Lerarenopleiding SBF®

We hebben net een fantastische lerarenopleiding afgerond en we gaan weer een nieuwe plannen. Je kunt je alvast met een mail naar arno@urpichai.nl op de geïnteresseerde lijst laten zetten.

Alle informatie over de Soul Body Fusion® lerarenopleiding vond je hieronder:


Voor wie is de Soul Body Fusion® lerarenopleiding bedoeld?
* Houd je van Soul Body Fusion en wat het kan doen voor mensen?
* Wil je je verbinding met Soul Body Fusion® verdiepen?
* Wil je als enthousiaste SBF leraar Soul Body Fusion® workshops mogen geven en leuke dagen
beleven met leuke mensen?
* Wil je Soul Body Fusion® groepssessies mogen geven?
* Wil je een Soul Body Fusion® demonstratie mogen geven.
* Wil je op een leuke manier financiële overvloed kunnen creeëren?

Dan is de Soul Body Fusion® lerarenopleiding iets voor jou!
Arno van Dijk en Anneke zijn door Jonette Crowley gecertificeerd als Master Teacher om namens haar de Soul Body Fusion® lerarenopleiding te geven.

De lerarenopleiding van 2021 wordt gegeven door Arno van Dijk (met assistentie van Anneke) van woensdag 23 juni t/m zondag 27 juni in Wageningen.

Bij inschrijving t/m 15 juni ben je normaliter verzekerd van een deelnameplaats.
Bij inschrijving tussen 16-22 juni gaan we kijken of het nog mogelijk is dat je deel kunt nemen.

Je kunt een plaats reserveren met een e-mail naar arno@urpichai.nl. Een groot gedeelte van je bijdrage kan desgewenst worden betaald in termijnen. Wees er snel bij want vol=vol.

Het doel van deze lerarenopleiding is het zelfstandig kunnen geven van een Soul Body Fusion® Practitioner workshop conform de workshopeisen en richtlijnen van Jonette Crowley.

De inhoud van de Soul Body Fusion® lerarenopleiding:

  • Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands;
  • Deze opleiding heeft een HBO niveau;
  •  Je leert wat de vaste elementen zijn bij een Soul Body Fusion® workshop en welke elementen optioneel zijn en je leert de inhoud van deze elementen overbrengen aan je toekomstige Soul Body Fusion® Practitioner workshopdeelnemers;
  • Je leert om informatie uit het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” te gebruiken in je workshop en workshoppromotie. Je neemt je eigen boek mee naar de lerarenopleiding.
  • Je ontvangt met een (in het Nederlands vertaalde) werkmap waarvan de inhoud is geschreven c.q. samengesteld door Jonette Crowley;
  • De 5 lesdagen zijn van 10:00 uur tot 18.00 m.u.v. zondag 27 juni, de laatste dag eindigt om 17.00 uur;
  • Op woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond bereid je de opdrachten voor van de volgende dag;
  • Tijdens de opleiding ga je samen met een mede-cursist als praktijkopdracht een verkorte Soul Body Fusion® workshop geven aan een “proefpersoon”;
  • Je leert de Soul Body Fusion®workshop zowel live als online geven (via Zoom);
  • Arno van Dijk deelt zijn tips en praktijkervaring na het geven van meer dan 200 (live & online) workshops.

Op de laatste dag van de opleiding wil Jonette Crowley via een live Zoom verbinding graag kennis met je maken!

Na het volgen van alle onderdelen gedurende deze 5 daagse opleiding én het tekenen van de Teacher Agreement van Jonette Crowely ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® leraar en mag je zelf Soul Body Fusion® Practitioner workshops geven en groepssessies (live of online), volgens de richtlijnen van Jonette Crowley.

Als Soul Body Fusion® leraar ontvang je een digitale versie van het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat waarmee je zelf certificaten kunt maken voor je workshopdeelnemers. Tevens kun je als Soul Body Fusion® leraar vermeld worden op Jonette Crowley’s website en op de Nederlandse Soul Body Fusion® website.

Voorvereisten voor de opleiding:

 • Je bent gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Kijk anders eerst hier: Data practitioner workshop);
 • Je bent in het bezit van het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Te bestellen bij elke boekhandel: ISBN nr. 9789077677506;
 • Je bent minimaal 18 jaar en hebt een HBO denkniveau.

Benodigde voorbereiding voor de opleiding:

 • Oefen SBF met zoveel mogelijk mensen en wees voorbereid om je ervaringen en ervaringen van je cliënten te delen;
 • Lees het SBF-boek, voor de 1e keer of opnieuw, zodat je de informatie nog vers in het geheugen hebt;
 • Dit is een intensieve cursus, dus bereid je voor om veel te leren en plezier te hebben!

De totale studiebelasting bedraagt 40 uur waarvan 36 uur tijdens de 5 opleidingsdagen en 4 uur tijdens de voorbereiding voor het (her)lezen van het boek.

Investering:

– € 2250,- btw vrijgesteld voor de lerarenopleiding. (Kan in termijnen betaald worden, zie “Betaling”.)
– € 300,- voor 4 nachten in een 1-persoonskamer incl. ontbijt of € 360,- voor 4 nachten in een 2-persoonkamer hotelkamer incl. ontbijt (voor 1-persoons gebruik).

Hoe geef je je op voor de lerarenopleiding:
(Heb je nog vragen voordat je je opgeeft mail me dan op arno@urpichai.nl,  je kunt me ook (Arno) even bellen op 06-54 797 322 .)

Je kunt je aanmelden middels een e-mail naar arno@urpichai.nl .  Je ontvangt dan een inschrijfformulier voor de lerarenopleiding en de algemene voorwaarden. Zodra het door jou getekende inschrijfformulier ontvangen is door Centrum Arno van Dijk ontvang je een bevestiging van je deelname (of wordt je op de wachtlijst geplaatst). De algemene voorwaarden vind je ook op deze website via deze link: Algemene voorwaarden.

Betaling:
Voor de kosten van de lerarenopleiding ontvang je een factuur.  Een aanbetaling van € 1000,- moet per ommegaande worden voldaan. € 1250,- moet voldaan zijn voor 15-6-2021. Wil je heel graag meedoen, maar heb je meer tijd nodig voor de betaling ? Neem dan contact met me op over betalen middels een aanbetaling en maandelijkse termijnen die pas beginnen na de lerarenopleiding. Bijvoorbeeld € 1250,- aanbetaling en 10 maandelijkse termijnen van € 100,- of
€ 330,- aanbetaling en 12 maandelijkse termijnen van € 160,-.

De kosten van de hotelkamer betaal je bij het uitchecken op de laatste dag van de training aan het hotel.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Arno van Dijk via arno@urpichai.nl.

Kun je juni 2021 niet of volg je de lerarenopleiding liever online, dan kun je je middels een e-mail naar arno@urpichai.nl op de geïnteresseerdenlijst laten zetten voor een volgende lerarenopleiding. Geef de svp je voorkeur voor live of online door.