Lerarenopleiding Soul Body Fusion®

 

In bovenstaande video vertellen deelnemers over de Soul Body Fusion® lerarenopleiding.

Update: De volgende Soul Body Fusion® lerarenopleiding  gaan we in november 2024 geven!  Er is €200,- vroegboekkorting tot 1 september 2024. De daaropvolgende Soul Body Fusion® lerarenopleiding gaan we in november 2025 geven. Heb je vragen of wil je het inschrijfformulier ontvangen?  Stuur ons dan een e-mail via arno-anneke@urpichai.nl.

Alle informatie over de Soul Body Fusion® lerarenopleiding in november 2024 vind je hieronder:

Voor wie is de Soul Body Fusion® lerarenopleiding bedoeld?
* Houd je van Soul Body Fusion en wat het kan doen voor mensen?
* Wil je je verbinding met Soul Body Fusion® verdiepen?
* Wil je als enthousiaste SBF leraar Soul Body Fusion® workshops mogen geven en leuke dagen
beleven met leuke mensen?
* Wil je Soul Body Fusion® groepssessies mogen geven?
* Wil je een Soul Body Fusion® demonstratie mogen geven, bijvoorbeeld tijdens een lezing?
* Wil je op een leuke manier financiële overvloed kunnen creeëren?
* Wil je een sprong maken in je spirituele groei incl. een initiatie van Jonette Crowley zelf?

Dan is de Soul Body Fusion® lerarenopleiding iets voor jou!
Wij (Arno van Dijk en Anneke Meijer) zijn door Jonette Crowley gecertificeerd als Soul Body Fusion® Master Teacher om namens haar de Soul Body Fusion® lerarenopleiding te geven. 

De volgende 5 daagse lerarenopleiding wordt door ons gegeven in november 2024. Zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 november vinden plaats bij conferentiecentrum de Poort in Groesbeek.  Zaterdag 9 en zondag 10 november gaan online via Zoom. Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands. Het maximum aantal deelnemers is slechts 12. De hierop volgende lerarenopleiding wordt pas gegeven in november 2025.
Je kunt aangeven dat je een plaats wilt reserveren of dat je op de geïnteresseerdenlijst geplaatst wilt worden met een e-mail naar arno-anneke@urpichai.nl.  

Conferentiecentrum de Poort in Groesbeek.

Het doel van deze lerarenopleiding is het zelfstandig kunnen geven van een Soul Body Fusion® Practitioner workshop conform de workshopeisen en richtlijnen van Jonette Crowley.

De inhoud van de Soul Body Fusion® lerarenopleiding:

  • Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands;
  • Deze opleiding heeft een HBO denk niveau (HBO opleiding is niet nodig)
  •  Je leert wat de vaste elementen zijn bij een Soul Body Fusion® workshop en welke elementen optioneel zijn en je leert de inhoud van deze elementen overbrengen aan je toekomstige Soul Body Fusion® Practitioner workshopdeelnemers;
  • Je leert om informatie uit het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” te gebruiken in je workshop en workshoppromotie. Je neemt je eigen boek mee naar de lerarenopleiding.
  • Je ontvangt met een (in het Nederlands vertaalde) werkmap waarvan de inhoud is geschreven c.q. samengesteld door Jonette Crowley;
  • De 5 lesdagen zijn van 9:30 uur tot 18.00 m.u.v.  de laatste dag die eindigt om 17.00 uur;
  • ‘s Avonds bereid je de opdrachten voor van de volgende dag;
  • Tijdens de opleiding ga je samen met een mede-cursist als praktijkopdracht een verkorte Soul Body Fusion® workshop geven aan een “proefpersoon”;
  • Je leert de Soul Body Fusion®workshop zowel live als online geven (via Zoom);
  • Arno van Dijk en Anneke Meijer delen hun tips en praktijkervaring na het geven van meer dan 200 (live & online) workshops.
  • Je ontvangt een initiatie van de Godin Ashtatara via Anneke.
  • Je maakt (live via Zoom) kennis met Jonette Crowley (de grondlegger van Soul Body Fusion®)  

Na het volgen van alle onderdelen gedurende deze 5 daagse opleiding én het tekenen van de Teacher Agreement van Jonette Crowely ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® leraar en mag je zelf Soul Body Fusion® Practitioner workshops geven en groepssessies (live of online), volgens de richtlijnen van Jonette Crowley.

