Studiepunten voor je beroepsvereniging

Als therapeut, die wel of geen lid is van een beroepsvereniging, ben je bezig met bijscholing om je cliënten nog beter te kunnen helpen. Na de dagworkshop Soul Body Fusion® kun je direct 1-op-1 Soul Body Fusion® sessies geven in je praktijk. 7 redenen om Soul Body Fusion® toe te voegen aan je praktijk vind je hier: Soul Body Fusion® in je eigen praktijk

Indien je studiepunten wilt krijgen voor de workshop:

De studiebelasting is 13 uur, bestaande uit 6 contacturen (het volgen van de workshop, exclusief pauzes) en 7 zelfstudie uren. De zelfstudie is opgebouwd uit het lezen van het Soul Body Fusion boek (5 uur) voor de workshop en het faciliteren van 2 Soul Body Fusion® sessies na de workshop (2 uur) waarvan je een verslag mailt naar Centrum Arno & Anneke. De accreditatie geldt voor VBAG / NVST / VIV / BATC / CAT. Meer informatie hierover vind je op de website van KTNO: https://ktno.nl/zoeken (zoek op K7892, BATC en CAT staan daar niet vermeld, maar de accreditatie geldt ook voor BATC en CAT).

Het Soul Body Fusion boek (auteur Jonette Crowley), te lezen voor aanvang van de workshop als je de workshop volgt als bijscholing voor VBAG / NVST / VIV / VVET / BATC / CAT, is te bestellen bij elke boekhandel en bij de uitgeverij Hajefa  (via https://webwinkel.hajefa.nl/RDPB1?PN_=1&PB_ACTION=2&ZOEKWOORD=soul+body&submit.x=0&submit.y=0)
Ook is het boek te bestellen bij Centrum Arno & Anneke voor €22,95 inclusief verzendkosten (of te koop tijdens de workshop).

Je kunt je aanmelden voor een Soul Body Fusion workshop middels een mail naar arno-anneke@urpichai.nl. Vermeld het als je de workshop als geaccrediteerde bijscholing wilt volgen.

Data én locaties van onze Soul Body Fusion® workshop vind je hier: Workshops

Reacties zijn gesloten.