Lerarenopleiding SBF®

De deelnemers van de Soul Body Fusion® Lerarenopleiding, juni 2021.

Alle informatie over de Soul Body Fusion® lerarenopleiding vond je hieronder:

Omdat Centrum Arno van Dijk een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut is, is Coronapas of testen niet nodig!


Voor wie is de Soul Body Fusion® lerarenopleiding bedoeld?
* Houd je van Soul Body Fusion en wat het kan doen voor mensen?
* Wil je je verbinding met Soul Body Fusion® verdiepen?
* Wil je als enthousiaste SBF leraar Soul Body Fusion® workshops mogen geven en leuke dagen
beleven met leuke mensen?
* Wil je Soul Body Fusion® groepssessies mogen geven?
* Wil je een Soul Body Fusion® demonstratie mogen geven.
* Wil je op een leuke manier financiële overvloed kunnen creeëren?
* Wil je een sprong maken in je spirituele groei?

Dan is de Soul Body Fusion® lerarenopleiding iets voor jou!
Arno van Dijk en Anneke zijn door Jonette Crowley gecertificeerd als Master Teacher om namens haar de Soul Body Fusion® lerarenopleiding te geven.

De volgende 5 daagse lerarenopleiding wordt gegeven door Arno van Dijk (met assistentie van Anneke) in 2022.  De 5 dagen van de lerarenopleiding worden verdeeld over 2 weekenden. Vrijdag/zaterdag/zondag en de week erop zaterdag/zondag. Je kunt je op de geïnteresseerdelijst laten zetten zodat je op de hoogte gebracht wordt zodra de data bekend zijn.

Je kunt aangeven dat je een plaats wilt reserveren of dat je op de geinteresseerdelijst geplaatst wilt worden met een e-mail naar arno@urpichai.nl.  

Het doel van deze lerarenopleiding is het zelfstandig kunnen geven van een Soul Body Fusion® Practitioner workshop conform de workshopeisen en richtlijnen van Jonette Crowley.

De inhoud van de Soul Body Fusion® lerarenopleiding:

  • Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands;
  • Deze opleiding heeft een HBO niveau;
  •  Je leert wat de vaste elementen zijn bij een Soul Body Fusion® workshop en welke elementen optioneel zijn en je leert de inhoud van deze elementen overbrengen aan je toekomstige Soul Body Fusion® Practitioner workshopdeelnemers;
  • Je leert om informatie uit het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” te gebruiken in je workshop en workshoppromotie. Je neemt je eigen boek mee naar de lerarenopleiding.
  • Je ontvangt met een (in het Nederlands vertaalde) werkmap waarvan de inhoud is geschreven c.q. samengesteld door Jonette Crowley;
  • De 5 lesdagen zijn van 9:30 uur tot 18.00 m.u.v.  de laatste dag die eindigt om 17.00 uur;
  • ’s Avonds bereid je de opdrachten voor van de volgende dag;
  • Tijdens de opleiding ga je samen met een mede-cursist als praktijkopdracht een verkorte Soul Body Fusion® workshop geven aan een “proefpersoon”;
  • Je leert de Soul Body Fusion®workshop zowel live als online geven (via Zoom);
  • Arno van Dijk deelt zijn tips en praktijkervaring na het geven van meer dan 200 (live & online) workshops.
  • Je ontvangt een initiatie van de Godin Ashtatara
  • Je ontvangt (via Zoom) de Soul Leadership initiatie live van Jonette Crowley om je te helpen transformeren tot een krachtige leraar.

Na het volgen van alle onderdelen gedurende deze 5 daagse opleiding én het tekenen van de Teacher Agreement van Jonette Crowely ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® leraar en mag je zelf Soul Body Fusion® Practitioner workshops geven en groepssessies (live of online), volgens de richtlijnen van Jonette Crowley.

Als Soul Body Fusion® leraar ontvang je een digitale versie van het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat waarmee je zelf certificaten kunt maken voor je workshopdeelnemers. Tevens kun je als Soul Body Fusion® leraar vermeld worden op Jonette Crowley’s website en op de Nederlandse Soul Body Fusion® website.

Voorvereisten voor de opleiding:

 • Je bent gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Kijk anders eerst hier: Data practitioner workshop);
 • Je bent in het bezit van het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Te bestellen bij elke boekhandel: ISBN nr. 9789077677506;
 • Je bent minimaal 18 jaar en hebt een HBO denkniveau.

Benodigde voorbereiding voor de opleiding:

 • Oefen SBF met zoveel mogelijk mensen en wees voorbereid om je ervaringen en ervaringen van je cliënten te delen;
 • Lees het SBF-boek, voor de 1e keer of opnieuw, zodat je de informatie nog vers in het geheugen hebt;
 • Dit is een intensieve cursus, dus bereid je voor om veel te leren en plezier te hebben!

De totale studiebelasting bedraagt 46 uur waarvan 34 uur tijdens de 5 opleidingsdagen,  8 uur huiswerk tijdens en tussen de 1e vier opleidingsdagen en 4 uur voor de voorbereiding door het (her)lezen van het boek.

Investering:

– € 2087,- btw vrijgesteld voor de lerarenopleiding. (Kan in termijnen betaald worden, zie “Betaling”; bij deelbetaling na de opleiding is een administratiekostentoeslag van toepassing van €50,-.)

Hoe geef je je op voor de lerarenopleiding of hoe reserveer je vrijblijvend een plek?
Heb je nog vragen voordat je je opgeeft, mail me dan op arno@urpichai.nl; je kunt mij ook bellen op 06-54 797 322.

Je kunt je aanmelden of op de geinteresseerdelijst laten plaatsen middels een e-mail naar arno@urpichai.nl .  Je ontvangt dan een inschrijfformulier voor de lerarenopleiding en de algemene voorwaarden of een bevestiging van je plaatsing op de geinteresseerdelijst. Zodra het door jou getekende inschrijfformulier ontvangen is door Centrum Arno van Dijk ontvang je een bevestiging van je deelname (of wordt je op de wachtlijst geplaatst). De algemene voorwaarden vind je ook op deze website via deze link: Algemene voorwaarden.

Betaling:
Voor de kosten van de lerarenopleiding van € 2087,- ontvang je een factuur. Deze factuur kun je in 1 keer betalen of je kunt betalen volgens onderstaande betaalschema’s:

Optioneel betaalschema 1: Een aanbetaling van € 217,- moet per omgaande worden voldaan. De 1e termijn van € 935,- moet voldaan zijn voorafgaand aan de lerarenopleiding. De 2e termijn van € 935,- moet voldaan zijn voor dag 4 van de lerarenopleiding.
Optioneel betaalschema 2: Wil je heel graag meedoen, maar heb je meer tijd nodig voor de betaling ? Dan kun je betalen volgens dit betaalschema (incl. € 50,- administratiekosten): Een aanbetaling van € 217,- die in overleg wordt voldaan, het restant wordt betaald in 12 maandelijkse termijnen van € 160,- waarbij de 1e termijn begint op de eerste dag van de maand volgend op de lerarenopleiding.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Arno van Dijk via arno@urpichai.nl.

Om van Nederland een verlichte samenleving te maken, wil ik graag dat de Nederlandse Soul Body Fusion® leraren minimaal 1.600.000 Soul Body Fusion® practitioners opgeleid hebben in 2050 (of eerder :-)) . Daar kan ik jouw hulp bij gebruiken!!!