Als Soul Body Fusion® leraar ontvang je een digitale versie van het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat waarmee je zelf certificaten kunt maken voor je workshopdeelnemers. Tevens kun je als Soul Body Fusion® leraar vermeld worden op Jonette Crowley’s website en op de Nederlandse Soul Body Fusion® website.

Voorvereisten voor de opleiding:

 • Je bent gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Kijk anders eerst hier: Data practitioner workshop);
 • Je bent in het bezit van het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Te bestellen bij elke boekhandel: ISBN nr. 9789077677506;
 • Je bent minimaal 18 jaar en hebt een HBO denkniveau (HBO opleiding is niet nodig)
 • Je hebt een laptop met camera die met Zoom kan werken (laat het ons weten als dat niet zo is, dan kunnen we wellicht iets voor je regelen)

Benodigde voorbereiding voor de opleiding:

 • Doe Soul Body Fusion® sessies (1-op-1) met zoveel mogelijk mensen en wees voorbereid om je eigen ervaringen en de ervaringen van je cliënten te delen;
 • Lees het SBF-boek, voor de 1e keer of opnieuw, zodat je de informatie nog vers in het geheugen hebt;
 • Dit is een intensieve opleiding, dus bereid je voor om veel te leren en plezier te hebben!

De totale studiebelasting bedraagt 46 uur waarvan 34 uur tijdens de 5 opleidingsdagen,  8 uur huiswerk tijdens en tussen de 1e vier opleidingsdagen en 4 uur voor de voorbereiding door het (her)lezen van het boek.

Investering:

€2247,– bij opgave tot 1 september 2024 / €2447,- bij opgave op of na 1 september 2024 (btw vrijgesteld). Dit is exclusief het (verplichte) verblijfsarrangement wat hieronder beschreven wordt.  (Er kan in termijnen betaald worden, zie “Betaling”; bij deelbetaling na de opleiding is een administratiekostentoeslag van toepassing van €50,-).

Voor het verblijfsarrangement bij conferentiecentrum De Poort betaal je €250,- (btw vrijgesteld). Dit omvat:
3 dagen een VIP plek in de opleidingsruimte, 2 overnachtingen in standaard 1-persoons hotelkamer, 2x ontbijtbuffet, 3x lunchbuffet en 2x dinerbuffet. Parkeren kan gratis op het eigen parkeerterrein van conferentiecentrum De Poort.

N.B. Er zijn geen jaarlijkse kosten en geen verplichte bijscholingen na de lerarenopleiding! 

Hoe geef je je op voor de lerarenopleiding of hoe reserveer je vrijblijvend een plek?
Heb je nog vragen voordat je je opgeeft, mail me Arno en Anneke op arno-anneke@urpichai.nl; je kunt ons ook bellen op 06-54 797 322.

Je kunt je aanmelden of op de geinteresseerdelijst laten plaatsen middels een e-mail naar arno-anneke@urpichai.nl .  Je ontvangt dan een inschrijfformulier voor de lerarenopleiding en de algemene voorwaarden of een bevestiging van je plaatsing op de geinteresseerdelijst. Zodra het door jou juist ingevulde en getekende inschrijfformulier ontvangen is door Centrum Arno & Anneke ontvang je een bevestiging van je deelname (of wordt je op de wachtlijst geplaatst). De algemene voorwaarden vind je ook op deze website via deze link: Algemene voorwaarden.

Betaling:
Voor de kosten van de lerarenopleiding ontvang je een factuur. Deze factuur kun je in 1 keer betalen of je kunt betalen in meerdere termijnen. Wil je meer weten over het betalen in termijnen stuur dan een mail naar arno-anneke@urpichai.nl.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Arno & Anneke via arno-anneke@urpichai.nl dan nemen wij contact met je op.
De blije geslaagde deelnemers van een vorige Soul Body Fusion® Lerarenopleiding.

 

Reacties zijn gesloten.