Nieuwe codes van Jonette Crowley

25 en 26 april ben ik in Oslo geweest om de 2 daagse training van Jonette Crowley bij te wonen.

Jonette heeft me daar nieuwe codes doorgegeven die afkomstig zijn van een van de zogenaamde Sun Discs. De codes verhogen het bewustzijn van de ontvanger en als Soul Body Fusion® teacher heb ik van Jonette Crowley geleerd om ze door te geven bij alle Soul Body Fusion® workshops en bij alle privé sessies.

Speciaal voor mensen die de workshop al gedaan hebben is er een speciaal tarief voor een privé sessie van slechts € 55,-. Je ontvangt dan tijdens de privé sessie Soul Body Fusion® naast de bijzondere dna activatie nu dus ook de nieuwe bewustzijnscodes die ik in Oslo heb mogen ontvangen.

Als je mijn Soul Body Fusion workshop volgt of herhaald ontvang je naast de bijzondere dna activatie nu ook de nieuwe bewustzijnscodes.

Afgelopen zondag, 3 mei, heb ik tijdens de workshop de codes doorgegeven aan alle deelnemers en aan mijn assistente Menna.

Hier is de beschrijving van hoe Menna het ontvangen van de nieuwe codes ervaarde:
“Toen ik de codes ontving voelde ik de energie heel sterk in mij stromen. Ik vind het lastig om dit gevoel goed te omschrijven en te verwoorden, maar het was voor mij duidelijk voelbaar dat dit voor mij een nieuwe energie is.

Ik zag het voor me dat het steeds verder in mijn systeem kwam; zoals je een druppel inkt in water ziet vloeien. De inkt zie je steeds verder in het water zakken, totdat het zich helemaal vermengd heeft. De energie van de ontvangen codes vermengde zich met mijn energie en werd helemaal in mij opgenomen.

Dit voelde ik heel krachtig door me heen gaan. Ik vind het bijzonder dat ik dit zo goed kon voelen.”

Met Jonette Crowley in Oslo, april 2015

Met Jonette Crowley in Oslo, april 2015

Jonette Crowley heeft me, net als ik 2012 toen ik de Soul Body Fusion® teacher training bij haar afrondde, gevraagd om vooral door te gaan met mijn workshops en sessies om mensen te helpen met hun spirituele groei!

Reacties zijn gesloten.