Verschil tussen Soul Body Fusion® en Reconnectieve healing / de Reconnection

Vaak krijg ik de vraag of er verschil is tussen Soul Body Fusion® en andere methoden. In mijn beleving zijn de effecten van Soul Body Fusion® uniek, ik ben nog nooit een techniek tegen gekomen die zo snel, fijn en effectief is. Wel kunnen technieken elkaar goed aanvullen omdat elke techniek weer zijn eigen kracht heeft.

Een mooie beschrijving van het verschil tussen Soul Body Fusion® en de Reconnectieve healing / de Reconnection kreeg ik toegemaild van 2 deelnemers van de Soul Body Fusion workshop die in hun praktijk beide healingtechnieken gebruiken.

F. en E. uit D.H.: “Ik ben blij dat we de workshop gedaan hebben; het geeft ons een mooie extra dimensie met  de reconnection . De effecten lijken er op maar de energie is warmer en zachter.”

En een andere beschrijving:

S.M. uit Z.: “ik gebruik zowel reconnectieve en jassentechniek, maar bij beiden moet ik harder werken of processen door . als ik soulbody fusion geef.. zie en voel ik letterlijk de andere een versneld proces doormaken en loslaten…ja ik ben er happy mee en nog happy’r hoe snel ik anderen in hun licht er mee zet.

Schermafbeelding 2013-10-25 om 14.12.28

images