke groeisessie (telefonisch, facetime, Zoom, Skype of live in mijn yurt) of tijdens een groeimiddag kun je een initiatie ontvangen. De initiaties zijn zo krachtig dat je er maar 1 per sessie of groeimiddag kunt ontvangen.
Mijn gidsen helpen me om deze initiaties aan jou te geven. (Deze initiaties staan compleet los van Soul Body Fusion®). Het ontvangen van deze
initiaties op afstand (telefonisch, facetime, Zoom, Skype) is even krachtig als live in mijn yurt of live tijdens een groeimiddag.

Hieronder meer info over mijn initiaties / Godin energie / Sun Disc Codes:

Een initiatie geeft je een directe verruiming van je bewustzijn en voegt extra informatie toe aan energetische systeem, waarmee je verder kunt groeien.
Hieronder vind je de naam van de initiatie, mijn uitleg, persoonlijke ervaringen van mensen na het ontvangen en wanneer je deze kunt ontvangen.

Godin-energie, die krijg je bij elke persoonlijke groei sessie en bij de groeimiddag. Deze energie  wordt vaak gevoeld als een bad van licht en is een voorbereiding op de initiatie of codering die je ontvangt tijdens de groei sessie.

De beschrijving van Martine na het ontvangen van deze energie:
“Ik voelde stroming in mijn lichaam, even een band rondom mijn voorhoofd, kriebelingen aan mijn kruinchacra. Veel rust ook. ik zat goed in
mijn lichaam.”

Sun Disc Codes, die krijg je alleen bij elke persoonlijke groei sessie

Voor atlantis had je een grote beschaving die Lemurië heette. Toen de aarde in frequentie daalde werden hun zonneschijven met al hun spirituele kennis naar het etherische (niet fysieke) niveau gebracht zodat er geen misbruik van gemaakt kon worden. Voor het doorgeven van de codes waar de ontvanger aan toe is stem ik mij af op de zonneschijven en via mij komen de codes in jouw energetische systeem.

De beschrijving van Martine:
“Hier werd het veld rondom mij uitgebreid en heel licht van kleur, het werd als het
ware een grote zon helemaal rondom. Het was ook nog krachtiger. Het was of er energie via mijn kruin werd binnen gegoten.
Ik was nog steeds goed geaard, voelde wervelingen rondom mijn hart en en zag ook een Egyptische vrouwenfiguur op haar zijkant, met op haar hoofd het Hathor symbool.
Daarna draaide ze zich naar voor naar mij en wandelde toen weg.
Ik ervaarde heel veel stroming in mijn lichaam.”

Codes of Transformation initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live, telefonisch, Skype/Facetime) of tijdens een groeimiddag.

Als je je bewustzijn voorstelt als een traag geworden computer dan is het duidelijk dat je alleen kunt groeien als alles flink wordt opgeruimd. Dit doen de Codes of Transformation, elke keer dat je ze ontvangt ruimen ze meer op zodat je verder kunt groeien. Om deze codes door te geven channel ik mijn gidsen. Mijn ervaring is dat het je energetische “bedrading” vernieuwd zodat je veel meer energie aan kunt. Veel mensen melden daardoor na het ontvangen van de Codes of Transformation dat hun energetische werk veel sterker wordt.
In de korte video hieronder vertelt Jos zijn ervaring met de Codes of Transformation.

De beschrijving van Martine:
“Het begon met een wervelende energie (vortex) waardoor ik in een snelheid vooruitschoot en de indruk had dat ik in een trein of auto zat en alles aan me voorbij zag flitsen.

Daarna had ik het gevoel dat ik omhoog getild werd, met lichaam en al en in een andere dimensie naar beneden keek, (het was een lichtere kleur boven) en ik had hier een overview. Ik had ook de neiging om te glimlachen.
Mijn linkerkant van mijn gezicht kwam gelijk een beetje naar voren en daarna terug op de normale plaats.”

Power and Mastery initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live, telefonisch, Skype/Facetime) of groeimiddag mits je minimaal 4 weken van tevoren de Fire Codes of Transformation ontvangen hebt. Soms is het nodig de Fire Codes te herhalen voordat mensen klaar zijn voor deze initiatie.

Deze initiatie zet je op een hoger niveau op je pad naar meesterschap en is enorm krachtig en transformerend. Ik verbind me met deze energie en met behulp van mijn gidsen anker ik deze energie bij je voor de rest van je leven.

