Vergelijking met andere methodes

Na het geven van 7 jaar Soul Body Fusion® sessies en workshops sinds 2012 ben ik eens een vergelijking gaan maken met andere methodes. Met name omdat veel deelnemers al energetische technieken of healingmethodes ervaren hebben.

Op basis van mijn eigen ervaringen en hun reacties is mijn conclusie dat Soul Body Fusion® de krachtigste energetische techniek is die je op dit moment kunt leren of ondergaan.

Wil je meer informatie over het effect op massages, klik dan hier: in combinatie met massage
En kijk naar het filmpje van Esther.

Een greep uit de reacties: (ik zal dit item blijven updaten met nieuwe reacties)

S.M. uit Z.: “ik gebruik zowel reconnectieve en jassentechniek, maar bij beiden moet ik harder werken of processen door . als ik soulbody fusion geef.. zie en voel ik letterlijk de andere een versneld proces doormaken en loslaten…ja ik ben er happy mee en nog happy’r hoe snel ik anderen in hun licht er mee zet.

F. en E. uit D.H.:

Ik ben blij dat we de workshop gedaan hebben; het geeft ons een mooie extra dimensie met  de reconnection . De effecten lijken er op maar de energie is warmer en zachter.”

S.Z. uit B.: “Naar aanleiding van een negatieve ervaring op mijn 18de had ik het gevoel mijn ziel te zijn kwijt geraakt. Daarom ben ik al die jaren een zoektocht begonnen om hem te vinden. Na heel wat behandelingen en therapieën ben ik met soul body fusion in contact gekomen en vanaf de eerste behandeling voelde ik mij al “heel”.

Onvoorstelbaar maar waar! Eindelijk na 25 jaar! Ik raad het iedereen aan, je voelt je echt herboren, ik heb eindelijk mijn zijn gevonden.”

Een aantal healingmethodes en energetische technieken waarmee ik zelf ervaring heb vind je hieronder en ik ben zelf het meest enthousiast over Soul Body Fusion.

De Bars
Reiki
Reconnectieve healing
Reconnection
Tachyon healing
Gold Healing
Orb Healing
Touch of Matrix
Egyptian Healing
Munay-Ki
Oneness Deeksha

(je kunt met mij een afspraak maken voor persoonlijkse sessies Soul Body Fusion® of voor een workshop Soul Body Fusion®, dit laatste kan zelfs gratis voor jou als ik de workshop bij jou thuis kan geven en je minimaal 4 deelnemers bijeen brengt)

fetsje de vossbf banner international