Persoonlijke sessies via video opname

In de Soul Body Fusion® video sessie  kun je een Soul Body Fusion® sessie ervaren. (een sessie is 2 x 10 minuten dus 2 keer de video achter elkaar kijken waarbij je een glas water drinkt na de 1e 10 minuten)

Soul Body Fusion® leraar Arno van Dijk geeft een korte uitleg en doet daarna een sessie met je. Je kunt deze video zo vaak herhalen als je zelf wilt, je kunt het niet te veel doen. Aanbevolen is om het in ieder geval 3 keer te doen. De 2e keer ongeveer 1 week na de 1e sessie en de 3e keer ongeveer 3 weken na de 1e sessie. Het effect is dat je eigen Zielsenergie meer in je lichaam kan komen en op alle niveau’s positieve effecten kan geven.

Het effect is bij iedereen anders want je eigen Zielsenergie bepaald wat er gebeurt tijdens en in de dagen/weken na de sessie. Als je tijdens of de dagen/weken na de sessie emoties of oude pijntjes ervaart is dat meestal een teken dat er opgeruimd wordt. Let er ook eens op of je contact met andere mensen anders verloopt of dat je andere keuzes gaat maken in je leven.

(NB: Er is ook een engelstalige gratis Soul Body Fusion® sessie met Jonette Crowley, zoek binnen youtube op Soul Body Fusion® Transmission from Jonette Crowley om deze video te vinden. Meer info over Soul Body Fusion® vind je op www.jonettecrowley.com / www.soulbodyfusion.nl / www.arnovandijk.nl)

Wil je ervaren hoeveel krachtiger een live sessie is met Arno van Dijk?
Kijk dan hier:  Persoonlijke sessies

Wil je het overal en op ieder moment kunnen toepassen op jezelf zonder daarvoor een online sessie nodig te hebben of wil je het leren toepassen op anderen ? Dat kan na de workshop.
Kijk dan hier: Workshopagenda

We vragen voor het gebruiken van deze sessie video een bijdrage, zie het schema hieronder.

Voor € 18,50 kun je al een hele maand de kracht van de online video sessie ervaren. 

Als je € 100,- overmaakt dan mag je 12 maanden lang onbeperkt de online video sessie bekijken.

Zolang je op of onder bijstandsniveau leeft mag je de online video sessie gratis doen. (stuur ons een mail om de link te ontvangen)

(alle tarieven zijn btw vrijgesteld vanwege deelname KOR 2020)


Voor je bijdrage klik hier
:  met je eigen bank (Tikkie, je kunt het bedrag zelf bepalen). Maak je liever gewoon over?
Gebruik dan rek.nr. NL80 INGB 0007 6238 47
t.n.v. Soul Body Fusion Centrum AJ van Dijk, Driel.

Stuur zodra je hebt overgemaakt een mail naar arno@urpichai.nl met je naam en bankrekeningnummer zodat we de betaling aan jou kunnen koppelen. Je ontvangt dan de link om de video te kunnen bekijken.