Bijscholing LVNG/BATC/NVST/VBAG/VIV/CAT

Als lid van een beroepsvereniging ben je bezig met bijscholing. Na de dagworkshop Soul Body Fusion kun je, bij bewezen bekwaamheid tijdens de workshop, deze techniek direct toevoegen aan je praktijk. Als losse sessies of als verdieping van je bestaande methodieken.

Bij Urpi Chai Centrum voor Bewustwording kun je de standaard Soul Body Fusion workshop volgen (zie Soul Body Fusion workshops voor alle data). Deze is  geaccrediteerd voor de BATC (Energie, 6 contacturen, 2 zelfstudie-uren en de NVST, verschillende beroepsverenigingen geven op basis van individuele beoordeling studiepunten.

Aan deze workshop kunnen zowel particulieren als therapeuten meedoen. Lidmaatschap van een beroepsvereniging is niet vereist.

Daarnaast is er de workshop Soul Body Fusion HBO/WO bij Urpi Chai Centrum voor bewustwording. Deze workshop heeft een studieplan, ontwikkeld in samenwerking met OnO onderwijs (www.onoonderwijs.nl)  met duidelijk omschreven leerdoelen en is erkend als bijscholing voor BATC (categorie Energie), NVST, LVNG, VBAG, VIV en CAT leden. Verschillende beroepsverenigingen geven op basis van individuele beoordeling studiepunten.

Bij deze workshop is een aantoonbaar HBO niveau vereist (afgeronde HBO opleiding of lid van een beroepsvereniging die HBO niveau vereist)

De Soul Body Fusion HBO/WO workshop bestaat uit 6 contacturen en 7 zelfstudie uren. De zelfstudie is opgebouwd uit het lezen van het Soul Body Fusion boek (5 uur) en 2 uur oefenen na de workshop in het geven van Soul Body Fusion® sessies.

Het Soul Body Fusion boek (auteur Jonette Crowley), te lezen voor aanvang van de workshop, is te bestellen bij bol.com: https://www.bol.com/nl/p/soul-body-fusion/1001004011754438

Data van de Soul Body Fusion HBO/WO therapeuten workshop:

Locatie: Driel (bij Arnhem-Zuid)

Maandag 30 december.

Nieuwe data worden toegevoegd zodra gepland.

De bijdrage voor de workshop is € 175,- excl. btw incl. certificaat.

een e-mail naar info@urpichai.nl o.v.v. naam, telefoonnummer en registratienummer en naam beroepsvereniging of vermelding van je afgeronde HBO opleiding.

Workshopruimte van Praktijk Change in Woerden

Workshopruimte van Praktijk Change in Woerden