De ervaring van Barbara: Inmiddels is het 1,5 week geleden dat ik de Power and Mastery initiatie heb mogen ontvangen. Het voelt goed, ik heb er geen ‘last’ van gehad 😉 Wel veel aan het dromen. Nu het gevoel alsof er wat meer ‘licht’ in mijn cellen zit. Het voelt krachtiger van binnen uit. Moeilijk om er woorden aan te geven.

Quantum Consiousness initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groeisessie (live, telefonisch, Skype/Facetime) of groeimiddag mits je minimaal 4 weken van tevoren de Fire Codes of Transformation of de Initiatie van Power and Mastery ontvangen hebt.
De Quantum Consciousness Initatie verbindt je bewustzijn met de 8e dimensie (Even ter vergelijking, de Reiki Master symbolen zitten in de
5e dimensie) en is een enorme verruiming van je bewustzijn. Ik verbind me met deze energie en met behulp van mijn gidsen anker ik deze energie bij je voor de rest van je leven.

Cosmic Heart initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live, telefonisch, Skype/Facetime) of tijdens een groeimiddag.

Bij deze initiatie wordt je hartchakra verbonden met je zonnevlechtchakra. Dit zorgt ervoor dat je hart zich opent naar een hoger bestaansniveau en helpt je met het ontwikkelen van een multidimensionaal bewustzijn. Ik geef deze initiatie telefonisch, via Skype, live of tijdens een groeimiddag.
Stuur een mail naar arno@urpichai.nl en laat svp weten of je de Cosmic Heart initiatie tijdens een persoonlijke sessie wilt ontvangen of tijdens een groeimiddag. (bijdrage voor de sessie vind je onderaan deze pagina)

Cosmic Light initiatie, die kun je ontvangen tijdens een persoonlijke groei sessie (live) of tijdens een groeimiddag.

Deze initiatie zorgt ervoor dat je op een hoger bewustzijnsniveau komt en meer licht uit gaat stralen naar je omgeving om het collectieve bewustzijn te verhogen.
Een belangrijke activatie waardoor je meer kunt doen voor wereld in deze turbulente periode van verandering.

Hier de ervaring van Ans na de Cosmic Light initiatie:

Tarieven: (btw vrijgesteld vanwege deelname KOR 2020)

Persoonlijke groei sessie telefonisch/skype/facetime: € 79,-
Persoonlijke groei sessie live, in mijn mongoolse yurt: € 99,-
Groeimiddag 14.00-17.00 in mijn mongoolse yurt: € 79,- (zie agenda voor datum/data)

Een persoonljke groei sessie duurt gemiddeld tussen de 45-60 minuten.

Je ontvangt tijdens de persoonlijke sessie een download van de SUN DISCS codes, een channeling van Godin energie en naar gelang waar je je tot voelt aangetrokken 1 van
onderstaande 6 initiaties (De volgorde van de initiaties hieronder is de volgorde die ik aanraad):

 • Codes of Transformation initiatie
 • Power and Mastery initiatie
 • Quantum Consciousness initiatie
 • Cosmic Heart initiatie
 • Cosmic Light initiatie
 • Codes of Awakening

Je ontvangt tijdens de groeimiddag een channeling van Godin energie en naar gelang waar je aan toe bent 1 van onderstaande 6 initiaties (De volgorde van de initiaties hieronder is de volgorde die ik aanraad):

 • Codes of Transformation initiatie
 • Initiation into Power and Mastery
 • Quantum Consciousness initiatie
 • Cosmic Heart initiatie
 • Cosmic Light initiatie
 • Codes of Awakening initiatie

Om alle bovenstaande initiaties te ontvangen zijn er dus minimaal 6 sessies of 6 groeimiddagen nodig maar je kunt het ook combineren. Dus 1 groeimiddag en 5 sessies kan ook of 3 sessies en 3 groeimiddagen etc.

In 2021 wordt er pas weer een groeimiddag gepland zodra de 1.5 meter afstandsregel vervallen is.

Tijdens de groeimiddag die van 14.00 tot 17.00 duurt ontvang je een channeling van Godin energie en krijg je de initiatie waar je aan toe bent. Tevens wisselen we ervaringen uit. Een inspirerende en transformerende middag!