Kennismakingsavond SBF®

Bron: Paravisie Magazine, juni 2021. De 20 minuten is opgebouwd uit 2 delen van 10 minuten.

Kennismakingsavond:

In het boek van Jonette Crowley (2012) ‘Soul Body Fusion; het ontbrekende stuk voor healing en meer’ vertelt de Amerikaanse kinesioloog Neil Habgood over zijn ervaringen met Soul Body Fusion®:
‘Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht, kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands bewustzijnsniveau. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die een Soul Body Fusion® sessie ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen.’ 

Ervaar zelf wat een Soul Body Fusion® sessie met je doet op tijdens een online groepssessie via Zoom (19.30 uur – 20.30 uur). De volgende datum is maandagavond 4 april.
De kennismakingsavond wordt gegeven door Soul Body Fusion® Master teacher Arno van Dijk.
– Investering: Speciale aanbieding € 24,97  (i.p.v. € 79,00)
– Aanmelden via arno@urpichai.nl

Tijdens de Soul Body Fusion® groepssessie stel ik me voor dat je tegenover me zit. De sessie zelf duurt (los van de uitleg en het napraten)  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.  Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt.

Na de Soul Body Fusion® sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. Omdat de sessie doorwerkt worden de meeste effecten niet ervaren tijdens de sessie maar juist in de dagen en weken na een sessie. Wereldwijd worden in de weken na een sessie gevallen van buitengewone healing gemeld.

De online groepssessie is een goede voorbereiding, maar geen verplichting, op de workshop Soul Body Fusion®. In de workshop leer je Soul Body Fusion®, 1 op 1 toepassen op jezelf én op volwassenen, kinderen en dieren. Het workshopoverzicht vind je hier: workshopoverzicht

Het maandblad Onkruid schrijft over Soul Body Fusion®:
“Het is het verschil tussen gewoon leven en fantastisch leven”.

Wil je leuke artikelen lezen in Onkruid? Lid worden van het maandblad Onkruid kan via https://www.onkruid.nl)
Het artikel in Onkruid over Soul Body Fusion® vind je hieronder:

Ben je al Soul Body Fusion® practitioner en wil je zelf ook groepssessies geven? Dan is de Soul Body Fusion® lerarenopleiding iets voor jou! Meer info daarover vind je hier: lerarenopleiding